Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: طرح‌های اشتغالزایی بخش کشاورزی در مجموع دو هزار و ۹۳۰ شغل برای جوانان بیکار کردستانی ایجاد می‌کند. ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۲ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، خالد جعفری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به‌مناسبت هفته جهاد کشاورزی در این شهر برگزار شد، به تبیین عملکرد سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان پرداخت و اظهار داشت: حمایت از بخش کشاورزی در اولویت برنامه‌هاست چراکه درآمد مردم و 30 درصد از اشتغال استان به این حوزه مربوط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بخش کشاورزی را مهم‌ترین محور توسعه استان ذکر کرد و افزود: بخش زیادی از مردم روستاها از طریق کشاورزی درآمد کسب می‌کنند و باید مسئولان با حمایت از سرمایه‌گذاران این حوزه، به رشد و پیشرفت کردستان کمک کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان نبود صنایع بسته‌بندی و فرآوری محصولات کشاورزی را حلقه مفقوده در استان دانست و تصریح کرد: سیستم فرآوری و بسته‌بندی توانایی جذب سرمایه ندارد و علی‌رغم حمایت از سرمایه‌گذاران، بازار و سرمایه‌گذاری در این حوزه ضعیف است.

وی با بیان اینکه دولت از توسعه گلخانه‌ها به‌شدت حمایت می‌کند، گفت: امسال براساس تبصره 18، 20 درصد اعتبار تخصیص یافته به این حوزه اختصاص یافته است.

تولیدات بخش کشاورزی استان سمنان 27 درصد افزایش یافت212 میلیارد تومان اعتبارات سفر رئیس جمهور به بخش کشاورزی استان بوشهر ابلاغ شد33 درصد اشتغال استان کرمان در بخش کشاورزی است

جعفری یادآور شد: در سال گذشته 146 میلیارد تومان تسهیلات در اشتغال پایدار بخش کشاورزی جذب و به یکهزار و 537 طرح اشتغالزایی بزرگ و کوچک پرداخت شده که خوشبختانه روند رو به رشدی داشته است.

وی با بیان اینکه تسهیلات در شهرهای مرزی با کارمزد 4 درصد و در مابقی شهرهای استان با 6 درصد سود پرداخت شده است، اظهار کرد: طرح‌های اشتغالزایی بخش کشاورزی در مجموع دو هزار و 930 شغل برای جوانان بیکار کردستانی ایجاد می‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعتبارات سال گذشته صندوق توسعه ملی به بخش کشاورزی استان را 53 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این تسهیلات نیز به 291 طرح کوچک اشتغالزایی روستایی پرداخت شد.

وی از دریافت خط اعتباری 120 میلیارد تومانی برای مکانیزاسیون بخش کشاورزی خبر داد و ادامه داد: در سال گذشته به‌طور کلی و با احتساب 20 میلیارد تومان هزینه کمک بلاعوض آبیاری تحت‌فشار، 488 میلیارد تومان تسهیلات در بخش کشاورزی جذب کرده‌ایم.

جعفری با بیان اینکه تسهیلات بلاعوض برای اجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار در سطح استان ارائه می‌شود، افزود: در سال گذشته 85 از هزینه‌ها پرداخت می‌شد اما امسال با توجه به افزایش هزینه‌ها، به ازای هرهکتار 13 میلیون تومان کمک بلاعوض به کشاورزان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی رضا رحمان نژاد، معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در نشست خبری با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ١٥ درصد صنایع استان جزو صنایع بالادستی هستند افزود: طبق مصوبه شورای تامین استان، صنایع بزرگ استان باید ٥٠ درصد از نیاز‌های خود را از داخل استان خرید و تهیه نمایند و باید زنجیره تامین کالا بین شرکت‌های کوچک و بزرگ ایجاد شود.

او با بیان اینکه پارسال در خصوص این مصوبه به صورت تشویقی برخورد شد اظهار کرد: اما امسال با شرکت‌هایی که این اقدام را انجام ندهند، از سوی مراجع ذیصلاح به صورت ترک فعل برخورد خواهد شد؛ باید در این خصوص فرهنگ سازی شود.


رحمان نژاد به عملکرد سال ١٤٠٢ این نهاد اشاره کرد و گفت: پارسال در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته ایم و فقط حدود ٦٥ میلیارد تومان تسهیلات از طریق سه بانک ملت، توسعه تعاون و صنعت و معدن در قالب تبصره ١٨ طبق سهمیه تخصیص یافته، به صنایع پرداخت شده است.

 

*ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های عملکردی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در ادامه از ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های برنامه‌های این نهاد خبر داد و اعلام کرد: راه اندازی ١٥٤ واحد جدید التاسیس، ایجاد ارتباط بین ٩٠ واحد صنعتی کوچک با صنایع بزرگ، ایجاد ١١ هزار و ٩٠٠ شغل جدید در بخش صنعت، فعال نمودن ٤٤ واحد راکد و غیر فعال، پیگیری تامین ٩٠ مورد مواد اولیه صنایع، ایجاد و توسعه واحد‌های تولیدی با ٣٢ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری را از جمله اقدامات انجام شده می‌باشد.

وی تفویض اختیار تخصیص سوخت صنایع و روند صدور کارشناسی تا صدور پروانه بهره برداری به شهرستان‌ها را از دیگر اقدامات این نهاد برشمرد و افزود: پیگیری ایجاد کلینیک صنعت به منظور عارضه یابی واحد‌های صنعتی به منظور حل مشکلات صنایع نیز امسال در دبیرخانه کارگروه رفع موانع تولید امسال بطور کامل اجرایی می‌شود.

رحمان نژاد به برگزاری ٢٧ جلسه کارگروه رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: تا کنون ٥١ درصد از مجموع ٣٦٨ مصوبات آن، اجرایی شده، ١٥ درصد اجرا نشده و ٣٤ درصد در حال پیگیری است.

 

*ضرورت توسعه صنایع قطعه سازی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس ٢٠٢٤ کرمان طی اردیبهشت ماه سالجاری اعلام کرد: صنایع قطعه سازی و پلیمر از جمله صنایعی هستند که می‌توان به سرمایه گذاری روی آن‌ها در استان توجه کرد.

او در مورد برنامه‌های سال جدید نیز گفت: پیگیری اجرای پروژه درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده روی کالا‌های تولیدی ٣٠٠ واحد تولیدی استان، انعقاد تفاهم نامه با چند بانک به منظور تامین سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی کوچک از طریق انتقال حساب‌ها و گردش مالی حساب‌های صنایع بزرگ به استان، ارائه تسهیلات به صنایع راکد، نیمه فعال و تثبیت آمار تولید ١٣٠ واحد تولیدی از جمله این موارد است.

وی اظهار کرد: صنایع استان تا ٢٥ اردیبهشت فرصت دارند تا برنامه تولید و نیاز ارزی خود را از طریق سامانه جامع تجارت اعلام نمایند تا پس از بررسی و پایش مداوم، ارز مورد نیاز بصورت چند مرحله‌ای تخصیص یابد و از خروج ارز از مسیر اصلی تولید جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • پرداخت 133 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی
  • امام جمعه بوشهر: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تسریع شود
  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی