Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای احیاگری نشریات دانشجویی پیرامون تخلف در انتخابات نشریات گفت:در انتخابات شورای ناظر بر نشریات امسال متاسفانه وزارت علوم خواسته ویا ناخواسته برای یک قشر سیاست‌زده هرکاری را که می‌توانست انجام داد.

محمدرضا محمدی نماینده نشریات دانشگاه علامه و عضو شورای احیاگری نشریات دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون تخلف در انتخابات نشریات گفت: در انتخابات شورای ناظر بر نشریات امسال متاسفانه وزارت علوم خواسته ویا ناخواسته برای یک قشر سیاست‌زده هرکاری را که می‌توانست انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: وزارت خانه با تعویق انداختن انتخابات، عدم ارائه صورت جلسات به عضو علی البدل و نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در نشریات قصد ضعیف کردن جبهه انقلابی نشریات دانشجویی را داشت. برای مثال، آقای حبیبی کارشناس نشریات وزارت علوم چندین بار رفتار نامناسب و خارج از شأن دانشجودر جریان انتخابات با دانشجویان داشته است و این رفتار به مسئولین وزارت خانه آقایان غفاری و عسگری گزارش شد، ولی هیچ برخوردی صورت نگرفته‌است.

نماینده نشریات دانشگاه علامه اضافه کرد: گفتنی است که، کرمی نماینده وزارت علوم در شورای ناظر بر نشریات از در اختیار گذاشتن اسناد در خدمت دانشجویان ائتلاف طلوع آزادی هیچ ابایی نداشته است، ایشان در جلساتی که در دانشگاه‌های فرهنگیان و رازی کرمانشاه حضور داشته‌اند، نهایت مخالفت خود را با تمامی دانشجویان انقلابی اظهار داشته و با عدم یادآوری تخلفات و اشتباه قبل، صرفا تخلفات را گزارش کرده و انتخابات را باطل اعلام کرده و یا با برگزاری انتخابات ممانعت به عمل آورده است.
محمدی تصریح کرد:کرمی در هنگام برگزاری انتخابات به جای حضور پای صندوق رای و نظارت بر روند انتخابات با کاندیدای ائتلاف طلوع آزادی آقای محمدعلی کامفیروزی جلسه محرمانه برگزار کرد و علنی از این کاندید حمایت کرد.
وی افزود: نماینده وزارت علوم در شورای ناظر بر نشریات طبق قانون باید دائما بر روند انتخابات نظارت داشته و پای صندوق رای حضور داشته باشد، اما در روند انتخابات خلاف آن به وفور دیده شد و آنچه بارز بود جلوگیری فیزیکی از حضور نمایندگان انقلابی کمیته ناظر بر انتخابات بود.

عضو شورای احیاگری نشریات دانشجویی گفت:این نماینده وزارت علوم همچنین در جلسات شورای ناظر بر نشریات به صورت کاملا جانب‌دارانه نقش حمایت کننده‌ای از اعضیا طیف اصلاح طلب داشته است وحتی می‌توان گفت که صرفا از حقوق این قشر دفاع کرده‌است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم انتخابات نشریات تخلف در انتخابات نشریات دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۰۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج

به گزارش قدس آنلاین، محمد مختاریانی با بیان اینکه به‌رغم درخواست‌های مکرر برای تشکیل جلسه همچنان وزارت جهادکشاورزی سیاست‌های اتخاذ شده برای بازار برنج در سال جدید را اعلام نکرده است، ادامه داد: با توجه به اینکه بخشی از نیاز بازار کشور به برنج از محل واردات تامین می‌شود، وزارت جهادکشاورزی باید سیاست‌های دولت در سال جدید را اعلام و بخش خصوصی را از بلاتکلیفی در بیاورد و وضعیت ثبت سفارش برنج را مشخص کند.

مختاریانی با اشاره به مطالبات باقیمانده واردکنندگان از سال گذشته، تاکید کرد: بانک مرکزی و وزارت جهادکشاورزی باید هرچه سریعتر در خصوص پرداخت مطالبات ارزی واردکنندگان برنج که از قریب به هشت ماه پیش پرداخت نشده است، اقدام کنند تا ایشان سرمایه لازم برای واردات برنج در سال جدید را در اختیار داشته باشند.

