Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@02:41:02 GMT

شهربابک با کمبود نیروی معلم مرد مواجه است

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۳۲۹۳

شهربابک با کمبود نیروی معلم مرد مواجه است

به گزارش ایرنا محمد بخشوده روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، چالش اصلی اداره آموزش و پرورش شهربابک را کمبود نیروی انسانی و ساماندهی آن دانست و افزود: ۷۲ درصد از نیروهای ما را خانم‌ها و مابقی آن را آقایان تشکیل داده‌اند و این عدم توازن، ساماندهی نیروی انسانی ما را دچار مشکل کرده است.

وی با بیان اینکه از مدت‌ها قبل به اداره کل اعلام کرده‌ایم در اکثر رشته‌ها در بخش نیروی مرد دچار کمبود هستیم، بیان داشت: امسال اکثر نیروهای ما در حال بازنشستگی هستند و به همین دلیل برای ساماندهی کادر و نیروهای آموزشی مدارس به ویژه در دوره متوسطه اول و دوم نیروی کمی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بخشوده از ارائه چند راهکار برای رفع مشکل کمبود نیرو در شهربابک یاد کرد و اظهار داشت: قصد داریم تمام نیروهای مردی که در استان داریم و حدود ۱۰ نفر می رسند به شهربابک بیاوریم که بخش کوچکی از مشکل ما را حل می‌کند.

وی تاکید کرد: امیدواریم آموزش و پرورش که هر ساله از طریق ماده ۲۸ نیرو می‌گیرد شهربابک را پررنگ‌تر دیده و در رشته‌های مورد نیاز ما نیز نیروهای جدید استخدام کند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهربابک با اشاره به اینکه میانگین سنوات همکاران ما در شهربابک بالای ۲۷ سال است و در دو تا سه سال آینده بسیاری از آنان بازنشسته می‌شوند، تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان سهمیه پذیرش از شهربابک را در رشته‌های مورد نیاز ما بیشتر کند.

وی از ادغام مدارس و کلاس‌های کم جمعیت یعنی زیر ۷۰ نفر در دوره متوسطه یاد کرد و گفت: ناچار هستیم مدارس کم جمعیتی نظیر مدارس دهج، جوزم و خبر را تجمیع کنیم.

بخشوده با تاکید بر اینکه در مقطع ابتدایی مدارس کم جمعیت که حتی دارای یک یا دو دانش آموزش هستند را حفظ می‌کنیم، ادامه داد: برای اینکه پوشش تحصیلی ما به صد در صد برسد و از بی سوادی پیشگیری شود این مدارس را حفظ می‌کنیم.

وی یاد آور شد: ما در بخش نیروهای خدماتی هم ۵۴ نفر کمبود نیرو داریم.

بخشوده از مدارس هیات امنایی، شاهد، استعدادهای درخشان، یاد کرد و اظهار داشت: هرکدام از این مدارس طبق قانون شهریه مصوب دارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهربابک تاکید کرد: مدیران مدارس دولتی نمی‌توانند به جز هزینه کتاب و بیمه که اجباری است اولیا را مجبور به پرداخت پولی کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه سرانه‌ای برای مدارس در نظر گرفته نشده است، مدیران مدارس دولتی از اولیا تقاضای پرداخت هزینه دارند اما کسی مجبور به پرداخت پول نیست.

بخشوده با بیان اینکه به جز مدارس شاهد و تیزهوشان که دارای قواعد خاصی هستند سایر مدارس با توجه به محدوده تعیین شده موظف به ثبت نام دانش آموزان هستند، تاکید کرد: مدرسه‌های غیر دولتی برای ثبت نام دانش آموزان حق گرفتن هیچ آزمونی ندارند.

شهربابک در ۲۴۰ کیلومتری کرمان واقع است.

۹۸۹۹/ ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اموزش و پرورش ایرنا کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش در گردهمایی مدیران و رؤسای نواحی و مناطق آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: پس از برگزاری آزمون استخدامی بیش از ۳۸۰۰ نفر ارزیابی خواهند شد تا به‌عنوان معلم وارد کلاس درس شوند و در مرحله اول این طرح بیش از ۹۰۰۰ نفر پذیرش خواهند شد.


وجیهه فاضل با اشاره به درنظرگرفتن ۶۰ حوزه ارزیابی برای برگزاری این آزمون، خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای برگزاری هر چه‌بهتر این آزمون اندیشیده شده است.


وی با اشاره به اهمیت سنجش نوآموزان در بدو ورود به‌نظام آموزشی گفت: اولین گام در مسیر علم‌آموزی، سنجش دقیق و اصولی نوآموزان است تا با شناسایی نقاط قوت و ضعف آنان، برنامه‌ریزی آموزشی مناسب برای هر دانش‌آموز صورت گیرد.


وجیهه فاضل افزود: در حال حاضر تعدادی از نواحی و مناطق استان در شیفت بعدازظهر نسبت به سنجش نوآموزان اقدام می‌کنند، از نواحی و مناطق استان اصفهان خواست تا با تشویق و ترغیب فرزندان خود، زمینه حضور آنان در این فرایند مهم را فراهم کنند.


وی با اشاره به موضوع نظام دوری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مولفه‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: پس از چند سال غفلت از این موضوع، از سال گذشته مجدداً پیگیری آن در دستور کار قرار گرفته است.


فاضل با بیان اینکه در سال گذشته ۳۶ درصد مدارس استان نظام دوری را اجرایی کردند، اظهار امیدواری کرد: در سال جاری شاهد افزایش تعداد این مدارس خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان
  • راه جبران ناترازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش چیست؟
  • این افراد معلم می‌شوند
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشد
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشند
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • رژیم صهیونیستی با کمبود نیروی کار مواجه شد
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد