Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@00:20:45 GMT

گزارش ایرنا از نصب یک بنر مردمی به دیوار مسجد فشم

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۹۸۴۷

گزارش ایرنا از نصب یک بنر مردمی به دیوار مسجد فشم

به گزارش ایرنا موضوع از آنجا شروع شد که اواخر هفته گذشته اطلاع رسانی شده بود جلسه بررسی مشکلات این شهر با حضور اعضای شورای اسلامی در مسجد برگزار خواهد شد، شماری از اهالی بویژه ساکنان منطقه میگون در ساعت اعلام شده در محل مذکور حضور می‌یابند اما هیچ خبری از اعضای شورا نمی‌شود.

غیبت اعضای شورا در جلسه مذکور سبب گلایه برخی اهالی شده به طوری که طی چند روز گذشته این اعتراض‌ها در شبکه‌های مجازی نیز بازتاب یافت و به جایی رسید که برخی اهالی بنری به نسبت طولانی تهیه کردند و به دیوار مسجد چسباندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسه مذکور آنطور که مسئولان هیاتی موسوم به «جوانان و معتمدان میگون» اعلام کرده اند بعد از نماز مغرب و عشار روز ۲۳ خرداد بوده و برخی منابع گزارش کرده اند که امام جماعت و برخی مسئولان - غیر از اعضای شورا- نیز در جلسه حاضر شده بوده اند.

پس از آنکه اعتراض اهالی بالاگرفت پیامی منتسب به شورای شهر اوشان، فشم و میگون منتشر شد که در بخشی از آن آمده بود: «به دلیل اینکه این جلسه جانبداری از عده‌ای را به دنبال خواهد داشت و احتمال بروز شائبه‌هایی را در این خصوص دارد، اعضای شورای اسلامی شهر پذیرای همه عزیزان جهت پاسخگویی و همچنین رفع مشکلات در دفتر شورا خواهند بود».

در این پیام منتسب به شورا در برخی شبکه‌های اجتماعی همچنین قید شده بود: «این موضوع (حضور نیافتن اعضای شورا در جلسه) قبلاً به هیأت جوانان میگون اطلاع داده شده بود».

این پیام کافی بود که هم دامنه اعتراض‌ها افزایش یابد و هم دست اندرکاران هماهنگ کننده جلسه اعلام کنند که حضور نیافتن اعضای شورا توسط این افراد اطلاع رسانی نشده بود.

در ادامه یکی از شهروندان منطقه که از افراد سرشناس آنجا به شمار می رود با عنوان «خ. م» در یکی از شبکه‌های اجتماعی خطاب به رئیس شورای اسلامی این شهر اعتراضش را اعلام کرد و نوشت: «نمی دانم با تدبیر و توصیه کدامین دوست نادانی چنین تصمیمی (حضور نیافتن در جلسه اهالی) اتخاذ نمودید که در علم سیاست چنین رفتاری منسوخ و مطرود است. در هر صورت این اقدام شما اصلاً بجا و مناسب شأن شورا نبود».

در بخش دیگری از پیام این شهروند اهل میگون آمده بود: «دیدم ساعتی پس از شروع جلسه بیانیه‌ای از سوی شما قرائت شد که اعلام نمودید به جهت پیشگیری از اختلاف محلی و به بهانه اینکه برنامه سیاسی و تبلیغات انتخاباتی است سفارش و منع شده‌اید که از شرکت در این مراسم امتناع نمائید که متأسفانه این اقدام ناسنجیده شما نیز باعث گردید تا تحریک افکار عمومی و اختلاف محلی تشدید شود و مردم این برخورد شما را توهین به شعور خود بدانند و با قلبی نامطمئن و خاطری آزرده مسجد را ترک نمایند».

در بخش دیگری از پیام این شهروند به چنین موضوع مشابهی و برگزاری جلسه‌ای در دوره سوم شورا نیز اشاره و تصریح شده بود: … «هنوز ۲ سال از عمر این شو را باقیست، فرصت را غنیمت شمرید که خیلی اوقات خیلی زود دیر می شود».