وی گفت: تاخیر در پرداخت مطالبات ارزی واردکنندگان برنج و کند یا متوقف شدن ثبت‌سفارش، این پیام را برای دلالان دارد که می‌توانند وارد بازار برنج شده و از شرایط سواستفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه سالانه ۳ تا ۳ و نیم میلیون تن برنج در کشور مصرف می‌شود، ادامه داد: باتوجه به بارندگی‌ها پیش‌بینی‌می‌شود امسال میزان تولید برنج رضایت بخش بوده و با واردات یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰هزار تن، نیاز بازار تامین و به ثبات و تعادل قیمت می‌رسیم.

براساس اعلام انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران، مختاریانی اظهار کرد: متاسفانه علی‌رغم درخواست‌های مکرر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران برای برگزاری نشست با مسولان وزارت جهاد کشاورزی برای تعیین تکلیف وضعیت واردات برنج در سال جاری، نوع ارز تخصیصی و همچنین تعیین تکلیف مطالبات سال گذشته واردکنندگان بابت برنج‌هایی که ۷ الی ۸ ماه پیش در بازار عرضه شده، همچنان جلسه‌ای تشکیل نشده است.

وی با بیان اینکه بلاتکلیف ماندن ثبت سفارش نیز مشکلی جدی است، تصریح کرد: باید بپذیریم که بخش از نیاز کشور به برنج باید از محل واردات تامین شود، اما اردیبهشت ماه فرارسیده و هنوز وزارت جهادکشاورزی در این حوزه تعیین تکلیف نکرده است.

رییس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با یادآوری مشکلات شالیکاران و تولیدکنندگان برنج در سال ۱۴۰۱، توضیح داد: سال گذشته برنج زیادی از محصول سال ۱۴۰۱روی دست کشاورزان باقی مانده بود و به دلیل افزایش قیمت تا ۱۵۰ هزارتومان بازار با کاهش تقاضا و رکود روبرو شده بود.

وی ادامه داد: سال گذشته در آستانه آغاز فصل کشت و برداشت برنج، این نگرانی وجود داشت که با وجود رکود، آیا کشاورز باز هم به کشت برنج و تولید ادامه خواهد داد.

مختاریانی با یادآوری اتفاقاتی که در ماه‌های ابتدایی سال گذشته رقم خورد، اظهار کرد: با درخواست استانداران استان‌های شمالی و وزارت جهاد کشاورزی، بخش خصوص به کمک شالیکاران آمد و با سرمایه خود و عرضه مستقیم برنج در فروشگاه زنجیره‌ای توانست، وضعیت بازار را مدیریت کرده و مانع متضرر شدن شالیکاران شود.

وی تاکید کرد: خوشبختانه بازار پارسال بازاری بود که هم مصرف‌کننده توانست برنج را با قیمت مناسب خریداری کند و هم از آسیب دیدن کشاورزان جلوگیری شد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با تاکید براینکه باتوجه به تجربیات سال‌های گذشته پیش از بروز مشکل باید برای مدیریت بازار تدابیر لازم در نظر گرفته شود، گفت: سال گذشته وقتی کشاورزان با مشکلات جدی روبرو بودند، به صورت مستمر با مدیران وزارت جهاد کشاورزی و استانداران استان‌های شمالی در ارتباط بوده و در جلسات مکرر پیگیر حل مشکلات کشاورزان بودیم.

وی با اشاره به اقدامات ویژه‌ای که بخش خصوصی انجام داد و با سرمایه خود اقدام به خرید محصول کشاورزان کرد، قول و وعده‌هایی برای حمایت از بخش خصوصی داده شد، افزود: اختصاص وام برای خریدهای بعدی و تعیین سهمیه واردات متناسب با میزان خرید محصول داخلی از جمله این وعده‌ها بود، اما به محض اینکه مشکلات حل شد، همه وعده‌ها به دست فراموشی سپرده شد و با این شرایط امسال بعید به نظر می‌رسد که بخش خصوصی تمایل داشته باشد با سرمایه خود و با وعده و وعید به این حوزه ورود کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • نظری: دشمنان به دنبال تضعیف و تجزیه افغانستان هستند
  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند
  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • افزایش ظرفیت پزشکی یکی از ضروریات کشور است
  • دست‌یابی دو نشریه علمی دانشگاه یزد به جایگاه بین‌المللی و رتبه علمی