Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلبوم موسیقی «گوهر جان» با آهنگسازی سلمان سالک، تنظیم عباس آزاد و با صدای وحید تاج، اواخر هفته جاری رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری آواز مهربانی، آلبوم موسیقی «گوهر جان» با آهنگسازی سلمان سالک، تنظیم عباس آزاد و آواز وحید تاج، جمعه 31 خرداد 1398 از ساعت 18:00 در شهر کتاب الهیه رونمایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سخنران اصلی این مراسم محمد مرآتی دکترای انتوموزیکولوژی از فرانسه و استاد دانشگاه هنر است.

 

آلبوم «گوهر جان» شامل دو لوح فشرده است که در آن قطعاتي به آهنگسازي سلمان سالك بهمراه چند تصنيف قديمي اجرا شده كه عباس آزاد آنها را در قالب اركسترال تنظيم كرده است.

 

بخش نخست این آلبوم شامل قطعه‌های «صدای بال ققنوسان» با شعری از شفیعی کدکنی، ساز و آواز بیات اصفهان و دشتی با غزلی از حافظ، درد گنگ با شعری از هوشنگ ابتهاج، ساز و آواز عشاق  و فرود به  همایون با غزلی از حافظ و «آواز بلند» با شعری از هوشنگ ابتهاج است.

 

همچنین بخش دوم این آلبوم شامل چهار تصنیف از آهنگسازان قدیمی است؛ «گوهر جان» با شعر و آهنگی از محمدعلی امیر جاهد در وصف استاد ابولحسن صبا، «جان فزا» اثری از سید جواد بدیع زاده، «دیده و دل» با آهنگسازی عبداله جهان پناه و «فصل خزان»اثری از عبداله خادم میثاق.

 

نوازندگان سازهای ایرانی در این آلبوم عبارتند از: پویا سرایی نوازنده سنتور، پاشا هنجنی نوازنده نی، سلمان سالک نوازنده تار، علیرضا دریایی نوازنده کمانچه، مجید علیزاده نوازنده تنبک و دف.

 

همچنین نوازندگان سازهای کلاسیک در این آلبوم عبارتند از: علی جعفری پویان، میثم مروستی، میلاد عالمی نوازندگان ویلن، میثم مروستی، کاوه تسعیری نوازندگان ویلن آلتو، کریم قربانی و آتنا اشتیاقی نوازندگان ویلنسل، ناصر رحیمی نوازنده فلوت، داریوش بیژنی نوازنده کلارینت، پویان رمضانی نوازنده پیانو.

 

صدابرداری، میکس و مستر آلبوم «گوهر جان» را پویان رمضانی برعهده داشته است. عکاس این آلبوم معین هاشمی نسب و طراحی و گرافیک را حامد حکیمی انجام داده است.

 

میرعلیرضا میرعلی‌نقی که از پژوهشگران با سابقه موسیقی ایران است، در راستای معرفی آلبوم «گوهر جان» یادداشتی نوشته که در ادامه متن آن را می‌خوانید:

کلاسیک سازی در دوفضای مجاور

ساخته های سلمان سالک از دوجنبه قوی برخوردارهستند که مشخصۀ موسیقی کلاسیک ایرانی است: تسلّط ردیف در نغمه‌ها و تسلّط شعر کلاسیک فارسی در کلام. می‌توان گفت که آثار با کلام او علی‌رغم احساس خوب و قالب‌های خوش ساختی که دارد،  آثاری هستند شعر- محور، که موسیقی چون هاله‌ای دور آن را آذین بسته است.
این شعر – محوری، در تنظیم‌ها و به ویژه در چهار شیار آخر که با تنظیم مستقیم آقای عباس آزاد – هنرمند ارجمند زمان مااست،  شخصیتی بیشتر «موسیقایی» یافته و موسیقی در آنها، نقش های تکمیلی– تفسیری یافته‌اند و در سازبندی‌ها، هارمونی ها و صداگیری درست از سازها، جلوه کرده‌اند.

