Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن جراحان پلاستیک ایران اعلام کرد: امروز افراد زیادی که غیرحرفه‌ای و غیرمجاز هستند که در اعمال زیبایی همچون تزریق بوتاکس دخالت می‌کنند و این مسئله سلامت مردم را به خطر می‌اندازند و اگر مشکلی پیش آید و فرد در حین بوتاکس دچار عارضه شود، نمی‌توانند شرایط را جهت حفظ سلامتی بیمار کنترل کنند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رییس انجمن جراحان پلاستیک ایران اعلام کرد: امروز افراد زیادی که غیرحرفه‌ای و غیرمجاز هستند که در اعمال زیبایی همچون تزریق بوتاکس دخالت می‌کنند و این مسئله سلامت مردم را به خطر می‌اندازند و اگر مشکلی پیش آید و فرد در حین بوتاکس دچار عارضه شود، نمی‌توانند شرایط را جهت حفظ سلامتی بیمار کنترل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی بیژنی درباره جراحی‌های زیبایی گفت: جراحی پلاستیک طیف گسترده‌ای دارد که باید قبل از هر اقدامی درمورد جراح شناخت کافی داشته باشیم و فقط به گفته‌های یک جراح اکتفا نکنیم. چون اگر هر عملی به درستی انجام نشود شاهد عوارض روحی و جسمی خواهیم شد.
بیژنی با اشاره به اینکه افراد جامعه گرایش به زیبا و متناسب شدن پیدا کرده اند، اما انتخاب صحیح بیمار، مهم است، گفت: اگر جراح با بیماری که به او مراجعه می‌کند برخورد صادقانه داشته باشد در ۷۰ درصد موارد اگر جراحی زیبایی ضرورتی برای بیمار نداشته باشد، این امر را می‌پذیرد که چهره صورتش طبیعی و ممکن است با جراحی بر روی صورتش چهره‌ای دفورمه برایش ایجاد و زیبایی طبیعی چهره اش از بین برود، اما برخی هم نمی‌پذیرند و برای جراحی زیبایی پافشاری می‌کنند که اگر پزشک اولیه‌ای که با او صادقانه برخورد کرده عمل زیبایی وی را قبول نکند به پزشک دیگری مراجعه می‌کنند.
وی افزود: جراحی پلاستیک در کشور در حال گسترش است. اما آمار دقیقی از این جراحی‌ها به طور سالانه در کشور در دسترس نیست.
رییس انجمن جراحان پلاستیک ایران با بیان اینکه تبلیغات جراحی‌ها پلاستیک و تزریق بوتاکس و ژل غیرعلمی است، بیان داشت: این تبلیغات بلای سلامت مردم شده است و مردم نباید به پیامک‌های تبلیغاتی جراحی‌های پلاستیک اطمینان داشته باشند. چون نظارت بر تبلیغات به اندازه لازم نیست و من افرادی را می‌شناسم که پزشک نیستند، اما اعمال زیبایی را انجام می‌دهند.
وی درباره گردشگری سلامت جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: افرادی که از خارج از کشور برای اعمال زیبایی از طریق شرکت‌های کارگزاری به ایران می‌آیند. این موضوع هم در جراحی پلاستیک و هم دیگر حوزه‌های سلامت مشاهده می‌شود.
رییس انجمن جراحان پلاستیک ایران با بیان اینکه شاید یکی از دلایل جذب گردشگران به ایران برای انجام اعمال زیبایی، هزینه کم آن باشد، بیان داشت:، چون هزینه‌های ویزیت و جراحی پلاستیک در ایران غیر قابل مقایسه با دیگر کشور‌های دنیا است و در عین حال یکی از دلایل اصلی جذب گردشگران سلامت، اعتقاد و اعتماد به نتیجه کار متخصصان جراحی پلاستیک ایران است. ایران از نظر علمی بسیار پیشرفته است.
بیژنی با بیان اینکه جراحی بینی جزو پرطرفدارترین و شایع‌ترین اعمال زیبایی است، گفت: عمل زیبایی پلک، شکم، کشیدن صورت نیز دیگر اعمال زیبایی هستند که در کشور انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ژل و بوتاکس جراحی بینی اعمال زیبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۶۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت جنجالی گشت ارشاد به خیابان‌ها در میانه تنش ایران و اسرائیل؛ این چه تدبیری است؟ چه کسی دستور داد؟

آفتاب‌‌نیوز :

در شرایطی که تنش میان ایران و اسرائیل در اوج خود قرار گرفته است، کاربران شبکه اجتماعی اکس (توئیتر سابق) به موضوع گشت ارشاد و حجاب حساسیت بیشتری نشان می‌دهند.

به نوشته جماران، داده‌های توئیتر نشان می‌دهد که تا پیش از روز گذشته، فضای توئیتر کاملا متأثر از تنش میان ایران و اسرائیل بوده؛ اما از روز گذشته و به‌دنبال انتشار ویدئو‌های رفتار‌های گشت ارشاد بر سر موضوع حجاب، به‌مرور حساسیت‌ها نسبت به این موضوع افزایش یافته و به مهم‌ترین موضوع توئیتر تبدیل شده است.

