Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های آلمانی از لغو برخی محدودیت‌های صادرات تسلیحاتی از سوی دولت آلمان به عربستان و امارات خبر دادند.به گزارش بلاغ،دولت آلمان با وجود محدودیت‌های صادرات تسلیحاتی به عربستان، با تحویل جنگ‌افزارهایی به ارزش «بیش از 1 میلیارد یورو» به ائتلاف عربستان موافقت کرده است.

به نوشته شبکه خبری «دویچه وله»، «خبرگزاری آلمان» با استناد به سند وزارت اقتصاد این کشور گزارش داد که برلین در سال جاری میلادی و مورخ یکم ژانویه (دی) تا 5 ژوئن (خرداد)، 56 توافق تسلیحاتی را تصویب کرد که صادرات 801.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 میلیون یورویی به «مصر» و 26.1 میلیون یورو به «امارات متحده عربی» از آن جمله است. بر اساس این سند، برلین با وجود ممنوعیت‌های صادراتی، دو قرارداد دفاعی با «عربستان» را نیز تصویب کرد.

«اولریش نسبائوم» از مقام‌های ارشد وزارت اقتصاد آلمان گفت که این معاملات شامل فروش خودروهای زرهی به ارزش 831000 یورو است.

 

آلمان سال گذشته، پس از ترور روزنامه‌نگار منتقد سعودی در کنسولگری عربستان در «استانبول» به طور موقت صادرات سلاح به عربستان را متوقف کرد. برلین هنگام توقف صادرات سلاح به عربستان و امارات به جنگ چهار ساله ائتلاف عربستان در یمن  اشاره کرده بود.

این در حالی است که بعد از مدتی فرانسه و انگلیس با فشار بر آلمان خواستار رفع  محدودیت‌های صادراتی به ائتلاف عربستان شدند. پاریس گفته که سیاست صادرات تسلیحاتی برلین و قوانین پیچیده صدور مجوز  محصولات دفاعی، اجرای پروژه‌های دوجانبه را در در آینده تهدید می‌کند. فشار انگلیس و فرانسه موجب شد  آلمان بخشی از ممنوعیت صادرات تسلیحاتی خود را لغو کند.

 

شواهدی دیگری نیز وجود دارد که نشان می‌دهد کنترل صادرات اسلحه در آلمان ناکارآمد است به طوری‌که در ماه فوریه (بهمن) تحقیقات شبکه دویچه وله و دیگران نشان داد که با وجود کنترل تسلیحاتی، سلاح‌های آلمانی در یمن استفاده می‌شود. گزارش ماه مارس (اسفند) موسسه «سیپری» در سوئد نیز نشان داد که عربستان سعودی بیشتر از سایر کشورهای جهان سلاح خریداری می‌کند و 12 درصد واردات جهانی تسلیحات متعلق به این کشور است.

آخرین ارقام منتشر شده از سوی سازمان ملل متحد همچنین نشان می‌دهد که حدود 85 هزار کودک زیر پنج ساله یمنی از سال 2015 تاکنون بخاطر گرسنگی جان باخته‌اند. گفته می‌شود که 14 میلیون نفر یمنی نیز در خطر قحطی قرار دارند.

ارتش آل سعود همراه متحدان خود حمله نظامی و محاصره همه جانبه یمن را در ششم فروردین 1394 به منظور بازگردانی «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی این کشور و همچنین خلع سلاح «انصارالله» در  یمن آغاز کرد، اما با گذشت چهار سال و بروز فاجعه انسانی تاکنون به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است. گفته می‌شود ائتلاف عربستان در جریان جنگ یمن حدود 9 میلیارد و 360 میلیون دلار فقط برای حمله‌های هوایی هزینه کرده است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۵۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سلاح و مواد مخدر؛ راهبرد جدید تل آویو برای بی ثبات سازی جنوب سوریه/گزارش اختصاصی

رژیم صهیونیستی در هفته های اخیر ضمن حمایت از حملات گروه های تروریستی به نظامیان، کارکنان دولت و ساختمان های اداری دولت سوریه در درعا و سویدا از گسترش روند قاچاق سلاح و مواد مخدر با هدف ناامن سازی استان های مجاور جولان اشغالی پشتیبانی می کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، همزمان با درگیری گروه های تروریستی در شمال غرب سوریه، دو استان درعا و سویدا در جنوب سوریه نیز شاهد عملیات های مکرر آدم ربایی و ترور با تحریک رژیم صهیونیستی است.

 

.

 

رژیم صهیونیستی در چارچوب راهبرد جدید خود با همراهی تروریست ها پست های ایست بازرسی و خودروهای نظامی ارتش سوریه در استان درعا را هدف حملات تروریستی قرار می دهد.

این حملات در طول دو هفته گذشته به شهادت 7 نفر و زخمی شدن 15 نفر دیگر منجر شده است.

خالد المطرود رئیس شبکه رسانه ای«بوصله»: در راهبرد اسرائیل علاوه بر حمایت از حملات تروریستی علیه نیروهای نظامی و امنیتی و کارمندان دولت سوریه، از روند قاچاق سلاح و مواد مخدر با هدف ناامن سازی دو استان درعا و سویدا حمایت به عمل می آید.

تقلای دولت جولانی برای فرار از فروپاشی همزمان با ادامه اعتراضات در ادلب و حلب/ گزارش اختصاصیحمله رژیم صهیونیستی به کفرسوسه دمشق؛ خشم تل آویو از حمایت های سوریه از محور مقاومت/گزارش اختصاصی

 

افزایش تعداد حملات به ارتش سوریه در درعا و در مجاورت منطقه جولان سوریه، نشانگر راهبرد دشمن صهیونیستی برای ایجاد ناامنی در استان های جنوبی سوریه در پوشش حمایت از اعتراضات در سویدا و همچنین تضعیف ثبات امنیتی و نظامی در مرزهای جنوبی سوریه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال ۳۵ هزار تن سلاح برای اسرائیل از زمان آغاز «طوفان الاقصی»
  • عراق صادرات نفت خام خود را به ۳.۳ میلیون بشکه کاهش می‌دهد
  • ارسال گسترده تجهیزات نظامی از سوی آمریکا به یونان
  • بررسی روابط ایران و عربستان پس از یک سال
  • جدیدترین تلفات نظامی و تسلیحاتی ارتش اوکراین
  • قاچاق سلاح و مواد مخدر؛ راهبرد جدید تل آویو برای بی ثبات سازی جنوب سوریه/گزارش اختصاصی
  • بن سلمان، نخستین میهمان خارجی دولت جدید پاکستان
  • کسری بودجه ۵۶ میلیاردی اروپا برای رسیدن به استانداردهای دفاعی ناتو
  • عراق کنترل پایگاه‌های مرزی مخالفان ایران را برعهده گرفت
  • وقتی پوتین سرفه می‌کند، شولتس دنبال سوراخ موش می‌رود!