Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@00:36:49 GMT

دریاچه مه‌آلود منتشر شد/رمانی جنایی از سرزمین آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۹۷۳۷

دریاچه مه‌آلود منتشر شد/رمانی جنایی از سرزمین آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر، نشر آموت رمان «دریاچه مه آلود» نوشته ریچل کین را با ترجمه مریم رفیعی روانه بازار کتاب کرد.

این رمان داستانی جنایی دارد و از ماجرای کشف یک قتل در خانه یک خانواده معمولی شروع می‌شود. زنی خانه‌دار طی یک تصادف متوجه می‌َود که همسرش در یک زندگی مخفیانه مبدل به یک قاتل سریالی شده است و حالا او مجبور است تا بار دیگر خانواده خود و وجهه و شخصیت خودش را بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او زمانی که در مجاورت خانواده‌اش زندگی تازه‌ای را در مجاورت یک دریاچه شروع می‌کند شاهد اتفاقات ناخوشایندی می‌شود که جان او و خانواده‌اش را به خطر می‌اندازد.

ریچل کین از نویسندگان منتخب نیویورک تایمز و یواس‌ای تودی است که بیش از پنجاه اثر پرفروش در کارنامه خود دارد که از جمله آنها می‌توان به مجموعه‌های خون‌آشام های مورگانویل، کتابخانه بزرگ و رمان شاهزاده سایه‌ها اشاره کرد.

این رمان در سه مجلد تالیف شده است که نخستین مجلد آن در ایران ترجمه و منتشر شده است.

مریم رفیعی در مقام مترجم پیش از این کتاب، آثاری چون سیرک شبانه، اسم من میناست، موریارتی و مجموعه شش کلاغ و موئوت پادشاه را ترجمه و منتشر کرده است.

این رمان در ۴۰۶ صفحه با قیمت ۴۵ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 4642998 حمید نورشمسی

منبع: مهر

کلیدواژه: نشر آموت کتاب و کتابخوانی ترجمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۹۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان

به گزارش قدس آنلاین،‌ آثاری از «آن انرایت»، «کیت گرنویل» و «ایزابلا حماد» در فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبیات داستانی زنان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفته است. «ری لسکیور» نویسنده فرانسوی-چینی-آمریکایی نیز با رمان «رودخانه شرق، رودخانه غرب» تنها نویسنده‌ای است که با اولین رمان بلند خود نامزد این جایزه ادبی شده است.

«ایزابلا حماد» نویسنده انگلیسی که پدرش فلسطینی است با رمان «شبح را وارد کنید» شانس کسب جایزه دارد. داستان این کتاب درباره بازیگری به نام سونیاست که برای دیدن خواهرش و  بازی در نمایش هملت در کرانه باختری از لندن به حیفا سفر می‌کند.

«وی. وی. گانشانانتان‌» نویسنده آمریکایی که در سال ۲۰۰۹ نیز با رمان «ازدواج عاشقانه» در فهرست نامزدهای اولیه ادبیات داستانی زنان قرار گرفته بود، امسال برای نگارش رمانی درباره جنگ داخلی سریلانکا با عنوان «شب بی‌برادری» به عنوان نامزد نهایی انتخاب شده است.

«کیت گرنویل» که در سال ۲۰۰۱ برنده جایزه ادبیات داستانی زمان که در آن زمان «جایزه اورنج»‌ نام داشت، شده بود این بار با رمان «دالی ماندر بی‌قرار» در فهرست نامزدهای نهایی این جایزه دیده می‌شود.

«دِ ورِن» نوشته «آن انرایت» که درباره رابطه دختر و نوه یک شاعر فقید است و «سرباز ملوان» نوشته «کلر کیلروی» دیگر نامزدهای نهایی امسال جایزه ادبیات داستانی زنان را تشکیل می‌دهند.

به گزارش گاردین، برنده نهایی جایزه ادبیات داستانی زنان روز ۱۳ ژوئن (۲۴ خرداد) معرفی می‌شود.

از برندگان قبلی این جایزه ادبی می‌توان به «مگی اوفارل»، «سوزانا کلارک» و «روث اوزکی»‌ اشاره کرد. سال گذشته «باربارا کینگ‌سالور»‌ برای رمان «دمون کاپرهد» برنده جایزه ادبیات داستانی زنان و همچنین جایزه پولیتزر ادبیات شد.

دیگر خبرها

  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • جاده مه‌آلود و بارانی بجنورد به آشخانه
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ ترجمه یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه
  • وحشت ایالات‌متحده از شعار آزادی فلسطین در آمریکا
  • هنوز هم تا حد مرگ از ژوزه مورینیو می‌ترسم!‏
  • طرح‌های گرافیکی سالروز شکست آمریکا در واقعه طبس منتشر شد
  • ترجمه «آموزه‌های استفان کاوی» منتشر شد