Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@17:27:58 GMT

هند علیه محصولات آمریکایی دست به تلافی زد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۷۶۸۹

هند علیه محصولات آمریکایی دست به تلافی زد

هند در واکنش به جنگ تجاری آمریکا، اعلام کرد تعرفه روی ۲۸ کالای آمریکایی به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار را افزایش خواهد داد.

به گزارش ایسنا، تعرفه بالاتر روی کالاهای آمریکایی از روز یکشنبه به اجرا درآمد و شامل محصولاتی مانند بادام، گردو، سیب و فلزات بود.

برخلاف سایر جنگ‌های تجاری که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر پا کرده است جنگ تجاری با هند رنج اقتصادی کمتری برای هر دو کشور به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال تعرفه واردات بادام آمریکایی تحت مقررات جدید حدود ۲۰ درصد افزایش پیدا می‌کند که قیمت عمده فروشی را حدود ۴.۵ سنت به ازای هر پوند بادام با پوست افزایش می‌دهد. هند یکی از بزرگترین بازارهای جهان برای بادام کالیفرنیا به شمار می‌رود.

هند برای نخستین بار یک سال پیش و در واکنش به اقدام دولت ترامپ برای افزایش تعرفه واردات آلومینیوم و فولاد، تعرفه‌های تلافی‌جویانه را پیشنهاد کرده بود اما دولت هند عوارض مذکور را مکرراً به تأخیر انداخته بود و تلاش کرده بود با مذاکره به توافق تجاری با آمریکا دست پیدا کند اما این مذاکرات در آستانه انتخابات هند در سال جاری بی نتیجه ماند.

سپس دونالد ترامپ در اواخر ماه مه اعلام کرد امتیاز تجارت ترجیحی برای بیش از پنج میلیارد دلار واردات از هند را سلب می‌کند و مقامات آمریکایی بیش از یک سال بوده که در فکر چنین اقدامی بوده‌اند. این اقدام باعث شد هند بالاخره واکنش نشان دهد و تعرفه‌های تلافی‌جویانه که تهدید کرده بود را اجرایی کند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، این اقدامات تلافی‌جویانه به دو کشور اجازه می‌دهد پیش از هر گونه دیدار دو جانبه نشان دهند در خصوص تجارت کاملاً سرسخت هستند. قرار است ماه جاری مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا به دهلی نو سفر کند و سپس ترامپ و نارندرا مودی که مجدداً برای نخست وزیری انتخاب شد، دیدار خواهند کرد.

طبق آمار آمریکا، ارزش تجارت دوجانبه آمریکا و هند ۱۴۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ بود که از سال ۲۰۰۱ افزایش هفت برابری پیدا کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنگ تجاری آمریکا و هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیوزویک: آمریکا رو به افول است

به گزارش قدس آنلاین، «ویلیام کوپر» نوشینده این مقاله‌ به نتایج یک نظرسنجی جدید در موسسه گالوپ اشاره کرده و نوشت: این نظرسنجی نشان می دهد تنها ۳۳ درصد از آمریکایی‌ها از موقعیت این کشور در جهان امروز راضی هستند. این رقم در مقایسه با (۶۵ درصد) سال ۲۰۰۰، کاهش چشمگیری را نشان می دهد. از آنجایی که دونالد ترامپ و جو بایدن - دو کاندیدای پیر و نامحبوب ریاست جمهوری آمریکا بار دیگر به صحنه مبارزات انتخاباتی آمده‌اند، درک چنین احساساتی از سوی آمریکایی‌ها، چندان هم دشوار نیست.

این نویسده تحلیل‌های سیاسی دو سوال اساسی را مطرح می کند: آیا رکود آمریکا صرفاً یک روند کاهشی در رویکرد طولانی پیشرفت غیرخطی و در عین حال اساساً صعودی است؟ یا اولین مرحله از انحطاط شدید و غیرقابل برگشت ملی است؟

این مقاله پاسخ به این سوالات را به واکنش مردم آمریکا منوط کرده و نوشت: «مانند همه ملت‌ها، آمریکا نیز آن چیزی است که مردمش هستند. این در حالی است که اوضاع آن ها روز به روز بدتر می شود. قبیله گرایی در این کشور شدت می گیرد. پلتفرم های رسانه های اجتماعی در دستکاری شناخت انسان هوشمندتر می شوند. نقایص نظام سیاسی در حال بدتر شدن و شکست های سیاست عمومی آمریکا در حال عمیق تر شدن هستند.»

نیوزویک در ادامه افزود: ارائه راه حل‌ها آسان است؛ بهبود آموزش مدنی در مدارس، افزایش آگاهی با سوگیری های شناختی در سراسر جامعه، شناخت بیشتر افراد سایر گروه‌های سیاسی، کاهش استفاده از رسانه های اجتماعی، گستردگی ساختارهای سیاسی برای تقویت احزاب سیاسی بیشتر، افزایش آزادی بیان، حفاظت از یکپارچگی انتخابات. اما تاکنون در عمل دستیابی به این اهداف غیرممکن بوده است.

دو فرآیند جهانی گسترده، روند مسیر بهبودی آمریکا را سخت‌تر می‌کند. نخست آن که، تکنولوژی روز به روز پیچیده‌تر می‌شود و از سوی دیگر نکات منفی آن نگران کننده تر از دستاوردهای مثبت آن است. نوآوری‌های آنلاین مانند دیپ فیک معایب اینترنت را تشدید و امنیت سایبری ضعیف امنیت داده های شخصی و کنترل سیستم های رایانه ای را تضعیف کرده است. برنامه‌های محبوب مانند تیک‌تاک (متعلق به چین) به دولت‌های رقیب واشنگتن ‌امکان کنترل اطلاعات خصوصی آمریکایی‌ها را بیشتر می کند. از طرفی هوش مصنوعی (AI) بشریت را به خطر انداخته و اختراعات نظامی میدان های نبرد مانند هواپیماهای بدون سرنشین چهره جنگ را تغییر داده است.

این گزارش عامل دوم سخت تر شدن مسیر آمریکا برای جلوگیری از افول را پیچیدگی امور بین المللی معرفی کرده و افزود: آمریکا دو قرن کامل طول کشید تا به هژمونی جهانی دست یابد. دستاوردی که تنها در دو دهه آن را از دست داد.

نویسنده با اشاره به مقاله سپتامبر ۲۰۲۳ رابرت گیتس، رئیس سابق سیا و وزیر دفاع ایالات متحده در فارین افرز با عنوان «ابرقدرت ناکارآمد»، نوشت: تهدیدهای ژئوپلیتیکی علیه آمریکا در حال افزایش است. گیتس در این مقاله تاکید کرده بود: "ایالات متحده خود را در موقعیتی منحصر به فرد می بیند و آن مواجهه با دشمنان متجاوز با اشتباهات محاسباتی است. در حالی که خودش ناتوان از رسیدن به وحدت مورد نیاز برای مقابله با آن ها است و قدرت لازم برای منصرف کردن آنها از اشتباهاتشان را ندارد. ایالات متحده اکنون با تهدیدات جدی‌تری نسبت به دهه‌های گذشته برای امنیت خود مواجه است.»

ویلیام کوپر در پایان این مقاله افزود: بدترین سناریوی ناشی از ناکارآمدی آمریکا، سوءمدیریت داخلی نیست بلکه اشتباه محاسباتی این کشور در سیاست خارجی است. حقیقت قابل توجه این که آمریکا دقیقاً زمانی در حال افول است که چالش های پیش روی جهان در حال افزایش بوده و نیاز به حضور رهبری منطقی هرگز به این فوریت نبوده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • همایش تجاری ایران و تاجیکستان
  • آمریکا عملیات پهپادی و موشکی یمن علیه کشتی هایش را تایید کرد
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟
  • ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین
  • جنگ غزه با هدف از بین بردن بافت زندگی فلسطینی ها انجام می شود
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • نظر ۶ استاد روابط بین‌الملل درباره اقدام ایران علیه اسرائیل
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است