Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی بهزیستی استان یزد گفت: خشونت‌های خانگی، بحران‌های روانشناختی و مسائل مرتبط با خودکشی و اختلافات حاد خانوادگی بیشترین موضوع تماس با اورژانس اجتماعی استان یزد است. ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۴ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، جمال پایه‌دار پیش از ظهر امروز در آیین اختتامیه طرح مشارکت اجتماعی دانش آموزان بهزیستی استان یزد اظهار داشت: خدمات ارائه شده در خط تلفن اورژانس اجتماعی در سال 97 نسبت به سال قبل از آن، 37 درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رشد 50درصدی ضریب نفوذ خدمات برنامه اورژانس اجتماعی در سال 97 گفت:  در این سال تیم  سیار اورژانس اجتماعی به 3501 نفر خدمات ارائه داده‌اند  ضمن اینکه اغلب فعالیت برنامه اورژانس اجتماعی  به نسبت سال قبل  در مجموع رشد قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند.

وی با بیان اینکه رشد افراد شناسایی شده صرفاً نمی‌تواند دلیلی بر افزایش آسیب‌های اجتماعی در هر شهرستان باشد، اظهار داشت: بهره‌برداری علمی از این آمارها نیازمند تحلیل متغیرهای تأثیر گذار بر آن و در نظر گرفتن تمامی این عوامل و متغیرهای تابعه است.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان یزد خاطر نشان کرد: نوع و آمار آسیب‌های اجتماعی همواره در حال تغییر، نوشدن و بازپدیدی هستند و این پدیده‌ها در هر زمان متأثّر از عوامل مختلف روانشناختی، اجتماعی، اقتصادی و موارد دیگر است. 

‌‌1700 دانش‌آموز یزدی در طرح مشارکت اجتماعی بهزیستی شرکت کردند‌تهران| ارائه خدمات دندانپزشکی و چشم‌پزشکی رایگان به مددجویان بهزیستی اسلامشهرقدردانی رییس سازمان بهزیستی از مدیرعامل بانک ملت

وی با اشاره به فعالیت پایگاه‌های خدمات اجتماعی در سطح استان گفت: 3 پایگاه در شهرستان یزد و در شهرستان‌های ابرکوه، مهریز، میبد و خاتم هرکدام یک محل تحت پوشش خدمات اجتماع محور با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی هستند.

پایه‌دار افزود: سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان اجتماعی همواره در تلاش بوده که خدمات خود را متناسب با نیاز روز جامعه  تغییر داده و در جهت توسعه سلامت اجتماعی و ارتقاء رفاه اجتماعی گام بردارد .

وی با اشاره به راه‌اندازی مرکز اورژانس اجتماعی در سال 78 در یزد گفت: اورژانس اجتماعی به عنوان سومین اورژانس کشور با هدف کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی راه‌اندازی شده است.

وی افزود: راه‌اندازی و تقویت این مراکز همراه با پیچیده شدن زندگی اجتماعی و بروز آسیب‌های زندگی اجتماعی به منظور به کارگیری رویکردهای تخصصی در رویارویی با این آسیب‌ها ضرورتی اجتناب ناپذیر بود.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان یزد در ارتباط با برنامه اورژانس اجتماعی گفت:  برنامه اورژانس اجتماعی شامل خط تلفن اورژانس اجتماعی(123)، خدمات سیار اجتماعی، مرکز اورژانس اجتماعی و پایگاه‌های خدمات اجتماعی است.

وی با بیان اینکه این برنامه با هدف ارائه خدمات تخصصی، در دسترس و بموقع به افراد آسیب دیده و در معرض آسیب اجتماعی راه‌اندازی شده، اظهار داشت: این مرکز تلاش دارد با رویکردی فعالانه قبل و یا همزمان با مداخلات قضایی در جهت آسیب‌های اجتماعی ارائه خدمت نماید .

پایه دار تعداد مراکز اورژانس اجتماعی استان را 9 مرکز ذکر کرد و بیان کرد: خط تلفن اورژانس اجتماعی(123) نیز پوشش استانی دارد.

