Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر با اشاره به اینکه مهمترین هدف ما از اجرای طرح ملی غربالگری فشار خون شناسایی افراد دارای این بیماری است گفت: اجرای این طرح از مورخه ۱۷ خرداد در یک هفته اول پیشرفت ۲۵ درصدی داشته است. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۳ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

 محسن ترکاشوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ملایر، با اشاره به اینکه 146 هزار نفرمعادل 50 درصد جمعیت 300 هزار نفری ملایر شامل این طرح می‌شوند اظهارداشت: کلیه افراد  بالای 30 سال ، بیماران کلیوی و زنان باردار جمعیت هدف ما در این طرح بوده که ضروریست  شناسایی و سنجش شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کد ملی و تاریخ تولد و شماره تلفن همراه تنها مدارک واطلاعات مورد نیاز است، خواستار مراجعه  کلیه مشمولین به نزدیکترین پایگاه و ‌مراکز سلامت، درمانگاه‌ها، مراکز بهداشت وتیم‌های سیار شبکه بهداست و درمان  شد.

ترکاشوند با تأکید بر اینکه طرح  ارزیابی و سنجش  فشار خون به صورت رایگان انجام و  پیامک آن برای شخص ارسال می‌شود ابراز کرد: در صورت  نیاز به ارجاع افراد به مراکز درمانی و پزشک این امر نیز  با حداقل هزینه انجام می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر با اشاره به اینکه کلیه هماهنگی‌ها با ادارات، صنایع وکارخانجات و محل‌های تجمع افراد و میعادگاه‌های نماز جمعه و غیره انجام شده تصریح کرد: در مجموع 400 نفر از پرسنل متخصص و آموزش دیده شبکه  بهداشت و درمان، هلال احمر و سایر افراد معرفی شده از دستگاه‌های شهرستان در این طرح فعالیت دارند.

38 هزار نفر به فهرست بیماران فشار خون بالا در کرمانشاه اضافه شد25 درصد مردم قزوین فشار خون دارندآیت‌الله مکارم شیرازی به بسیج ملی کنترل فشار خون پیوست

وی با بیان اینکه این طرح  به صورت ملی و سراسری از 17 خرداد ماه شروع شده  و  تا 15 تیر ماه به مدت یک ‌ماه  ادامه دارد ضمن تقدیر از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان خواستار همکاری مجدانه آنها در زمینه اطلاع رسانی به  کلیه شهروندان ملایری شد.

ترکاشوند با بیان اینکه طبق بررسی و پیش بینی‌های انجام شده حدود 146 هزار نفر از جمعیت شهرستان که شامل افراد بالای 30 سال ،بیماران کلیوی وزنان باردار که معادل نصف جمعیت ملایر است در این طرح مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌گیرند، گفت: امیدواریم تا پایان این هفته کلیه اطلاعات  جمعیت روستایی شهرستان با همکاری بخشداران و دهیاران تکمیل شود.

وی با اشاره به اینکه  تنها در دو شهر همدان و ملایر به دلیل پراکندگی جمعیت  مشکلات کمی  در راستای اجرای  بهینه  این طرح وجود دارد، خواستار  همراهی وتعامل همه اقشارمردم، دستگاه‌های اجرایی و به ویژه خبرنگاران  در راستای اطلاع رسانی و مراجعه مردم و جمعیت هدف برای سنجش و ارزیابی در مدت زمان مقرر شده شد.

به‌گزارش تسنیم بر اساس برآوردهای انجام شده حدود 50 درصدجمعیت کشور از بیماری فشار خون بالای خود اطلاعی ندارند  و نیمی از این افراد که از بیماری خود مطلع هستند نیز  فشار خون خود را کنترل  نکرده ‌و به دنبال درمان نیستند.
 بنابراین با دستور وزارت  بهداشت  از طریق ارتباط ویدئویی با رئسای دانشگاه‌های سراسر کشور خواستار راه‌اندازی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون  با همدلی و عزم جدی تمامی دست اندکاران  نظام سلامت در  سراسرکشور در زمینه کنترل این بیماری از 18 خردادماه تا 15 تیر ماه به مدت یک ماه شد که هم اکنون این طرح درشهرستان ملایر شروع و در یک هفته اول راه اندازی طرح  پیشرفت 25 درصدی دارد .

انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده

آفتاب‌‌نیوز :

چای کوهی به نام‌های دیگری مانند توکلیجه و کلکنه نیز مشهور است. طعم چای کوهی تقریبا شبیه ترکیبی از بابونه، نعناع و لیمو است. چای کوهی حاوی ترکیبات شیمیایی شامل هاپیرین، ماده قرمز رنگ هایپریسین، تانن و اسید نیکوتینیک است.

این چای، هزاران سال است که توسط مردم یونان مورد استفاده قرار می‌گیرد. «بقراط»، پدر علم پزشکی و فیلسوف باستانیِ یونان، تأثیر مثبت نوشیدن چای کوهی را بر روی سیستم تنفسی و ایمنی بدن انسان تشخیص داده بود. این چای گیاهی، در اروپا و آمریکا نیز از قرن‌ها پیش شناخته‌شده است.

یکی از خواص چای کوهی این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به درمان سرماخوردگی کمک می‌کند. خلط‌آور است و در درمان برونشیت و آسم مؤثر است. دیگر خواص چای کوهی بهبود سوزش معده و زخم است. چای کوهی از اضطراب می‌کاهد و موجب خواب راحت و عمیق می‌شود.

از خواص چای کوهی می‌توانیم به مواردی مانند سلامت پوست، درمان ویروس‌ها، درمان افسردگی، پیشگیری آلزایمر، رفع بی‌خوابی، کمک به افزایش وزن، ضدعفونی مجاری ادراری، ضد درد و ورم معده، درمان کراز، تسکین درد دنبالچه، ضد سرطان، ضد کرم‌های گوارشی، درمان میگرن، درمان اسهال خونی، رفع آرتریت، رفع کم خونی و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کنیم.

چای کوهی و فشار خون

چای کوهی مانند چای ترش برای درمان فشار خون بالا عالی است. این چای حاوی ترکیباتی است که ویژگی‌های رگ‌گشایی دارد و می‌تواند فشار خون را پایین بیاورد. همچنین چای کوهی حاوی مقداری آنتی‌اکسیدان است و از انسداد عروق خونی و شریان‌ها جلوگیری می‌کند. فشار خون و کلسترول مضر خون را کاهش می‌دهد.

نوشیدن چای کوهی تاثیر زیادی در کنترل و کاهش فشار خون دارد. افرادی که فشار خون آن‌ها در نوسان است و به هر دلیلی فشار خون آن‌ها کاهش یا افزایش آنی دارد، برای ثابت نگه‌داشتن آن مصرف میزان مناسبی از چای کوهی می‌تواند مفید و موثر باشد. چای کوهی برای فشار خون بالا مفید است. کسانی که کاهش فشار خون دائمی دارد، بهتر است از نوشیدن چای کوهی اجتناب کند.

چای کوهی دارویی ضد درد و ضدالتهاب

چای کوهی با طبع گرم و خشک دارویی ضد درد و ضد التهاب است. در طب سنتی استفاده از چای کوهی را برای درمان روماتیسم مفصلی موثر دانسته‌اند. تاکنون آزمایشات متعددی در مورد اثربخشی عصاره گیاه چای کوهی نیز انجام گرفته است. اثر ضد دردی و ضد التهابی گیاه چای کوهی به دلیل وجود ترکیبات فلاونوئیدی، ایریدوئیدی و ساپونین‌ها در عصاره این گیاه است.

چای کوهی درمانی برای زخم‌ها و التهابات دهان
از دم کرده گل یا برگ گیاه چای کوهی می‌توان به عنوان دهان‌شویه استفاده کرد. این دمنوش گیاهی خاصیت ضدالتهاب و ضد عفونی دارد که ممکن است برای درمان زخم‌های دهان، مشکلات لثه و التهابات گلو موثر باشد. استفاده از چای کوهی برای درمان آفت‌های دهانی نیز مفید است.
افرادی که دچار التهاب گلو و زخم گلو در اثر سرفه‌های شدید و مکرر شدند، دمنوش سرد شده چای کوهی را غرغره کنند. ژ

چای کوهی موثر در درمان مشکلات گوارشی

متخصصان طب سنتی چای کوهی را برای درمان مشکلات گوارشی از جمله اسهال، نفخ معده و انگل معده و روده موثر می‌دانند. همان‌گونه که مطلع هستید، بیشتر نوشیدنی‌های گیاهی به خصوص انواع چای دارای ترکیباتی به نام تانن هستند. تانن مسؤول عطر و طعم گس و تلخ چای و عامل رنگ برخی از انواع چای است.

پژوهش‌های اولیه نشان داد که تانن‌ها ممکن است به واسطه خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی دارای فواید درمانی باشند. تانن برای معده خاصیت قابض کننده دارد و برای اسهال مفید است و به کاهش حرکات روده کمک می‌کند. این چای گیاهی از التهاب روده و معده می‌کاهد و فرآیند هضم را تقویت می‌کند. ژ

مضرات استفاده بیش از حد چای کوهی

*عصاره هیدروالکلی چای کوهی موجب سقط جنین می‌شود؛ بنابراین برای زنان باردار مضر است.

*افراد گرم مزاج از مصرف بیش از حد چای کوهی بپرهیزند. طبع گیاه گرم و خشک است و مصرف بیش از حد آن برای افراد گرم مزاج باعث خونی شدن ادرار می‌شود.

* مصرف بیش از حد چای کوهی می‌تواند برای افرادی که از فشار خون پایین رنج می‌برند، خطرناک باشد. همچنین افرادی که از دارو‌های فشار خون بالا استفاده می‌کنند باید در مصرف این گیاه احتیاط کنند.

* افرادی که قصد عمل جراحی دارند، بهتر است ۲ هفته قبل از عمل این گیاه و فرآورده‌های آن را مصرف نکنند.

* بو کردن برگ‌ها و گل‌های گیاه چای کوهی تازه ممکن است برای برخی ایجاد حساسیت کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • روشنایی گردنه زاغه ملایر به طول ۵ کیلومتر آماده بهره برداری است 
  • بلاتکلیف شدن کارکنان شرکت فروسیلیس ملایر در پی تعطیلی این شرکت
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده
  • جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک در ملایر برگزار می‌شود