Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@10:49:25 GMT

خسارت ۳۰۳ میلیارد تومانی به کشاورزان کردستانی

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۹۲۶۵

خسارت ۳۰۳ میلیارد تومانی به کشاورزان کردستانی

جعفری با اشاره به بلایای طبیعی به کشاورزان در سال جاری گفت: کشاورزان استان بیش از ۳۰۳ میلیارد تومان خسارت دیدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، خالد جعفری امروز (26خرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به مناسبت سالگرد تاسیس جهادکشاورزی اظهار داشت: با توجه به بارندگی ها  ابتدای سال و همچنین سرمازدگی، کشاورزان کردستانی متحمل ۳۰۳ میلیارد تومان خسارت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از این خسارات 303 میلیارد تومانی کشاورزان کردستانی،108 میلیارد تومان مربوط به بارندگی و 195 میلیارد تومانی مربوط به سرمازدگی است.

 

این مقام مسئول اظهار داشت: پرونده‌های پرداخت خسارات دیدگان با روند سالانه در مسیر معرفی به بانک‌های عامل هستند.

 

وی با اشاره به تسهیلاتی که طی سال گذشته در راستای حمایت از سرمایه گذاران این بخش جذب شده بود، افزود: طی سال گذشته در راستای حمایت از سرمایه گذاران استان ۴۸۸ میلیارد تومان تسهیلات در بخش‌های مختلف جذب شده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: ۱۴۶ میلیارد تومان از این تسهیلات از محل اشتغال پایدار روستایی برای بخش کشاورزی در راستای اجرای یک هزار و ۵۳۷ طرح با دو هزار و ۹۳۰ ظرفیت اشتغال جذب شد،ه است.

 

وی افزود:  استفاده از منابع صندوق توسعه ملی از دیگر محورهای مورد توجه این سازمان در سال گذشته بود که ۵۰ میلیارد تومان نیز از این محل جذب و ۲۹۱ طرح با آن اجرا شد ه  است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان بیان کرد: تدوین طرح تولید اشتغال بخش کشاورزی کردستان یکی دیگر از طرح‌های در دست اقدام است که در قالب این طرح تا سال ۱۴۰۰ برای نقاط مختلف استان با توجه به ظرفیت‌های موجود برنامه‌های توسعه‌ای تعریف شده است.

 

جعفری در پایان خاطرنشان کرد: کشاورزی محور توسعه کردستان بوده و به طور میانگین بیش از 30درصد جمعیت این استان از این محل معیشت می کنند.

 

 

پایان پیام/181

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه نماز جمعه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه خبرگزاری شبستان شیراز اردبیل استان بوشهر جشن های دهه کرامت دهه کرامت کانون های فرهنگی هنری مساجد خسارات کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۹۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین گفت: ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین در راستای جلوگیری از هدررفت آب و مدیریت آب رهاسازی‌ شده در این کانال لایروبی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، منصور ستوده امروز -چهارشنبه پنجم اردیبهشت- در جلسه مدیریت آب رهاسازی‌شده سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین اظهار کرد: در راستای کمک به رفع مشکلات ناشی از کمبود آب شبکه و کاهش میزان مشکلات کشاورزان از سال گذشته تاکنون جهت راه‌اندازی چاه‌های تلفیقی از محل اعتبارات جاری این شرکت هزینه شده است.

وی با بیان اینکه قطعات اساسی مورد نیاز جهت بهره‌برداری این چاه خریداری و نصب شده است، افزود: ۶۰ کیلومتر لایروبی کانال آبیاری دشت قزوین نیز از دیگر اقدامات انجام شده در راستای جلوگیری از هدر رفت آب و مدیریت آب رهاسازی شده در کانال آبیاری دشت قزوین است.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان قزوین خاطرنشان کرد: در سال گذشته با رایزنی‌ها و پیگیری‌های به عمل آمده و مساعدت‌های وزیر نیرو و معاون آب و آبفا ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین منتقل شد که با مدیریت مناسب و همکاری و همراهی کشاورزان به خصوص تشکل آب‌بران این میزان برای کشت‌های پاییزه، بهاره و تابستانه مصرف شد.

ستوده اضافه کرد: در سال زراعی جاری با پیگیری‌های به عمل آمده از ۱۵ فروردین‌ماه آب در کانال آبیاری دشت قزوین جاری شده و در حال حاضر نیز دبی آن ۱۰ مترمکعب در ثانیه است و امیدواریم همچون سال گذشته با همراهی و همکاری کشاورزان و تشکل آب‌بران بتوانیم این آب را به صورت مدیریت‌شده توزیع کنیم.

محمدتقی امان‌پور، رئیس کمیته احیا و پایدارسازی دشت قزوین نیز در این جلسه با اشاره به موضوع مدیریت آب رها سازی شده سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین عنوان کرد: لایروبی کانال‌های شبکه آبیاری دشت قزوین و اصلاح و بازسازی شبکه آب شرب تهران با هدف جلوگیری از هدر رفت آب و افزایش میزان بهره‌وری باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه برای تأمین منابع مالی این موضوعات می‌توان از مولدسازی دارایی‌های دولت استفاده کرد، گفت: باید برای حل مشکلات ناشی از کمبود آب به ویژه در بخش کشاورزی طرح و برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت داشته باشیم.

مشاور استاندار قزوین با بیان اینکه به عنوان یک اقدام کوتاه‌مدت باید خسارت ناشی از خشکسالی و کمبود آب برآورد شود، افزود: این خسارت از طریق صندوق بیمه برای کشاورزان جبران شود که پیگیری این موضوع بر عهده سازمان جهاد کشاورزی استان است.

امان‌پور ادامه داد: پیگیری جهت افزایش سهمیه آب کشاورزی دشت قزوین از سد طالقان برای سال زراعی جاری هم باید توسط شرکت آب منطقه‌ای استان پیگیری شود. در ضمن مطالعه و اجرای طرح آبخیزداری جامع حوضه آبریز دریای خزر هم به عنوان برنامه‌ای بلندمدت و مطالبه مهم استان که می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات کشاورزان منطقه را حل کند، باید از سطوح بالا پیگیری شود.

کد خبر 747473

دیگر خبرها

  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی
  • خسارت ۸۲ میلیارد تومانی بارش شدید باران و تگرگ در حاجی آباد