براساس گزارش کانال تحلیل شبکه‌های اجتماعی مجازی، ذکر این نکته ضروری است که این نمودار فقط بر مبنای توئیت‌هاست؛ و اگر ریتوئیت‌ها نیز در نظر گرفته شوند، آنگاه مطالب مربوط به تنش میان ایران و اسرائیل بیشتر خواهد بود. با این حال از آنجایی که اقدامات سازمان‌یافته می‌تواند در تعداد توئیت یا ریتوئیت مؤثر باشد، در این مقایسه تعداد توئیت در نظر گرفته شده است. 

واکنش آذری جهرمی

آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در دولت روحانی در کانال تلگرامی خود نوشت: نقل است که روزی بنده خدایی برای تزریق پنسیلین رفته بود به درمانگاهی. پرستار تزریق کننده از او پرسید: «تا حالا پنیسیلین تزریق کردی؟» و او جواب داد: «بله» و پس از این پاسخ تزریق انجام شد و به فاصله کوتاهی بیمار تشنج کرد!

سریعا اقدامات پزشکی برای بهبود انجام شد و وقتی بیمار سر حال شد، پرستار پرسید: «مگر نگفتی پنیسیلین زدم؟» بیمار گفت: «بله، اونبار هم که زدم همین حالت رخ داد!»

حجاب حکم خداست، اما احتمالا از توحید جایگاه بالاتری ندارد، خدا به موسی برای دعوت به توحید دستور به سخن نیکو داد. گسترش اسلام با زور و شمشیر نیز تا آنجا که من اطلاع دارم، سیره رسول گرامی اسلام و امیر ما علی علیه السلام نبود. در اجرای احکام الهی نیز جز در تخلفات مالی کارگزاران، گزارش‌های متعددی از تساهل علی علیه السلام در برخورد با مسلمین در تاریخ وجود دارد.

این برخورد‌ها نتیجه معکوس داشته

فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم نیز نوشت: روشی که مامورین در برخورد با بی حجابی پیش گرفته و در رسانه‌ها منتشر می‌شود، خلاف شرع و عقل است. از مسایل حجاب است، اگر زنان بی حجاب منتهی به نهی زبانی نشوند، لزومی برای پوشش نیست. تاکنون این برخورد‌ها نتیجه معکوس داشته. مگر حجاب از ضروریات دین است؟ هویت جامعه اسلامی عدالت اجتماعی و کرامت انسانی است.

واکنش دبیر سابق ستاد امر به معروف: این گشت ارشاد کار دولت است

به گزارش خبرآنلاین، جلیل محبی دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها را از اقدامات دولت نامیده است.

وی در پاسخ به یک کاربر گفته است؛ اون متن مرکز پژوهش‌ها کنار رفت متن آقای بانکی پور تصویب شد که هنوز قانون نشده، این اقدامات هم کار دولت است بر مدار سابق.

روز چهارشنبه هم غضنفرآبادی، رییس کمیسیون قضایی حقوقی مجلس گفت که طرح نور نیروی انتظامی جدا از قانون مجلس است.

نه امنیت ساز است و نه مقوم ارزش‌های دینی

علی ربیعی، سخنگوی دولت دوازدهم هم نوشت: واقعا من درک نمی‌کنم چگونه است که تا مردم ایران، به‌رغم روایت‌سازی‌های مختلف، در مقابله با رژیم اسرائیل حس خوب و غرورآمیزی پیدا می‌کنند، ناگهان جریانی جامعه را به تقابل می‌کشاند. با همه درک و فهمم از امنیت و منافع ملی، معتقدم شیوه برخورد و اقدامات خیابانی درخصوص حجاب، نه تنها به دور از تدبیر است، بلکه نه امنیت ساز است و نه مقوم ارزش‌های دینی.

 این چه تدبیری است؟

آذر منصوری، رییس جبهه اصلاحات نیز نوشت: قبل از مرگ مهسا و اعتراضات پس از آن، مکرر گفتیم که گشت ارشاد را جمع کنید و این مناقشه ویرانگر را خاتمه دهید. اما درست در موقعیتی که همبستگی ملی بیش از هر زمان ضرورت دارد، همان صحنه‌های زشت با شدت و خشونت بیشتر با زنان و دختران ایران در حال تکرار شدن است! این چه تدبیری است؟

واکنش آشنا

مشاور رییس جمهور در دولت روحانی به فعالیت مجدد گشت ارشاد واکنش نشان داد و نوشت: گشت را ارشاد کردند؟

 

دیگر خبرها

  • وحدت شکنی بلای مجلس است
  • برخورد با مصادیق غیرقانونی تبلیغات در نمایش خانگی
  • جلوی تبلیغات غیرقانونی در نمایش‌خانگی گرفته می‌شود
  • واکنش ها به بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها به سبک قدیم!
  • بازگشت جنجالی گشت ارشاد به خیابان‌ها در میانه تنش ایران و اسرائیل؛ این چه تدبیری است؟ چه کسی دستور داد؟
  • واکنش آذری جهرمی ، به بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها
  • معرفی بهترین روش های لاغری
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • فیک بیوتی
  • از کارگاه‌های غیرمجاز تفکیک پلاستیک در کهریزک چه می‌دانید؟