Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@21:02:44 GMT

حذف و مسدود کردن فضای مجازی در کاهش آسیب‌ها پاسخگو نیست

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۰۵۴۳

حذف و مسدود کردن فضای مجازی در کاهش آسیب‌ها پاسخگو نیست

به گزارش خبرنگار مهر؛ حجت‌الاسلام یدالله وحدانی‌نیا صبح دوشنبه در کارگروه فرهنگی و اجتماعی شورای پیشگیری از وقوع جرم خراسان‌جنوبی با موضوع بررسی اثر احتمالی توسعه اینترنت پرسرعت روستایی در گسترش آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: فضای مجازی و اینترنت از جمله ابزارهای متداول در زندگی اجتماعی وفردی مردم شده و براساس نظر برخی کارشناسان در دهکده جهانی زندگی علمی بدون اینترنت معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی بیان کرد: در دنیایی که هر روزه هزاران و بلکه میلیون سایت طراحی می‌شود اگر با هوشمندی و اطلاع در این عرصه وارد نشویم بی شک آسیب‌های اجتماعی را خواهیم داشت.

وحدانی‌نیا با اشاره به فرصت‌های فضای مجازی ادامه داد: در کنار این فرصت‌ها اگر از تهدیدات غفلت کنیم شاهد آسیب‌هایی چون تعارضات خانوادگی و بحران هویت در بین جوانان جامعه خواهیم بود.

وی با اشاره به گفتمان رهبر انقلاب اسلامی در زمینه فضای مجازی افزود: باید نسبت به گذشته مدیریت بهتری در فضای مجازی داشته باشیم و جوانان مؤمن و انقلابی و متعهد نیز در این عرصه فعال باشند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: با توجه به برنامه دولتمردان در زمینه گسترش اینترنت روستایی باید در راستای افزایش سواد کار در فضای مجازی در روستاها نیز کار و تلاش لازم صورت گیرد.

وحدانی‌نیا با بیان اینکه در حوزه فضای مجازی نمی‌توان با بستن شبکه‌های مجازی صورت مسئله را پاک کرد، ادامه داد: بی‌شک حذف و مسدود کردن فضای مجازی جواب نمی‌دهد و راه حل درست و منطقی آگاهی بخشی به عموم جامعه است.

وی اظهار کرد: باید از ظرفیت و فرصت بسیج و روحانیون مستقر در روستاهای خراسان‌جنوبی و همچنین سمن‌های فعال در این زمینه برای این آگاهی بخشی استفاده کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی بیان کرد: علاوه بر آموزش‌های حضوری نباید از آموزش‌های غیر حضوری چون توزیع سی دی‌های آموزشی و کتابچه‌های آگاهی بخش غفلت کنیم.

وحدانی نیا یادآور شد: باید با تولید محتوای مناسب در فضای مجازی برای مردم و به ویژه جوانان دانشجو و دانش آموز فرصت را از دشمن در این عرصه بگیریم.

کد خبر 4642955

منبع: مهر

کلیدواژه: دادگستری خراسان جنوبی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۰۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: پیشگیری اثر بخش از آسیب‌های اجتماعی نیازمند ترویج فرهنگ و معارف قرآنی است و با گسترش فرهنگ و معارف قرآنی و انس آحاد مردم با قرآن و پیاده سازی معارف این کتاب انسان ساز در زندگی اجتماعی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و نزاع‌های خانوادگی کاهش می‌یابد.

حجت الاسلام هادی صاحبقرانی روز دوشنبه در آیین اختتامیه مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی "مسطورا" شهرستان خواف افزود:پیشگیری مقدم بر درمان است و برای کاهش و یا رفع تبعات آسیب‌های اجتماعی باید هزینه‌های زیادی از بیت المال و بخش‌های مختلف صرف شود ولی با افزایش انس و الفت مردم و خانواده‌ها با قرآن می‌توان با هزینه‌های بسیار کمتر از این آسیب‌ها پیشگیری کرد.

وی ادامه داد: طرح ملی «زندگی با آیه ها» با عنوان «مسطورا» در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری با هدف اقامه جهاد تبیین قرآنی، گفتمان‌سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمات فکری و رایج‌ترین افکار مشترک بین همه قشر‌های مردم از سال گذشته در سطح کشور و تبع آن خراسان رضوی آغاز شده و به مدت سه سال در حال اجرا است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: طرح "مسطورا" یعنی سطر به سطر زندگی با آیه‌های قرآنی، به گونه‌ای که آیه‌های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.

در پایان مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا در خواف که توسط اداره تبلیغات اسلامی و با مشارکت یک شرکت صنعتی - معدنی برگزار شد از ۶۰ نفر از شرکت کنندگان و قاریان برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این شهر
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • اجرای «طرح نور» ادامه دارد/ پلیس: 21 صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران مسدود شد
  • ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران مسدود شد
  • : ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران مسدود شد
  • ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در غرب تهران مسدود شد