وی در خصوص خدمات سیار اجتماعی در استان یزد گفت: 7 خودرو  به منظور ارائه خدمات سیار اجتماعی در استان در نظر گرفته شده که  خدمات روانشناسی و مددکاری را به موقع در دسترس گروه هدف قرار می‌دهد.

وی با اشاره به شناسایی محلات آسیب زا و مناطق حاشیه‌‌ای یزد گفت: در حال حاضر 7 محله آسیب‌زا و حاشیه‌ای استان از پایگاه‌های خدمات اجتماعی ثابت برخوردار هستند.

وی افزایش ضریب نفوذ خدمات اجتماعی در برنامه‌های چند ساله توسعه را یادآور شد و گفت: بر همین مبنا بهزیستی موظف به  ارائه خدمات مطلوب و گسترش این خدمات گردیده و لذا اطلاع‌رسانی از فعالیت‌ها و گسترش خدمات منجر به شناسایی بیشتر گروه هدف و افزایش خدمات شده است.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۱۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران درخصوص طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران گفت: طرح ۱۵ روزه ساماندهی آسیب های اجتماعی شهر تهران ۴ گام اصلی داشت که شناسایی، جمع آوری، غربالگری و در نهایت ساماندهی بود که در ۱۲۴ ناحیه مناطق ۲۲ گانه به اجرا درآمد.

او ادامه داد: در گام اول شناسایی توسط شهرداران نواحی ۱۲۴ گانه شهرداری تهران صورت گرفت. در گام دوم نیز جمع آوری ها توسط ادارات خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد. گام سوم مربوط به غربالگری اولیه بود که این کار نیز توسط اداره خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد که در این طرح متکدیان، کودکان کار و خیابان ، معتادین متجاهر و افراد کارتن خواب و بی خانمان تفکیک شدند. گام چهارم گام ساماندهی بود که توسط سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی به سرانجام رسید.

احمدی صدر پیرامون تعداد گشت های حامی شهر در مناطق گفت: ۱۱ منطقه هر کدام از یک گشت حامی شهر استفاده کردند، ۵ منطقه نیز هر کدام ۳ گشت حامی شهر در اختیار داشتند و ۶ منطقه دیگر از ۴ گشت حامی شهر استفاده کردند تا کار ساماندهی به خوبی صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی در خصوص آمار دقیق ساماندهی آسیب های اجتماعی در پایتخت گفت: درمجموع ۷۲۹۸ نفر در این طرح ساماندهی شدند که از این بین حدود ۶۵۱ نفر متکدی، ۲۹۳۳ معتاد متجاهر و ۴۸۲ کودک کار و خیابان بودند و ۳۲۳۲ نفر را نیز افراد بی خانمان و کارتن خواب تشکیل می دادند که همگی مورد ساماندهی قرار گرفتند.

او در مورد پراکندگی آسیب های اجتماعی در پایتخت بیان کرد: متکدیان بیشتر در مناطق ۱، ۴، ۵، ۱۷، ۲۰ و ۲۱ بودند و معتادان متجاهر نیز بیشتر در مناطق ۴، ۱۱، ۱۲، ۱۵ و ۱۶ حضور داشتند. کودکان کار و خیابان نیز در مناطق ۴، ۵، ۸، ۱۱، ۱۵ و ۲۰ پراکندگی بیشتری دارند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی در پایان گفت: شهرداری تهران بعد از دو سال تلاش پی در پی و شبانه روزی به منظور ایجاد زیرساخت ها و بستر مناسب جهت ساماندهی به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب‌های اجتماعی رسیده اما باید توجه کرد که اگر ریشه‌های ایجاد آسیب‌های اجتماعی مثل مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود اتباع غیر مجاز، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود، این آسیب‌ها دوباره تکرار خواهند شد و لازم است مسئولین، نهادها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی و فرهنگسازی عمومی و ... بیشتر بپردازند و به کمک مردم، سازمان های مردم نهاد، حاکمیت و شهرداری شاهد این باشیم که آسیب‌های اجتماعی در پایتخت روند کاهشی یافته و به ساماندهی برسد.

کد خبر 846391 برچسب‌ها شهردارى تهران آسیب اجتماعی اعتیاد - معتاد

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان افتتاح شد
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • افزایش پایگاه‌های موتورلانس اورژانس در فارس
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