Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی از اجرای ۳ میلیارد دلار طرح معدنی و صنایع معدنی با اشتغالزایی ۶ هزار نفری در سال جاری خبر داد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خداداد غریب‌پور در ششمین همایش جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی اظهار داشت: اگر شرکت‌ها همراه با وارد کردن تجهیزات به کشور، ملزم به وارد کردن دانش فنی هم بودند در حال حاضر ظرفیت بیشتری دربخش صنعت داشتیم که این مسأله نوعی بهره‌وری محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته در وزارت صنعت بحث‌هایی در مورد توسعه اکتشاف ظرفیت‌های معدنی مطرح شد و تاکید کردیم که از ظرفیت کنسرسیوم‌های موجود در اکتشاف معادن استفاده بیشتری شود که این مسأله می‌تواند بهره‌وری بخش معدن را افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی تاکید کرد:‌در شرایط تحریم، توسعه منابع انسانی یکی از رویکرد‌های بهره‌وری محسوب می‌شود که باید به این مسأله در برنامه‌ریزی‌ها توجه ویژه شود.

* بدعهدی کره‌ای‌ها در ساخت تجهیزات را با توان داخل جبران کردیم

غریب‌پور در ادامه با بیان اینکه قرار بود یک شرکت کره‌ای در صنعت پتروشیمی با یکی از شرکت‌های ایرانی همکاری کند و یک دستگاه به طرف ایرانی تحویل دهد، گفت: این اتفاق به دلیل تحریم‌های آمریکا عملی نشد، ولی توانستیم با اعتماد به ظرفیت داخل کار دستگاه را در داخل انجام دهیم.

وی با تاکید بر اینکه باید به تحقیقات بها داده شود تا شاهد رشد سازمان‌ها باشیم، گفت: دانشگاه‌های کشور را بر اساس ظرفیت‌های معدنی استان‌ها به ۱۰ منطقه تقسیم‌بندی کرده‌ایم تا از این ظرفیت در بخش معادن و صنایع معدنی استفاده شود.

رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی با بیان اینکه در بخش معدن باید به بهره‌وری در مراحل مختلف توجه شود، گفت: با ارتقاء بهره‌وری در پایه آموزش، حوادث معدنی کاهش می‌یابد.

به گفته غریب‌پور سوار شدن بر تکنولوژی یکی از شاخص‌های بهر‌ه‌وری است و سازمان توسعه معادن تلاش می‌کند با افزایش سطح دانش فنی معادن بهره‌وری این بخش را بالا ببرد.

به گفته وی افزایش بهره وری معادن نیازمند رشد ضریب استحصال مواد معدنی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اکتشاف معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۸۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی بانک شهر، دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های این بانک به منظور تامین مالی پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود، آماده همکاری در زمینه توسعه صادرات محصولات و در مقابل واردات تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز صنعت مس هستیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران هم با اشاره به تفاهم حاصل شده با بانک شهر با هدف توسعه صادرات محصولات تولیدی این شرکت گفت: این تفاهم به منظور افزایش صادرات و کمک به رشد درآمدهای ارزی کشور به عنوان یک اقدام مثبت با جدیت پیگیری خواهد شد.

مدرس خیابانی افزود: واردات تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز شرکت ملی صنایع مس ایران از طریق تسهیلات صندوق توسعه ملی و با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر به عنوان یکی دیگر از محورهای همکاری دنبال می‌شود.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی چهارمین قطار قم_مشهد با تکیه بر توان تولید داخل
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • ۴۲۰ میلیارد ریال درآمد استان گیلان از محل حقوق دولتی معادن
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • توسعه فناوری‌های حوزه صنایع معدنی با حمایت از پژوهشگران