Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@15:47:31 GMT

راه اندازی سامانه کنترل سگ‌های بدون صاحب در تهران

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۱۷۳۸

به گزارش فارس، حمید رضا تحصیلی مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در حاشیه بازدید از مرکز نگهداری موقت سگ‌های بدون صاحب در محدوده آرادکوه گفت: شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران طرحی را در ارتباط با جمع‌آوری و ساماندهی سگ‌های بدون‌صاحب در پایتخت آغاز کرده است.

وی تصریح کرد: از دی ماه سال ۱۳۹۲ جمع‌آوری سگ‌های پرسه زن در دستور کار شرکت ساماندهی قرار گرفته است ؛ اما در ماه‌های اخیر و با توجه به گزارشاتی مبنی بر افزایش سگ ها در برخی از مناطق حاشیه‌ای شهر،  شرکت صنایع و مشاغل شهرداری  فعالیت خود را در این حوزه افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس سگ‌های بی‌صاحب از سطح شهر و حریم پایتخت جمع‌آوری و به این مرکز که در محدوده آرادکوه مستقر است، منتقل می‌شوند. این سگ ها بعد از زنده گیری و انتقال به نقاهتگاه وارد فرایند اقدامات کلینیکی و دامپزشکی می شوند. در مرحله بعد عقیم سازی، واکسیناسیون، نصب میکروچیپ، پلاک گوش و قلاده در دستور کار نقاهتگاه قرار دارد. 

تحصیلی افزود: در مرحله ی بعد سگ ها را  در بوستان هایی مثل سرخه حصار، چیتگر و یاس رها سازی می کنیم و یا به دوست داران  و حامیان حیوانات تحویل می دهیم. هم چنین سگ هایی که کاربری سگ نگهبان را دارند در اختیار افرادی که نیاز به سگ نگهبان داشته باشند قرار داده می‌شوند.

وی هم چنین از راه‌اندازی سامانه‌ای برای ثبت‌نام سگ های نگهبان خبر داد و گفت: به‌زودی این سامانه راه‌اندازی می‌شود و افراد می‌توانند با مراجعه به سایت و ثبت مشخصات خود اقدام به گرفتن سگ های نگهبان بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای کنند.

تحصیلی گفت: در حال حاضر ۲۱۷ قلاده سگ در نقاهتگاه آرادکوه پلاک‌کوبی شده‌اند که به‌زودی در سطح بوستان های  اشاره‌شده رهاسازی می‌شوند.

وی با تأکید بر این که در فرآیند گرفتن سگ های بدون ‌صاحب  از داروی بی‌هوشی استفاده می‌شود، گفت: بر‌خلاف ادعای برخی مدعیان حمایت از حیوانات و حامی نمایان، به هیچ عنوان این سگ ها کشته نمی‌شوند. در حال حاضر تعدادی از حامیان حیوانات نیز با حضور در نقاهتگاه و مرکز نگهداری سگ‌های بدون صاحب به فرآیند پلاک‌کوبی و هم چنین قرنطینه آن ها نظارت می‌کنند.