در واکنش به این اظهارنظر، «مجید آقامحسنیفشمی» رئیس شورای شهر اوشان، فشم و میگون در همان شبکه اجتماعی در پاسخ به آن شهروند نوشت: «دوستان و همشهریان ما به صرف عدم همسو بودن با نظرات جنابعالی نادان نمی‌باشند بلکه بسیار فهیم، با شعور و حساس به مسائل شهرشان هستند؛ متأسفانه خاطره تلخی از جلسه مورد نظر جنابعالی در دوره سوم شورا در ذهن بنده تداعی شد که در آن جلسه به عضوی در شورا که خداوند متعال و اعضای شورای دوره سوم همگی شهادت می‌دهند هدفی جز خدمت به شهر، بخصوص شهر میگون نداشته بود با اهداف سیاسی و در نهایت بهره برداری برای انتخابات دوره چهارم مورد فحاشی و بی حرمتی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در مورد کوتاهی در اطلاع رسانی به همشهریان عزیز میگون جهت عدم تشکیل جلسه اعلام می‌نمایم به دوستانی که پیگیر موضوع بودند هم به صورت شفاهی در شورای شهر و هم از طریق پیامک دو روز قبل از برگزاری جلسه اطلاع رسانی شد، حال چرا همچنان اصرار به برگزاری جلسه داشتند خود جای سوال دارد؟».

این پاسخ رئیس شورا البته واکنش‌های دیگری هم داشت تا جایی که به نصب بنر انجامیده است.

خبرنگار ایرنا مستقر در شهرستان شمیرانات طی چند روز گذشته تلاش کرد با رئیس شورای اوشان، فشم و میگون تماس بگیرد و در این زمینه نظراتش را جویا شود که وی پاسخ نداد و در جواب پیامک خبرنگار ایرنا نیز به این جمله بسنده کرد: «در محل شورا در خدمت هستیم».

مرور شبکه های اجتماعی در این مدت و مطالبات اهالی میگون نشان می دهد که این افراد مدعی هستند «درصد ساخت و سازها در منطقه میگون بیشتر از دو منطقه دیگر است و سهم درآمدی بیشتری را نصیب مدیریت شهری می کند اما اقدامات این مدیریت در این منطقه از نظر اهالی، جوابگو نیست».

در تشریح مصادیق مشکلات این اهالی همچنین آمده است: جمع نشدن زباله ها و نیز سگ های بالاصاحب نیز از جمله مشکلات دیگر به شمار می رود.

از آنجا که تلاش خبرنگار ایرنا برای گفت و گو با اعضای شورای شهر اوشان، فشم و میگون تاکنون بی نتیجه بوده لذا خبرگزاری جمهوری اسلامی در مورد صحت ادعاها و مطالبات شهروندان میگون نمی تواند اظهارنظری داشته باشد و این آمادگی وجود دارد که نقطه نظر مدیران شهری این شهر را نیز بازتاب دهیم.

اوشان، فشم و میگون زیرمجموعه بخش رودبارقصران شهرستان شمیرانات در شمال شرقی تهران واقع شده است.
تهرام/۹۸۹۷/‌‬ ۱۰۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر اعتراض مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ اولویت‌های پژوهش و فناوری چهار سال آینده شورای عالی عتف

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، تدوین اولویت‌های پژوهش و فناوری کشور یکی از وظایف مهم شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) است. از نظر وظیفه قانونی می‌توان به «بند ۲-الف ماده ۲ قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «ماده ۵۶ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)» و «بند ب ماده ۶۴ برنامه ششم توسعه» اشاره کرد که اولویت‌های تحقیقات و فناوری راهبردی و پژوهش و فناوری دستگاه‌ها به تصویب شورای عالی عتف می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اعلام جایگاه دانشگاه تهران بر اساس ویرایش ۲۰۲۴ رتبه‌بندی موضوعی کیو اس

بر اساس خبر رسیده از دبیرخانه شورای عالی عتف، تاکنون پنج نسخه از سند اولویت‌های پژوهش و فناوری کشور در سال‌های ۱۳۸۸، ۱۳۹۱، ۱۳۹۳ ، ۱۳۹۶ و ۱۴۰۳ منتشر شده است. اولویت‌های پژوهش و فناوری کشور برای بازه زمانی ۱۴۰۷-۱۴۰۳ نیز طی فرآیندی تدوین و در جلسه بیست و نهمین جلسه شورای عالی عتف مطرح شد. در این فرآیند، داده‌های اولیه مورد نیاز، از سه منبع اصلی تأمین شده است.

منبع اول اسناد بالادستی کشور همچون نقشه جامع علمی کشور، قوانین برنامه پنج‌ساله توسعه کشور، سیاست‌های کلی نظام در حوزه علم و فناوری و غیره است. دسته دوم شامل نظرهای دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حاکمیتی و سازمان‌ها و مراکز تحقیقاتی مختلف و غیره و دسته سوم نظرهای خبرگان حاضر در کمیسیون‌های تخصصی شورای عالی عتف است که خود متشکل از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و تعدادی از اعضای حقیقی متخصص هستند.

محورهای پژوهش و فناوری مندرج در این سند، شامل دو دسته (جدول) هستند که در ذیل عناوین کمیسیون تخصصی مرتبط ذکر شده است. جدول اول شامل محورهایی است که ناظر بر حل چالش‌های جاری کشور بوده و درصدد حل آنها تدوین شده است و جدول دوم محورهایی را دربرمی‌گیرد که ناظر بر کلان روندهاست و در راستای پاسخگویی به نیازهای آینده و آینده نگری تدوین شده اند.

شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) به عنوان نهادی فرابخشی به ریاست رئیس‌جمهور مرجع تصمیم‌گیری در مورد مهمترین اولویت‌ها و برنامه‌های پژوهش و فناوری کشور است. این شورا به عنوان نهاد فرابخشی سیاست‌گذار علوم، تحقیقات و فناوری کشور بر اساس ماده ۹۹ قانون برنامه سوم توسعه و مواد سه و چهار قانون تشکیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (مصوب مرداد ۱۳۸۳) و با هدف ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در سیاست‌گذاری کلان اجرایی در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شد. این شورا وظیفه اولویت‌بندی و انتخاب طرح‌های اجرایی بلندمدت سرمایه‌گذاری کلان در بخش‌های آموزشی و پژوهشی و فناوری، بررسی و پیشنهاد منابع مالی مورد نیاز در حوزه‌های علوم، تحقیقات و فناوری را بر عهده دارد.

در این شورا هفت وزیر، رؤسای سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بانک مرکزی، فرهنگستان‌ علوم، نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی به عنوان عضو ناظر و نمایندگان رؤسای دانشگاه‌ها، انجمن‌های علمی و تعدادی از صاحب نظران بخش‌های تولیدی و خدماتی دولتی و خصوصی عضویت دارند و انجام وظایف دبیرخانه‌ای این شورا طبق قانون به عهده معاونت پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

این شورای عالی از نظر ساختار اجرایی متشکل از یک کمیسیون دائم بر اساس ماده ۹ آیین نامه داخلی، ۱۰ کمیسیون تخصصی و یک کمیسیون هماهنگی امور علمی و فناوری است. دبیرکل شورا از سوی رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورا منصوب می‌شود و معمولا معاون پژوهش وزارت علوم است. جلسات کمیسیون دائم برای استمرار و تسریع به فرایند تصمیم‌گیری و کارشناسی اولیه دستورکارهای شورای عالی نیز به ریاست دبیرکل یا وزیر علوم معمولا به صورت ماهانه تشکیل می‌شود.

کمیسیون دائم شورای عالی عتف از زمان شکل گیری (۸۳) تاکنون ۲۱۳ بار تشکیل جلسه داده است. شورای عالی عتف نیز تاکنون ۲۹ بار جلسه داشته که یک جلسه در دولت هشتم، ۱۳ جلسه در دولت‌های نهم و دهم، ۱۳ جلسه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم برگزار شده است. بیست‌وهشتمین جلسه این شورا هم ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ و بیست‌ونهمن جلسه شورا سوم تیر ۱۴۰۲ به حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.

کد خبر: 1227899 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • تشکیل شورای راهبردی سلامت با مصوبه شورا
  • «شهر آفتاب» فضای مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب را ندارد + فیلم
  • تذکر رئیس شورا به برخی بانک‌ها
  • نمایشگاه کتاب در سال آینده در شهر آفتاب برگزار خواهد شد
  • رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا
  • در یکصد و پنجاهمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • اعضای شورا تقوا و تعهد را سرلوحه کارهای خود قرار دهند
  • ابلاغ اولویت‌های پژوهش و فناوری چهار سال آینده شورای عالی عتف
  • تقدیر از عملکرد نیروهای مسلح به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صحن شورای شهر اصفهان