Web Analytics Made Easy - Statcounter

قوانلو گفت: هنوز دولت مصوبه‎ای برای جبران خسارت‎های بخش صنعت، معدن و تجارت از سیل اخیر نداشته است و امیدواریم به‌زودی مصوبه‎ای برای حمایت از صنعت‎گران خسارت‌دیده از سیل ابلاغ کند.

«حسینقلی قوانلو»  در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان اظهار کرد: در راستای رونق و تولید ابلاغیه‎ای از سوی وزارت کشور مبنی بر احصای مشکلات واحدهای تولیدی صادر شد و مهلت 15 روزه‎ای را برای آن در نظر گرفتند و عملکرد کمیته رونق و تولید که در  بیش از یک سال گذشته برای حل مشکلات واحدهای صنعتی در استان داشته را برای وزارت کشور ارسال کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان ادامه داد: کمیته کارشناسی سه نفر بر اساس مصوبه مجلس بنا است که در استان‎ها ایجاد شود و برای پرداخت تسهیلات اختلاف‎هایی اگر در کارگروه رونق تولید استان ایجاد شود به این افراد ارجاع داده می‎شود.

 

قوانلو یادآور شد: از وزارت کشور در پاسخ به این ابلاغیه درخواست کردیم که اختیارات ویژه‎ای برای مدیران دستگاه‎های اجرایی مثل تأمین اجتماعی و بانک‎های عامل در نظر بگیرند تا تصمیمی که کارگروه رونق تولید در استان اخذ کند را اجرایی کند و برای اجرای مصوبات نامه‎نگاری‎ها به مرکز اتفاق نیفتد.

 

وی گفت: کارگروه تسهیل یبش از 150 جلسه در سال گذشته برگزار کرد و مصوبات مختلفی این کارگروه برای حمایت از تولیدگران و صنعتگران داشت و در هر جلسه مشکلات چند واحد صنعتی حل شد.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان یادآور شد: یکی از ضعف‎های وزارت کشور و ستاد بحران این موضوع است و هرکسی گردن کسی دیگری می‎اندازد و رسیدگی به خسارت‎های  بخش صنعت، معدن و تجارت از سیل مغفول مانده است.

 

قوانلو گفت: بخش تجارت و گردشگری نیز هنوز نتوانستند از هیئت‌وزیران مصوبه دریافت کنند و بیان کردند آمارها متناقض است و در سامانه اطلاعات واحدهای تولیدی و صنعتی واردشده است.

 

وی افزود: شرمنده واحدهای تولیدی خسارت‌دیده از سیل هستیم که هنوز نتوانستیم برای این واحدها مصوبه‎ای از هیئت‌وزیران دریافت کنیم.

 

رئیس صمت گلستان تأکید کرد: امیدواریم به‌زودی دولت مصوبه‎ای برای واحدهای صنعتی خسارت‌دیده از سیل داشته باشد.

 

قوانلو یادآور شد: در حال حاضر بسیاری از واحدهای خسارت‌دیده از سیل فعالیت خود را آغاز کردند و کمتر از 10 واحد است که به دلیل مشکلات به وجود آمده از سیل هنوز نتوانستند فعالیت خود را آغاز کنند.

 

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه نماز جمعه اردبیل دهه کرامت جشن های دهه کرامت شیراز خطبه های نماز جمعه نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس خبرگزاری شبستان کمک به سیل زدگان رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت گلستان واحدهای صنعتی خسارت سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران عقب‌ماندگی های صنعت برق با اقدامات جهشی

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح یک شنبه در دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که به ارائه برنامه تحولی دستگاه‌های اجرایی جهت تحقق شعار سال در استان اختصاص داشت، اظهار کرد: به نظر می‌رسد دچار تنش کمبود برق در بخش تولید هستیم، بنابراین لازم است منابع مالی پروژه‌های برق کاملاً تعریف شود و اجرای پروژه‌ها سرعت یابد.

وی با بیان اینکه معضل اصلی اقتصاد ما کمبود برق است، افزود: راهی به جز مولدسازی برای اجرای برنامه‌ها نداریم؛ تأمین برق شهرک‌های صنعتی بسیار ضروری است و بر این اساس هم برق منطقه‌ای استان و هم شرکت توزیع برق تبریز برای رفع تنش برق برنامه‌های تحولی داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی یادآوری کرد: نگاه تحولی می‌گوید برای رفع مسئله ناترازی برق تبریز نیاز به تأسیس نیروگاه داریم که حتماً باید اتفاق افتد و همانطور که رئیس محترم جمهور نیز بارها تاکید کرده، مدیری که نگاه تحولی نداشته باشد و به اقدامات عادی و روزمره جهت رفع تکلیف قناعت کند، در دولت جهادی جایی نخواهد داشت.

رحمتی بیان کرد: برای جلوگیری از مازوت سوزی، طرح تکمیلی نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز حتماً باید اجرایی شود؛ مجوز تأسیس نیروگاه‌های خورشیدی و تجدیدپذیر نیز اخذ شده که کارهای اجرایی آن باید به جد دنبال و ظرفیت‌های بخش خصوصی در این عرصه به کار گرفته شود.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از بخش صنعت برای تأمین برق مورد نیاز خود از طریق احداث نیروگاه، تأمین پست‌های برق و جابجایی تأسیسات زیرساختی شبکه توزیع برق تاکید کرد.

راننده محور بودن شبکه حمل و نقل

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به تعریف میزان ۶.۲ همت پروژه برای سال ۱۴۰۳ در بخش راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، چارچوب برنامه‌های این دستگاه را مطلوب ارزیابی و تشریح کرد: مشکل اصلی شبکه حمل و نقل این است که راننده محور بوده و لازم است با شرکت‌محور کردن شبکه حمل و نقل باری استان، بروزرسانی سامانه حمل و نقل به موقع انجام گیرد.

ضرورت تسریع انتقال آب ارس به تبریز

استاندار آذربایجان شرقی، برنامه‌های تحولی شرکت آب منطقه‌ای استان را نیز مؤثر دانست و افزود: اولین مسئله ما در بخش آبی تأمین آب شرب پایدار در این شهرها و روستاها است.

وی ارائه برنامه کمی جهت تأمین آب مورد نیاز بخش‌های کشاورزی و صنعت تا پایان سال جاری را نیز ضروری برشمرد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه تشریح کرد: سرعت دادن به تکمیل پروژه انتقال آب ارس به تبریز نیز بسیار مورد تاکید بوده و از هر گونه نوآوری و ابتکار عملی که این مهم را محقق کند، استقبال می‌کنیم.

کد خبر 6084200

دیگر خبرها

  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • خسارت میلیاردی به راه‌های جنوب سیستان و بلوچستان
  • لزوم جبران عقب‌ماندگی صنعت برق آذربایجان شرقی
  • وزیر نیرو:مدیریت بحران از وقوع خسارت جبران ناپذیر سیل جلوگیری کرد
  • وزیر نیرو: سیل جنوب کشور خسارت جبران ناپذیری نداشت
  • تغییر ساعت کار ادارات باید در هیئت دولت تصویب شود
  • ضرورت جبران عقب‌ماندگی های صنعت برق با اقدامات جهشی