Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-20@01:19:41 GMT

اقدام شهرداری مشهد علیه دکل های مخابراتی

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۹۶۷۱

اقدام شهرداری مشهد علیه دکل های مخابراتی

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی در مورد جمع‌آوری برخی دکل‌های مخابراتی در برخی مناطق شهر مشهد توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش قدس آنلاین ؛ حسن اروجی درباره جمع‌آوری دکل‌های مخابرات موجود در برخی از منازل توسط شهرداری و ضعف آنتن‌دهی در شهر اظهار داشت: در سال 97 چند مورد از دکل‌های مخابراتی ما در سطح شهر توسط شهرداری جمع‌آوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اروجی با اشاره به این که شهرداری بر روی مالکان فشار آورد و این مالکان تقاضای جمع‌آوری دکل‌ها را از ما داشتند گفت: از طرفی چند مورد از دکل‌ها نیز توسط خود شهرداری جمع‌آوری شده است.

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی ادامه داد: شهرداری به منازلی که دکل داشته باشند مراجعه و به دلیل وجود این دکل‌ها در منزل تقاضای هزینه از مالک را دارد و در صورت عدم پرداخت این هزینه مکان را در سیستم شهرداری بلاک می‌کند.در نتیجه مشترکان از مخابرات درخواست می‌کنند که دکل‌ها را از داخل منازلشان جمع‌آوری کند.

اروجی بیان کرد: این اتفاق در تمام مناطق شهر رخ می‌دهد و مخصوص به برخی از بخش‌ها نیست.‌

وی در زمینه آمار سایت‌هایی که جمع‌آوری شده گفت: سایت‌های جمع‌آوری شده توسط شهرداری مشهد در مناطق اول هاشمیه، ناصرخسرو، شیرخوارگاه جاهدشهر، میکرو ورودی میدان‌ شهدا، اول خیابان دانشگاه و میکرو مقابل پارک ملت است.

اروجی ادامه داد: سایت‌های تالیا نیز در مکان‌های جامی، بخارایی، میدان صدا و سیما و پنجراه سناباد توسط شهرداری جمع‌آوری شده است.

وی همچنین یادآور شد: سایت‌های موجود در جانباز، سمیه و ثمانه تهدید به جمع‌آوری شدند و به‌صورت اخطار کتبی به آن‌ها اعلام شده است.

اروجی بیان کرد: سایت‌هایی که پیگیری شهرداری سبب نارضایتی مالکان و همسایگان و منجر به جمع شدن شد واقع در مکان‌های امت5، حسین آباد کرمانی‌ها، گل ختمی، ثامن 10، کلاهدوز و دیدگاه لشکر هستند.

منبع : تسنیم

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دکل های مخابراتی دکل های مخابراتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۹۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید صفوی گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با همکاری شهرداری و شورای شهرشهرستان ابهر ابتدا عرصه قلعه تپه را باید تدقیق کند و بعد از نامه نگاری با پژوهشگاه باستان‌شناسی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز کاوش این سایت را دریافت کند و پس از کاوش، این بخش می‌تواند برای شهرستان تبدیل به سایت موزه شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بیان کرد: برای ایجاد سایت موزه مذکور اقداماتی همچون ساماندهی فضایی، طراحی محیطی، اصلاح مسیرهای دسترسی، ورودی و خروجی منتهی به سایت و نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی در مسیر جاده باید توسط شهرداری و شورای شهر و همکاری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان انجام شود

صفوی گفت: اجرای طرح توسعه امامزاده اسماعیل ابهر گامی مؤثر در راستای عمران و آبادانی این بنای تاریخی است که باید در این خصوص جلسه‌ای با موافقان و مخالفان طرح برگزار شود تا بتوانیم شاهد عملیات اجرایی این پروژه باشیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: با ساماندهی محوطه امامزاده شناط این مکان به محلی برای تجمع مردم در مناسبت‌های ملی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل خواهد شد که تبیین این جایگاه و تبدیل آن به قطب فرهنگی کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است.

صفوی افزود: طراحی و اجرای المان تاریخی برای سر در ورودی شهرستان ابهر برگرفته از قلعه تپه و المان آسیاب آبی در میدان اصلی شهرستا ن توسط شهرداری و شورای شهر انجام خواهد گرفت که با نظارت بر طراحی و اجرای اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در این شهرستان اجرا خواهد شد که هفته آینده جلسه‌ای در این خصوص در شهرداری شهرستان برگزار خواهد شد.

قلعه تپه ابهر مربوط به دوران تاریخی پس از اسلام است و در ابهر، خیابان خلیل طهماسبی، روبه‌روی شبکه بهداشتی واقع شده است. این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۶۱۷۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده

کد خبر 6082325

دیگر خبرها

  • نظارت طالبان بر شرکت های مخابراتی
  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله گردها در تهران/ سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند ؟
  • سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند؟
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله‌گرد‌ها در تهران
  • پلمب ۸۰ گاراژ جمع‌آوری زباله در شهر قم /برخی گاراژدارها از زباله گردها سوءاستفاده می‌کنند
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله گردها در تهران | سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند ؟
  • پشت پرده سلاطین زباله تهران فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • پشت پرده مافیای زباله فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • آجیل فروشی‌های معتبر و قدیمی شهر مشهد کدامند؟