Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل تامین اجتماعی استان لرستان، از توسعه و گسترش خدمات سازمان الکترونیکی در این نهاد خبرداد و گفت: امسال ۶۰ نوع خدمت سازمان الکترونیکی وبه صورت غیر حضوری عرضه می شود.

«علی جهانی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: رویکرد سازمان تامین اجتماعی توسعه وگسترش خدمات وتعهدات الکترونیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل تامین اجتماعی استان لرستان، اظهار داشت: با برنامه ریزی به عمل آمده تا پایان شش ماهه اول سال جاری بیش از ۶۰ نوع خدمت سازمان غیر حضوری ارائه می شود.

 

وی بیان کرد: درسال جاری پیش بینی می شود بیش از 3 هزار نفر ماهانه از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند که مبلغ 150میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تعهدات فوق به مقرری بگیران بیمه بیکاری در سال 98مصوب شده است .


دکتر جهانی با اشاره به حجم خدمات کوتاه مدت وبلند مدت به بیمه شدگان و مستمری بگیران استان افزود: در سال گذشته بیش از 1200میلیارد تومان برای پرداخت حقوق به مستمری بگیران و تحقق تعهدات کوتاه مدت به بیمه شدگان استان هزینه شده است .


مدیرکل تامین اجتماعی استان با اشاره به اینکه نظام جامع آماری در حوزه اشتغال که مبنای برنامه ریزی و تصمیم گیری صحیح و عملیات اجرایی مناسب باشد وجود ندارد خاطرنشان کرد : رشد اشتغال و رشد بیمه شدگان استان در سال گذشته متاسفانه با کاهش مواجه بوده است.


جهانی، ادامه داد: اداره کل تامین اجتماعی استان بواسطه ارزیابی عملکرد و فعالیت های گسترده در حوزه بیمه ای و بویژه در حوزه خدمت رسانی به سیل زدگان استان از سوی سازمان تامین اجتماعی کشور به عنوان اداره کل برتر انتخاب شد .


مدیرکل تامین اجتماعی استان لرستان، با اشاره به رویکرد سازمان تامین اجتماعی به خدمات غیرحضوری و الکترونیکی برای تسهیل فرایند خدمت رسانی به مردم گفت: خدمات غیرحضوری سازمان تا پایان 6ماهه اول سال جاری به بیش از 60 نوع می رسد .

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه نماز جمعه اردبیل دهه کرامت در فارس دهه کرامت شیراز خبرگزاری شبستان مجلس غنی سازی اوقات فراغت خدمات الکترونیک مستمری بگیران تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسبت بیمه‌پردازان تامین اجتماعی به بازنشسته‌ها در تربت‌حیدریه کاهش یافت

محمد شریفی‌مند گفت: مفهوم ضریب پشتیبانی در سازمان تامین اجتماعی یعنی نسبت بیمه پردازان به بازنشسته ها است، که در تربت حیدریه این شاخص با کاهش ۱۴ درصدی در سال گذشته به چهار و ۱۸ صدم درصد رسیده است.

به گزارش ایرنا، بر اساس قانون سازمان تامین اجتماعی کشور، ضریب پیشیبانی با عدد پنج و کمتر از آن شروع بحران مالی برای سازمان خواهد بود که اکنون ضریب پشتیبانی سازمان در سطح کشور زیر عدد پنج است.

وی در ادامه گفت: پارسال شمار بیمه‌شدگان اصلی و فرعی به همراه خانواده‌هایشان در شهرستان‌های زیر پوشش این دستگاه خدماتی، با افزایش هفت و هشت صدم درصدی به ۱۴۲ هزار و ۴۴۵ نفر رسید.

شریفی‌مند همچنین افزود: تعداد بیمه‌شدگان اصلی در تربت حیدریه نیز با افزایش ۵.۴ درصدی نسبت به مدت مشابه قبل از آن به ۴۴ هزار و ۶۸۵ نفر رسید.

رییس تامین‌ اجتماعی منطقه تربت‌‎حیدریه تعداد مستمری بگیران اصلی این شهرستان در سال گذشته را با افزایش ۸.۷ درصدی نسبت به سال قبل آن ۱۰ هزار و ۶۶۱ نفر عنوان کرد و افزود: شمار بیمه‌شدگان تبعی در تربت حیدریه با رشد ۱۰ درصدی به ۸۷ هزار و ۹۹ نفر افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: حوزه تامین اجتماعی منطقه تربت‌حیدریه شهرستان‌های تربت‌ حیدریه، رشتخوار و زاوه را در بر می‌گیرد.

شریفی مند ادامه داد: یکی از مزیت‌های مهم این منطقه برای بیمه‌شدگان وجود بیمارستان رازی تامین اجتماعی در تربت‌حیدریه است، زیرا دیگر شهرستان‌های واقع در نیمه جنوبی خراسان رضوی از چنین امکانی برخوردار نیستند.

به گفته وی، بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان در مراجعه به بیمارستان رازی تامین اجتماعی در تربت‌حیدریه بطور مستقیم و رایگان از تمام خدمات درمانی و دارویی این سازمان استفاده می‌کنند.

حدود ۴۰۰ هزار نفر ساکنان چهار شهرستان زاوه، مه‌ولات، رشتخوار و تربت‌حیدریه در مرکز و جنوب خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه قرار دارند.

مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • خبر مدیرعامل تامین‌اجتماعی درباره سن بازنشستگی/ متوسط سن بازنشستگی چه تغییری کرد؟
  • اعلام دستمزد غیرواقعی حقوق بیمه‌شدگان تامین اجتماعی را ضایع می‌کند
  • نسبت بیمه‌پردازان تامین اجتماعی به بازنشسته‌ها در تربت‌حیدریه کاهش یافت