Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکترصادق رئیسی، استادیار دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف با همکاری گروه تحقیقاتی بین‌المللی موفق به چاپ مقاله‌ای با عنوان «تکنیک بدیع برای سرمایش الگوریتمی» در مجله معتبر Physical Review Letters شده است.

به گزارش ایسنا، در بیشتر پدیده‌های کوانتومی، غلبه بر اختلالات گرمایی برای بروز افت و خیزهای کوانتومی اهمیت کلیدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو، کیفیت بیشتر آزمایش‌ها و فناوری‌های کوانتومی به خلوص حالت‌های کوانتومی مورد استفاده بستگی پیدا می‌کند و برای اغلب روش‌ها، در نهایت خالص سازی حالت‌های کوانتومی تنگراهی است که استفاده از این روش‌ها را محدود می‌کند.

روش‌های سرمایش الگوریتمی، راهکارهایی مبتنی بر نظریه اطلاعات هستند که با استفاده از فشرده سازی آنتروپی، ابزاری برای خالص سازی حالت‌های کوانتمی ارائه می‌دهند.

این راهکارها، عموماً روش‌های مرحله به مرحله و پیچیده‌ای هستند که با توجه به ذات فشرده سازی، دائماً از هر مرحله به مرحله بعد تغییر می‌کنند و این مشکل بزرگی است که پیاده سازی این روش‌ها را از دسترس خارج می‌کند.

در پژوهش انجام شده توسط دکتر رئیسی و همکارانش، در سطح بنیادی به این سوال پاسخ می‌دهد که آیا سرمایش الگوریتمی و حتی رسیدن به حد سرمایش این روش‎‌ها بدون دانشی از حالت و با یک عمل ثابت امکان دارد. همچنین در سطحی عملی، یک گزینه قابل اجرا و مقاوم‌تر برای پیاده سازی سرمایش الگوریتمی ارائه می‌کند. روش جدید، به صورت مجانبی به حد سرمایش روش‌های الگوریتمی میل می‌کند که از دیدگاه نظری، شگفت انگیز است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شریف، این پژوهش می‌تواند سرآغاز فصل جدیدی از تحقیقات در حوزه فیزیک نظریه اطلاعات کوانتومی باشد به این ترتیب که بر مبنی این روش جدید، استفاده عملی از سرمایش الگوریتمی را به گزینه‌ای واقع بینانه برای کاربردهای عملی در فناوری‌های کوانتمی بدل می‌کند و فناوری‌های کوانتومی را یک گام به واقعیت نزدیک‌تر می‌کند.

مجله Physical Review Letters معتبرترین مجله انجمن فیزیک آمریکا با ضریب تأثیر ۸.۸ است که جدیدترین و اثر گذارترین پژوهش‌های علم فیزیک در آن به چاپ می‌رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چاپ مقاله دانشگاه شريف فیزیک کوانتوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ سرپرست اجرایی اولین کنگره پژوهش و فناوری گفت: در این کنگره،۵۵۰ خلاصه مقاله از دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور ارسال شد که از این تعداد۲۸۴ مقاله پذیرفته شد.


افسانه یکدانه افزود: از این تعداد،۲۴۰ مقاله به صورت سخنرانی و ۴۰ مقاله در قالب پوستر در این کنگره پژوهشی یک روزه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ارائه شد.


وی اضافه کرد: حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، هوش مصنوعی، مسائل زیست محیطی همچنین پیشگیری و بهداشت مهمترین مباحث از ۱۵ محور اولین کنگره پژوهش و فناوری است.


یکدانه ادامه داد: خلاصه ۲۴ مقاله برتر این کنگره در مجله‌های معتبر چاپ خواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم با اشاره به جمعیت ۱۱ هزار نفری این دانشگاه گفت: حمایت از پژوهشگران و فناوران در اولویت برنامه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.


غلامرضا عسگری افزود: تشکیل کارگاه‌های آموزشی، مدارس تحقیقاتی، هسته‌های فناوری و مراکز رشد همچنین حمایت مادی و معنوی از طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی از جمله این برنامه هاست.


در اولین کنگره پژوهش و فناوری، دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، کاشان، شهید صدوقی یزد (۶ هزار دانشجویی) و شهرکرد به عنوان منطقه ۷ آمایشی کشور، دستاورد‌های تحقیقاتی خود را به نمایش گذاشتند.

 

دیگر خبرها

  • برای استادی ادیب و فرزانه: پزشکی که عاشق نوزادان بود و ایران
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • مقاله استاد دانشگاه شریف در معتبرترین مجله انجمن فیزیک آمریکا منتشر شد
  • مجله علمی «روانشناسی ارتباطات» دانشگاه آزاد میاندوآب مجوز انتشار گرفت
  • انتشار مقاله استاد دانشگاه شریف در مجله معتبر انجمن فیزیک آمریکا
  • تبدیل داده‌ها به صدا/ ذخیره‌سازی امن و سریع اطلاعات در حافظه کوانتومی
  • حمایت ۳.۵میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از صنعتی سازی پایان نامه
  • بررسی روند خصوصی‌سازی سرخابی‌ها در مجله فوتبال
  • رونمایی از سامانه مهارت افزایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ شرط صدور گواهینامه معتبر برای دوره‌های مهارت‌آموزی