Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@13:22:30 GMT

۱۵۰ نقطه بحرانی مستعد حریق در لرستان شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۷۶۲۵

۱۵۰ نقطه بحرانی مستعد حریق در لرستان شناسایی شد

شیرزاد نجفی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در لرستان حدود یک میلیون و ۲۱۷ هزار هکتار جنگل و حدود ۸۸۵ هزار هکتار مرتع وجود دارد که به علت کوهستانی بودن و شیب بالای منطقه نیازمند به بحث پیشگیری از حریق می باشند.

وی گفت: در این راستا استفاده از جوامع محلی، کشاورزان، دهیاری‌ها و شوراها باید در دستور کار قرار گیرد

وی افزود: ۱۵۰ نقطه بحرانی مستعد حریق در استان شناسایی شده، که تاکنون موفق شده ایم ۷۰ نقطه بحرانی را تجهیز و مابقی را نیز با اعتباری که از محل استانداری لرستان به منابع طبیعی اختصاص داده شده است را، تجهیز خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی ادامه داد: شهرستان های خرم آباد، چگنی، کوهدشت، پلدختر و رومشکان جزو شهرستان های بحرانی مخسوب می شوند.

وی بیان کرد: بارندگی های خوب و قابل توجهی که در استان رخ داد باعث شد پوشش گیاهی بیش از پیش غنی شود که همین پوشش گیاهی و گرم شدن چند درجه ای هوا نسبت به سال گذشته می تواند در بحث حریق مشکل ساز باشد.

وی گفت: استاندار لرستان ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به منظور پیشگیری از حریق و خرید ادوات اطفاء حریق اختصاص داده است.

نجفی افزود: مردم باید همکاری های لازم را با منابع طبیعی داشته باشند و هرگونه آتش سوزی را با تلفن رایگان ۱۵۰۴ یگان امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان اضافه کرد: بنا به حساسیت موضوع و دستور رییس سازمان جنگل ها، یک عدد بالگرد در اول تیرماه در استان بمنظور کمک به اطفاء حریق مستقر خواهد شد.

۳۲۱۰/‌۷۲۷۳

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۷۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کوچ بهاره عشایر ورامین به مراتع جنوبی شهرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از سازمان امور عشایر ایران، رئیس منابع طبیعی و آبخیرداری ورامین با بیان این مطلب افزود: کوچ بهاره عشایر ورامین همه ساله در فروردین آغاز می‌شود و مدت ۵۰روز برای تعلیف دام خود در مراتع جنوبی شهرستان مستقر می‌شوند.
سپهوند با اشاره به ضعیف بودن وضعیت مراتع در ورامین در سال جاری، یادآور شد: ظرفیت مراتع جنوبی ورامین ۳۳هزار رأس دام است که باتوجه به کاهش بارش‌ها در پائیز و زمستان سال گذشته، امسال تنها ۲۰هزار رأس دام عشایر در این مناطق مستقر شدند.
وی اضافه کرد: با توجه به لزوم مدیریت چرای دام در مراتع جنوبی ورامین، نیرو‌های منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست فعالیت عشایر را نظارت و رصد می‌کنند.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری ورامین اظهار داشت: مراتع جنوبی دشت ورامین با مساحت ۱۹۰هزار هکتار بین سه استان تهران، قم و سمنان واقع شده ولی مدیریت این مراتع با شهرستان ورامین است.
گفتنی است، ورامین در ۳۵کیلومتری جنوب شرقی تهران واقع شده و ۱۰۰خانوار عشایری با ۴۰هزار رأس دام در این شهرستان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۳۰۰ هکتار از عرصه‌های طبیعی کرمانشاه
  • فردی که متهم به قطع درختان بود در گرگان دستگیر شد
  • هشدار در مورد احتمال آتش سوزی جنگل‌ها در مازندران
  • جذب ۴ هزار نیرو در یگان حفاظت منابع طبیعی کشور
  • هشدار آتش سوزی در جنگل های مازندران
  • سبزی کوهی؛ نچینیم و نخریم؛ چرا؟
  • برنامه‌ریزی برای پیشگیری از حریق‌های احتمالی در فصل تابستان
  • رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان قائم شهر
  • آزادسازی ۳ هکتار از اراضی ملی ساری
  • آغاز کوچ بهاره عشایر ورامین به مراتع جنوبی شهرستان