تسلط خواننده تحصیل کرده و مطلع زمان ما، جناب آقای وحیدتاج، چه در خواندن آوازها، و چه در خواندن تصنیف‌ها، قابل تأمل و توجه است و گاه در لحظاتی یادآور دورۀ پختگی و میانسالی استاد محمدرضا شجریان است. برداشت‌های سلمان سالک در بهره‌گیری از فضاهای جدید موسیقایی در آثار ایشان حال و هوای امروزی دارد و نیز تنظیم‌های گوشنواز آقای عباس آزاد در آثار استادان محمدعلی امیرجاهد، علی محمد خادم میثاق، سید جواد بدیع زاده و عبدالله جهان پناه که سالها پیش در صفحه‌های سنگی با خواننده‌های نامی آن عصر ضبط شده‌اند.

گوهر جان، رهاورد غواصی سلمان سالک در جهان موسیقی، به یاری عباس آزاد و وحیدتاج است. قطعات، فضایی آشنا و قابل اعتماد را عرضه می کنند و شنونده را، فارغ از هیاهوی گاه منجر به هیچ که امروزه فراوان شده، دوباره به کشف لذتی دیگر از موسیقی، رهنمون می شوند.

 

آلبوم «گوهر جان» از سوی موسسه فرهنگی هنری آوای مهربانی و با همکاری مرکز نشر و پخش جوان تلفن روانه بازار موسیقی می‌شود.


کلیه حقوق مادی و معنوی این آلبوم متعلق به صاحبان اثر آقایان عباس آزاد و سلمان سالک است.


مراسم رونمایی از آلبوم «گوهر جان» جمعه 31 خرداد 1398 از ساعت 18:00 در شهر کتاب الهیه به آدرس؛ خیابان فرشته، بالاتر از چناران، شماره 50 برگزار می‌شود.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه نماز جمعه جمال عرف اردبیل شیراز معاون سیاسی وزیر کشور مبارزه با مواد مخدر آلبوم موسیقی رونمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به قلب سریلانکا

آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز گذشته در دومین مقصد از سفر به کشورهای غرب و جنوب آسیا، به دعوت رئیس جمهور سریلانکا وارد این کشور شد. این اولین سفر رئیس جمهور ایران به سریلانکا از سال ۱۳۸۷ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز گذشته در دومین مقصد از سفر به کشورهای غرب و جنوب آسیا، به دعوت رئیس جمهور سریلانکا وارد این کشور شد. این اولین سفر رئیس جمهور ایران به سریلانکا از سال ۱۳۸۷ است.

رئیس جمهور کشورمان در بدو ورود مورد استقبال رسمی نخست‌وزیر سریلانکا قرار گرفت و در نخستین گام این سفر، ابَرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» که به همت متخصصان ایرانی ساخته شده است، با حضور آیت‌الله رئیسی به صورت رسمی افتتاح شد؛ پروژه‌هایی که یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران شناخته می‌شوند. ایران در گذشته در پروژه‌های دفاعی با سریلانکا همکاری کرده و در حال حاضر نیز در صدور خدمات فنی و مهندسی (پروژه انتقال آب و تولید برق) به سریلانکا کمک می‌کند. صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران و اجرای چنین پروژه عظیمی که ۵۰۰ میلیون دلار هزینه داشته است، در شرایطی صورت گرفت که آمریکا و غرب، مدعی تحریم اقتصاد ایران هستند.

ابر پروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است؛ پروژه‌ای که فرایند ساخت، نظارت و مشاوره آن کاملاً از سوی شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار از سوی دولت سریلانکا تأمین شده است.

آیت‌الله رئیسی در این مراسم، بهره‌برداری از این ابر پروژه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست و گفت: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب، نماد تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

آیت‌الله رئیسی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از ۲۰ کشور جهان است.

رئیس جمهور سریلانکا هم در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار کرد: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید. «رانیل ویکرمسینگه» با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید.

مقامات عالی ایران و سریلانکا پس از برگزاری نشست مشترک هیأت‌های عالی‌رتبه دو کشور، ۵ سند همکاری در حوزه‌های مختلف امضا کردند. «همکاری‌های فرهنگی، علمی، فنی، رسانه‌های گروهی و ورزش و جوانان»، «همکاری میان کتابخانه‌های ملی دو کشور»، «همکاری اتاق تعاون ایران و شورای ملی تعاون سریلانکا»، «همکاری‌های رسانه‌ای و جهانگردی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و وزارت رسانه، جهانگردی و هواپیمایی سریلانکا» و «همکاری در زمینه صنعت فیلم بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و شرکت ملی فیلم سریلانکا» اسنادی است که از سوی مقامات دو کشور و با حضور آیت‌الله رئیسی و رانیل ویکرماسینگه امضا شد.

لازم به ذکر است که اقتصاد سریلانکا عمدتاً بر بخش‌های کشاورزی، خدمات و صنایع سبک استوار است. چای، پوشاک، کائوچو، محصولات حاصل از نارگیل، سنگ‌های قیمتی و جواهرآلات از اقلام عمده صادراتی این کشور به شمار می‌آید. واردات عمده سریلانکا شامل نفت، کالاهای مصرفی، تجهیزات و ماشین آلات صنعتی، مواد غذایی و خودرو می‌شود.

این کشور، اقتصادی ترکیبی را داراست که در آن بخش خصوصی و دولتی در فرآیند تولید نقش دارند. یکی از صنایع در حال رشد و توسعه در این کشور صنعت گردشگری است. درآمد این کشور از محل گردشگری در سال ۲۰۲۳ بیش از ۲ میلیارد دلار بود که در مقایسه با سال قبل افزایش قابل توجه و تقریباً دو برابری را تجربه کرده بود.

سریلانکا با پیش بینی افزایش گردشگران ایرانی در این کشور، مجوز پروازهای ماهان ایر بین دو کشور را صادر کرده است. در سال ۲۰۲۲، ایران در بین کشورهایی که بیشترین ورود گردشگر بین‌المللی به سریلانکا را داشتند، رتبه ۲۷ را به خود اختصاص داد و رشد قابل توجهی را نسبت به سال ۲۰۲۱ تجربه کرد. تا ژوئن ۲۰۲۳، سریلانکا پذیرای ۵۹۷۳ گردشگر ایرانی بود.

روابط دیپلماتیک بین ایران و سریلانکا از سال ۱۹۶۱ از طریق سفارت این کشور در اسلام‌آباد پاکستان شروع شد تا اینکه در سال ۱۹۹۰ سفارت سریلانکا در تهران افتتاح شد. تهران نمایندگی خود را در سال ۱۹۷۵ در کلمبو باز کرد.

سریلانکا و ایران در سازمان ملل متحد و آژانس‌های وابسته به آن همکاری نزدیکی داشته‌اند و در مورد موضوعات مورد علاقه مشترک حمایت متقابل ارائه کرده‌اند. هر دو کشور اعضای سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)، جنبش عدم تعهد (NAM) و اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای حاشیه اقیانوس هند (IORA) هستند.

کد خبر 747717

دیگر خبرها

  • سفر به قلب سریلانکا
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد
  • رونمایی از چهره جدید گذر ۳۰ تیر | این گذر تغییر کاربری می دهد
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!
  • «اشعار نو از نغمه‌های کهن» شنیدنی می‌شوند
  • تحول بی نظیر موسیقی مدرن با آلبوم جدید مُجال
  • جزئیات کنسرت «اشعار نو از نغمه‌های کهن»/ وقتی ملودی‌های قدیمی بازخوانی می‌شوند
  • رونمایی از کتاب آقا داماد در سمنان
  • رونمایی از ثبت جهانی کاروانسرای دیر گچین قم
  • از یافته‌های نوین رادیو دارویی در تراز جهانی رونمایی می‌شود