Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@04:24:15 GMT

«سهراب و رستم» بهترین انیمیشن جشنواره فیلم سیدنی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۰۱۶۸

«سهراب و رستم» بهترین انیمیشن جشنواره فیلم سیدنی شد

انیمیشن استرالیایی «سهراب و رستم» به کارگردانی «لی ویتمور» برنده جایزه بهترین انیمیشن از شصت و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم سیدنی استرالیا شد.

به گزارش ایسنا، شصت و ششمین جشنواره فیلم سیدنی ۲۰۱۹ از تاریخ ۵ تا ۱۶ ژوئن (۱۵ تا ۲۶ خرداد) در کشور استرالیا برگزار شد و در نهایت فیلم «پارازیت» به کارگردانی «بونگ جون هو» از کشور کره جنوبی جایزه بهترین فیلم بلند این رویداد سینمایی را از آن خود کرد و بیش از ۴۱ هزار دلار جایزه نقدی دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم «پارازیت» که چندی پیش جایزه معتبر نخل طلای بهترین فیلم جشنواره کن ۲۰۱۹ را نیز کسب کرده است، درباره مردی بیکار است که به همراه خانواده‌اش به شکل عجیبی با یک خانواده ثروتمند و متفاوت از لحاظ طبقه اقتصادی رابطه برقرار می‌کند. این فیلم تاکنون به فروشی بالغ بر ۶۰ میلیون دلار در گیشه جهانی دست یافته است.

اما جایزه ۵ هزار دلاری «یورام گراس» جشنواره که ویژه بهترین اثر انیمیشن این رویداد سینمایی است به «سهراب و رستم» به کارگردانی «لی ویتمور» از کشور استرالی رسید. داستان این انیمیشن ۱۴ دقیقه‌ای درباره معلمی است که در کلاس درس شعری را برای دانش‌آموزان می‌خواند و از طریق این شعر بچه‌ها به ایران باستان می‌روند و نبرد افسانه‌ای میان رستم و سهراب، دو قهرمان ادبیات فارسی را تماشا می‌کنند.

انیمیشن «سهراب و رستم» با کسب این جایزه واجد شرایط رقابت در شاخه بهترین انیمیشن کوتاه جوایز اسکار پیش رو است.

امسال فیلم «عرق سرد» به کارگردانی سهیل بیرقی به نمایندگی از سینمای ایران و در بخش فیلم‌های بلند جشنواره بین‌المللی فیلم سیدنی استرالیا به نمایش گذاشته شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انيميشن جشنواره فیلم سیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۰۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی گفت: با توجه به دهه حماسه که از ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تا ۳ خردادماه ادامه پیدا می‌کند.

حسین عباس‌زاده افزود:تاکنون شاهد برگزاری ۳ دوره جایزه ملی داستان حماسی بوده‌ایم که به صورت ملی برگزار شده است و از سال گذشته چهارمین دوره داستان حماسی فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده و در خرداد ماه اختتامیه چهارمین دوره را برگزار می‌کنیم.

وی گفت: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره با محوریت داستان‌های حماسه تاریخی، حماسه بومی و حماسی دینی در دو قالب داستان کوتاه و رمان است که شرکت‌کنندگان آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی افزود: پس از انتشار فراخوان چهارمین جایزه ملی داستان حماسی نشست‌هایی تخصصی در سراسر کشور و در استان‌های مختلف تحت عنوان معرفی کلی داستان حماسی، نحوه نگارش و آشنایی شرکت‌کنندگان با این نوع داستان برگزار شد که تقریبا در تمامی استان‌های کشور جلسات تخصصی توسط اساتید با سابقه برگزار شده است.

عباس‌زاده گفت: همچنین کارگاه‌هایی تخصصی در ۱۰ شهرستان خراسان رضوی از جمله شهرستان‌های تربت‌جام، سبزوار، نیشابور، خواف، چناران، تایباد و... برگزار شده است.

وی افزود: در مجموع نزدیک به ۹۹۶ نفر از سراسر کشور و خراسان رضوی در کارگاه‌های آموزشی چهارمین دوره جایزه ملی داستان حماسی شرکت کرده‌اند که در فراخوان اولیه آخرین مهلت ارسال آثار تا اواخر دی ماه سال ۱۴۰۲ اعلام شده بود، اما با توجه به درخواست شرکت‌کنندگان ارسال آثار تا ۱۵ اسفندماه تمدید شد.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خصوص تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره گفت: تاکنون ۸۸۹ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که ۱۸۵ اثر در قالب رمان و ۷۰۴ اثر نیز در قالب داستان کوتاه بوده است.

عباس‌زاده گفت: داوری آثار نیز در دو مرحله صورت می‌گیرد که در مرحله اول داوری اواسط اردیبهشت‌ماه انجام می‌شود و مرحله دوم نیز قبل از اختتامیه برگزار می‌شود.

 

 

دیگر خبرها

  • بهترین انیمیشن‌های ۲۰۲۳
  • برترین‌های جشنواره فیلم شهرنما تجلیل شدند
  • سرو گیراسی بهترین بازیکن ماه مارس 2024 بوندسلیگا
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • کارگردانی که هرچه ساخت ماندگار شد + فیلم
  • اعطای نخل طلای افتخاری کن به استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن
  • این شرکت مشهور دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن را می‌برد
  • «استودیو جیبلی ژاپن» برنده دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن
  • اجرای نمایشی که ستاره پسیانی دید و به آتیلا پسیانی تقدیم شد
  • اجرای «هیدن» به آتیلا پسیانی تقدیم شد