Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-24@15:37:49 GMT

لزم داشتن پیوست فرهنگی برای موضوعات اجتماعی

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۸۲۲۸

‍‍‍‍‍‍

وزیر کشور گفت: مسائل اجتماعی و فرهنگی قابل تفکیک نیست و در خیلی از موارد ، موضوع های اجتماعی باید پیوست فرهنگی هم داشته باشد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، عبدالرضا رحمانی فضلی در صد و نوزدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور با موضوع آیین نامه اجرای پیوست اجتماعی افزود: پیوست اجتماعی برای پروژههای اجتماعی ضرورت عقلی ، عینی و اجتماعی دارد و تضمین کننده موفقیت آن پروژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی گفت: در کشور با سیل عظیمی از پروژهها مواجه هستیم و یک پروژه فرهنگی و آموزشی می تواند آثاری داشته باشد که زیان بار است و باید از قبل این موارد را مدیریت کنیم.  وزیر کشور افزود: باید در اجرای پروژهها و پیوست های اجتماعی به گونهای عمل کنیم که سهل ، جامع ، مانع و کامل باشد و در روند کار مانعی ایجاد نکند و موجب سهولت و روان شدن کار شود و حداقل هزینه را نیز داشته باشد. وی گفت: بعضی از پروژهها در طول زمان موجب افزایش قیمت تمام شده میشود که صرفه اقتصادی ندارد. رحمانی فضلی افزود:  اینکه تمام پیوستهای اجتماعی به شورای اجتماعی متصل شود امکانپذیر نیست و جای آن اینجا نیست اما اصول و شاخص هایی دارد که پیوستهای اجتماعی باید بر اساس آن تعیین و در اینجا  تصویب شود ،  سازمان برنامه و بودجه هم به عنوان متولی باید موافقت نامه این اصول و شاخصها را لحاظ کند. وی با بیان اینکه شورای اجتماعی در حوزه سیاستگذاری، تعیین اصول و برنامهریزی کار می کند، گفت: اصول و شاخص های پیوست اجتماعی در این شورا تصویب و باید در شورای اجتماعی تأیید شود.  وزیر کشور با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا پیوست فرهنگی و اجتماعی با هم دیده شود، افزود : در پیوست اجتماعی با توجه به اینکه فرهنگ نیز در همسایگی و ممارست آن است بنابراین در عمل باید مسایل فرهنگی و اجتماعی با یکدیگر لحاظ شوند.  وی ادامه داد: مسائل اجتماعی و فرهنگی قابل تفکیک نیست و در خیلی از طرح ها، موضوعات اجتماعی باید یک پیوست فرهنگی نیز داشته باشند و این دو مورد را کنار یکدیگر ببینیم و پروژه ها را بر اساس این پیوستها پیش ببریم. رحمانی فضلی گفت: بعضی از پروژهها در شروع توجیه اقتصادی دارد ولی در ادامه به دلیل مشکلاتی که به وجود میآید از توجیه اقتصادی میافتد. وی افزود: بحث پیوست زیست محیطی یکی دیگر از مباحثی است که ما در پروژه های کلان به آن میپردازیم اما در پیوست اجتماعی و فرهنگی کمتر مورد توجه قرار گرفته است که باید به این موضوع اهمیت بیشتری داده شود. وزیر کشور گفت : در سیاست های ارزی نیز مطرح میشود که آثار آسیب های اجتماعی در قالب آن دیده نشده بود که باید دقیق باشد. وی افزود: در اصلاحات ارضی میخواستند ساختارهای اجتماعی پاشیده شود و وابستگی به نفت و نظام سلطه اتفاق بیفتد،. بنابراین باید تلاش کنیم که آثار منفی در طرحها نداشته باشیم.   دانلود

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزیر کشور رحمانی فضلی نشست شورای اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عضو کمیسیون امنیت‌ملی به سفر رئیسی به پاکستان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، جلیل رحیمی جهان‌آبادی با اشاره به سفر رییس جمهور به پاکستان گفت: پاکستان به عنوان کشور همسایه و دارای اشتراکات دینی، فرهنگی و تاریخی با ما، اهمیت ویژه‌ای در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد.

وی با بیان اینکه ایران سطح روابط سیاسی مناسبی با پاکستان دارد، افزود: پاکستان در طی سال‌های گذشته مواضع مثبتی نسبت به ایران در موضع گیری‌های منطقه‌ای و بین المللی داشته اشت؛ البته که در مقاطعی چالش های مرزی بین دو کشور رخ داد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: کشور پاکستان برای جمهوری اسلامی در حوزه مسائل منطقه ای همچون مشکلات افغانستان، بحث مهاجران و گروه های تجزیه طلب و تحت حمایت کشورهای خارجی در مرز سیستان و بلوچستان اهمیت دارد که احتمالا این موضوعات در جریان سفر رییس جمهور مطرح می شود.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر مربوط به سطح نامناسب روابط اقتصادی است؛ با وجودی که روابط سیاسی ایران و پاکستان مناسب است اما در حوزه اقتصادی این روابط خوب نیست. می توان صادرات و واردات را افزایش و موانع تجاری را کاهش داد و ارتباطات مرزی را بهبود بخشید. همچنین در برخی موضوعات همچون مقابله با مواد مخدر و موضوعات مربوط به خط گاز و انتقال آن به شبه قاره هند و روابط دو جانبه گفت و گو کرد.

رحیمی جهان آبادی در پایان گفت: با توجه به تنش های چند ماهه گذشته بین ایران و پاکستان در مناطق مرزی، سفر رییس جمهور به پاکستان می تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد. انتظار می رود بعد از این سفر در سطح روابط اقتصادی گشایش قابل توجهی رخ داده و همچنین برخی تنش ها و چالش ها و سوءتفاهم ها در مناطق مرزی برطرف شود.

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • وجود تضاد جدی بین دولت‌سازی در توسعه غربی و مدل اسلامی
  • ریل پیشرفت استان سمنان از مسیر تدوین پیوست فرهنگی می‌گذرد
  • پیوست فرهنگی برای پیشرفت شهری در سمنان تدوین شود
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد
  • پلیس به دنبال پرونده‌سازی برای موضوعات ارزشی نیست
  • واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به سفر رئیسی به پاکستان
  • واکنش عضو کمیسیون امنیت‌ملی به سفر رئیسی به پاکستان
  • گزارش ملی رصد سالانه وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور منتشر می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی دستگاه‌ها همراه با پیوست اقتصادی باشد