تحصیلی افزود: متأسفانه برخی از افراد سودجو اقدام به استفاده از این حیوان باوفا کرده و در این رابطه پول‌سازی می‌کنند و این در حالی است که حیواناتی که در اختیار این افراد است به هیچ عنوان پلاک‌کوبی نشده‌اند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: اسفندماه سال گذشته حدود ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در شعب تشکیل و رسیدگی شده است که ۳۸.۵ درصد ورودی استان در اسفندماه را شامل می‌شود و این روند به صورت شتابنده‌ای در حال افزایش است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزائی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح دادرسی بدون کاغذ در استان مرکزی، اظهار داشت: بنا به رویکرد سند تحول قضایی و حرکت دستگاه قضایی به سمت استفاده از فناوری‌های نوین، استفاده از استعلامات آنلاین با سازمان‌ها و بانک‌ها و عدم نیاز به مراجعه مردم جهت پیگیری استعلام، ارتقاء مدیریت قضائی و برنامه‌ریزی بهتر در تعیین راهبردها از طریق نظارت‌های سیستمی و شفافیت هر چه بیشتر عملکرد، آزادسازی فضائی فیزیکی، عدم نیاز به بایگانی اوراق و پرونده‌ها، کاهش هزینه‌های آرشیو الکترونیک، صرفه جویی در مصرف در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: اجرای طرح دادرسی بدون کاغذ موجب سرعت بخشیدن و چابک سازی در ارائه خدمات حقوقی و قضائی، مدیریت زمان و کاهش هزینه‌های قضائی، کاهش مراجعات مردم به دادگستری می‌شود. اسفندماه سال گذشته حدود 12 هزار پرونده بدون کاغذ در شعب تشکیل و رسیدگی شده است که 38.5 درصد ورودی استان در اسفند ماه را شامل می‌شود و این روند به صورت شتابنده‌ای در حال افزایش است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به اهمیت هوشمند سازی قوه قضائیه و اجرای سامانه ارجاع هوشمند کارشناسی در دستگاه قضایی استان مرکزی بیان کرد: در حال حاضر میزان ارجاع به کارشناسان رسمی توسط قرعه کشی هوشمند در حوزه‌های قضایی استان مرکزی حدود 72% است که از این حیث استان مرکزی در بین سه استان برتر کشور قرار گرفته است، این سامانه موجب توزیع عادلانه ارجاع به امر کارشناسی، حذف فساد احتمالی و اعمال نفوذ، جلوگیری از اطاله دادرسی و سرعت در وصول نظریات کارشناسی می‌گردد.

جزائی از راه‌اندازی سامانه مزایده الکترونیک در دستگاه قضایی خبرداد و گفت: در راستای کاهش هزینه‌های قوه قضائیه از طریق ارتقاء بهره‌وری، پیشگیری از وقوع جرم و الکترونیکی کردن فرآیندها، برگزاری الکترونیکی مزایده‌های شعب اجرای احکام، دوایر اجرائیه ثبت و تصفیه امور‌ ورشکستگی از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) انجام می‌گیرد. همچنین افزایش تعداد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به 27 دفتر و افتتاح 16 باجه دفتر خدمات قضایی در زندان‌های استان به نحوی که تقریباً در تمامی ندامتگاه‌های استان باجه خدمات قضایی فعال است از دیگر اقدامات دادگستری استان مرکزی در حوزه هوشمند سازی است. همچنین 4 دفتر خدمات الکترونیک قضایی نیز در شرف تأسیس است.

وی عنوان کرد: برگزاری جلسات رسیدگی علنی بصورت آنلاین در راستای شفاف سازی فرایند دادرسی ها و استفاده آموزشی دانشجویان، راه اندازی سامانه تحلیل و نقد آراء دادگستری (تناد) جهت مطالعه آراء قضائی صادره در محاکم و بهره برداری‌های آموزشی، همچنین امکان ارائه نظر و پیشنهاد برای هر رأی توسط مردم، وکلا، کارشناسان و صاحب‌نظران و راه‌اندازی سامانه احراز هویت برخط قوه قضائیه در راستای ثبت نام ثنای غیرحضوری اشخاص و احراز هویت برخط بدون نیاز به مراجع قضائی و دفاتر خدمات الکترونیک قضائی از دیگر اقدامات مؤثر و مفید در حوزه هوشمندسازی دستگاه قضایی است.

رئیس شورای قضایی استان بیان کرد: در بحث انجام دادرسی‌های الکترنیکی و آنلاین، دادگستری استان مرکزی با برگزاری جلسات تحقیق و رسیدگی مجازی و غیرحضوری با زندانیان در سال 1402 با قریب به انجام  100درصد دادرسی الکترونیک در بین سه استان برتر کشور قرار دارد.

 جزائی با اشاره به راه‌اندازی سامانه سجل محکومین مالی در دادگستری استان خاطرنشان کرد: مردم با استفاده از این سامانه می‌توانند در معاملات اقتصادی و مالی با رضایت طرف معامله، به‌صورت برخط از سوابق محکومیت‌های مالی او مطلع شوند و به این ترتیب از معامله با افراد دارای سوء‌سابقه خودداری کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • دستور بارگیری قریب به ۲۰۰۰ موتور سیکلت توقیفی بدون صاحب به مرکز کرمان صادر شد  
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • فاو J6-460 در بورس کالا به فروش می‌رسد
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • راه اندازی پویش امروزِ من، بدون کیسه پلاستیکی
  • (تصاویر) کاروان خودروهای برقی بدون پلاک در تهران
  • جزییات راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی