Web Analytics Made Easy - Statcounter

این واحد بزرگ صنعتی که زمینه اشتغال مستقیم بیش از دو هزار نفر را فراهم نموده با تولیدات متنوع خود به معاش بیش از 10 هزار نفر در مشاغل پایین دستی مرتبط نیز کمک می کند.

موضوع خیلی ساده و درعین حال قابل تامل است؛ چوب و کاغذ مازندران بزرگ ترین واحد تولیدی کاغذ در کشور برای تامین خمیر کاغذ ارز ارزان قیمت تهیه می کند و مبادرت به واردات کاغذ می کند!

درطول چند سال اخیر که صنایع کشور در بدترین شرایط ممکن قرار داشتند و بسیاری از آنها نتوانستند دوام بیاورند؛ چوب و کاغذ مازندران نه تنها با افتخار از گردنه دشوار مشکلات عبور کرد که مدیریت وقت کارخانه؛ طرح های متعددی را برای توسعه تولید و فروش به اجرا می گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واحد بزرگ صنعتی که زمینه اشتغال مستقیم بیش از دو هزار نفر را فراهم نموده با تولیدات متنوع خود به معاش بیش از 10 هزار نفر در مشاغل پایین دستی مرتبط نیز کمک می کند.

در سالهایی نه چندان دور؛ واردات انبوه کاغذ که با انتقادات شدید مسئولان چوب و کاغذ مازندران مواجه می شد، به مشکلی پیچیده برای این واحد عظیم تولیدی تبدیل شده بود؛ برخی وزارتخانه ها از جمله مسئولان وقت وزارت آموزش و پرورش که می بایست براساس تاکیدات مقامات عالی کشور به منظور حمایت از تولیدات داخلی از محصولات این شرکت و دیگر واحدهای تولیدی سفارشات خود را از شرکت های داخلی از جمله چوب وکاغذ تامین می کردند؛ با واردات کالای خارجی – به هردلیلی- آتش بر خرمن تولیدات ملی و اشتغال می زدند و این درحالی بود که انبارهای عظیم چوب و کاغذ مازندران مملو از کالاهای تولیدی بود و خریداری نداشت!

کارگران غیرتمند و متخصصان شرکت چوب و کاغذ مازندران تمام مشکلات را تحمل نمودند تا شرکت به سلامت از بحران ها عبور کرده و در ریل تولید و اشتغال زایی حرکت نماید؛ با تغییرات مدیریتی اگر چه در ابتدا شرکت چوب و کاغذ مازندران دچار برخی نوسانات گردید لیکن آرام آرام وضعیت عادی می شد اگرچه مشکلی دیگر پدیدار شد؛ ممنوعیت برداشت چوب از جنگل ها و مشکلی دیگر برای ادامه تولید!

امروز چوب و کاغذ مازندران نماد تولید و اشتغال است با گذشته ای افتخار آمیز و واحدی که می تواند نقشی مهم و تاثیرگذار در شکوفایی اقتصاد استان مازندران ایفاء نماید؛ ظرفیت های موجود این کارخانه تا حدی است که می تواند بخش قابل توجهی از نیاز کشور به انواع کاغذ را تامین نماید.

به هرحال حرف و حدیث درباره چوب و کاغذ مازندران این روزها زیاد است؛ این که مدیران این کارخانه ارز ارزان قیمت دریافت کرده اند و به جای واردات خمیر؛ کاغذ وارد کرده اند و در بازار آزاد به فروش رسانده اند ؛ این که چوب و کاغذ در بحران به سر می برد؛ تغییرات مدیریتی کارساز نبوده و...!

کارخانه معظم چوب و کاغذ؛ اموال ملی است و هیچ کس حق ندارد تصمیمی درباره آن بگیرد که سرنوشت تولید واشتغال را به مخاطره انداخته وآینده آن را تهدید نماید بنابراین انتظار می رود مسئولان محترم شرکت به ابهامات موجود پاسخ داده و شفاف سازی را در دستور کار خود قراردهند.

خدایا چنان کن سرانجام کار/تو خوشنود باشی و ما رستگار

محمد درخشنده

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارز استان مازندران جنگل واردات وزارت آموزش و پرورش قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۸۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی رضا رحمان نژاد، معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در نشست خبری با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ١٥ درصد صنایع استان جزو صنایع بالادستی هستند افزود: طبق مصوبه شورای تامین استان، صنایع بزرگ استان باید ٥٠ درصد از نیاز‌های خود را از داخل استان خرید و تهیه نمایند و باید زنجیره تامین کالا بین شرکت‌های کوچک و بزرگ ایجاد شود.

او با بیان اینکه پارسال در خصوص این مصوبه به صورت تشویقی برخورد شد اظهار کرد: اما امسال با شرکت‌هایی که این اقدام را انجام ندهند، از سوی مراجع ذیصلاح به صورت ترک فعل برخورد خواهد شد؛ باید در این خصوص فرهنگ سازی شود.


رحمان نژاد به عملکرد سال ١٤٠٢ این نهاد اشاره کرد و گفت: پارسال در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته ایم و فقط حدود ٦٥ میلیارد تومان تسهیلات از طریق سه بانک ملت، توسعه تعاون و صنعت و معدن در قالب تبصره ١٨ طبق سهمیه تخصیص یافته، به صنایع پرداخت شده است.

 

*ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های عملکردی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در ادامه از ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های برنامه‌های این نهاد خبر داد و اعلام کرد: راه اندازی ١٥٤ واحد جدید التاسیس، ایجاد ارتباط بین ٩٠ واحد صنعتی کوچک با صنایع بزرگ، ایجاد ١١ هزار و ٩٠٠ شغل جدید در بخش صنعت، فعال نمودن ٤٤ واحد راکد و غیر فعال، پیگیری تامین ٩٠ مورد مواد اولیه صنایع، ایجاد و توسعه واحد‌های تولیدی با ٣٢ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری را از جمله اقدامات انجام شده می‌باشد.

وی تفویض اختیار تخصیص سوخت صنایع و روند صدور کارشناسی تا صدور پروانه بهره برداری به شهرستان‌ها را از دیگر اقدامات این نهاد برشمرد و افزود: پیگیری ایجاد کلینیک صنعت به منظور عارضه یابی واحد‌های صنعتی به منظور حل مشکلات صنایع نیز امسال در دبیرخانه کارگروه رفع موانع تولید امسال بطور کامل اجرایی می‌شود.

رحمان نژاد به برگزاری ٢٧ جلسه کارگروه رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: تا کنون ٥١ درصد از مجموع ٣٦٨ مصوبات آن، اجرایی شده، ١٥ درصد اجرا نشده و ٣٤ درصد در حال پیگیری است.

 

*ضرورت توسعه صنایع قطعه سازی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس ٢٠٢٤ کرمان طی اردیبهشت ماه سالجاری اعلام کرد: صنایع قطعه سازی و پلیمر از جمله صنایعی هستند که می‌توان به سرمایه گذاری روی آن‌ها در استان توجه کرد.

او در مورد برنامه‌های سال جدید نیز گفت: پیگیری اجرای پروژه درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده روی کالا‌های تولیدی ٣٠٠ واحد تولیدی استان، انعقاد تفاهم نامه با چند بانک به منظور تامین سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی کوچک از طریق انتقال حساب‌ها و گردش مالی حساب‌های صنایع بزرگ به استان، ارائه تسهیلات به صنایع راکد، نیمه فعال و تثبیت آمار تولید ١٣٠ واحد تولیدی از جمله این موارد است.

وی اظهار کرد: صنایع استان تا ٢٥ اردیبهشت فرصت دارند تا برنامه تولید و نیاز ارزی خود را از طریق سامانه جامع تجارت اعلام نمایند تا پس از بررسی و پایش مداوم، ارز مورد نیاز بصورت چند مرحله‌ای تخصیص یابد و از خروج ارز از مسیر اصلی تولید جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • دادگاه های برخط گامی برای شفاف سازی است
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • برگزاری فراخوان ایده‌های برتر، طرح‌های ابتکاری و پیشنهاد‌های خلاقانه در مازندران