Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: طرح یاری‌گران از اقدامات ستاد مبارزه با موادمخدر برای پیشگیری از مصرف ماده مخدر «گل» است. طرح یاری‌گران با اولویت آموزش و پرورش در مهرماه توسعه می‌یابد.

سردار اسکندر مؤمنی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص مصرف شایع ماده مخدر «گل» در بین دانش‌آموزان، اظهار کرد: طرح یاری‌گران یکی از اقداماتی است که برای پیشگیری از مصرف ماده مخدر گل قرار است، انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در طرح یاری‌گران معلمان یا بخشی از معلمانی که با گروه‌های هدف سر کار دارند، آموزش‌هایی با همکاری آموزش و پرورش به آن‌ها داده می‌شود. این معلمان آموزش‌ها را به خانواده‌ها و دانش‌آموزان می‌دهند. این طرح از مهرماه توسعه پیدا می‌کند.

مؤمنی همچنین در جمع خبرنگاران در خصوص طرح یاری‌گران، بیان کرد: طرح یاری‌گران تدوین شده است. این طرح برای تمام اقشار جامعه، گروه‌های مرجع و نهادهای فرهنگ‌ساز است. این طرح با اولویت آموزش و پرورش، وزارت علوم، حوزه‌های علیمه، هنرمندان، خانواده و… است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع اعتیاد امر پیشگیری است. همه باید در این خصوص تلاش کنیم. هزینه‌های درمان بسیار بالاست. اعتیاد آسیب‌های جدی به لایه‌های خانواده‌ها می‌زند. در عین حال باید تلاش شود این معتادان درمان و بازپروری شده و به آغوش خانواده بازگردند.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه «اولویت اصلی ما پیشگیری است» عنوان کرد: تا مردم در این خصوص پای کار نیایند، این موضوع حل نمی‌شود. ما باید تلاش کنیم مواد مخدر در دسترس نباشد تا کسی مصرف نکند.

وی افزود: در این طرح کل جامعه مورد هدف قرار گرفته شده است. در گام اول آن آموزش و پرورش است. در مهرماه این طرح در حوزه آموزش و پرورش برای سنین نوجوانی و جوانی کلید زده خواهد شد. باید از افرادی که در حوزه آموزش و پرورش بازپروی شده‌اند، در آموزش و پرورش و مهدکودک‌ها استفاده شوند.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور همچنین در جریان بازدید از کمپ ماده ۱۶- معتادان متجاهر، اظهارکرد: سلامت جامعه و پرورش مردان به دست زنان جامعه است. درصدد ساماندهی اعتیاد خانم‌ها هستیم.

مؤمنی افزود: سلامت جامعه و پرورش مردان به دست زنان جامعه است. همه مسئولان و اعضای قوای کشور درصدد هستند که موضوع اعتیاد به ویژه در حوزه خانم‌ها ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه «برای این موضوع همه باید تلاش کنند»، ادامه داد: قصد سرزنش و شماتت شما را ندارم چرا که این اتفاق برای هرکسی ممکن است اتفاق بیافتد. برای شما این موضوع پیش آمده است اما باید خودتان بخواهید تا ترک کنید.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور عنوان کرد: دوستان ما در این مراکز کمک می‌کنند تا شما علاوه بر ترک اعتیاد، حرفه‌ای یادگرفته و به جامعه برگردید. با خانواده شما و جامعه نیز صحبت می‌شود تا شما را بپذیرند.

مؤمنی با اشاره به اینکه «این موضوع تنها یک بخش کار است»، خاطرنشان کرد: بخش عمده کار خود شما هستید. تا زمانی که خودتان نخواهید، اتفاق جدی نمی‌افتد. با تلاش‌هایی که دیگران انجام می‌دهند و اراده قوی شما این کار اتفاق خواهد افتاد.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بیان کرد: سازندگی جامعه باشماست. تربیت مردان و فرزندان جامعه با شما زنان است. باتوکل به خدا و اراده این بیماری خانمان‌سوز از شما رخت خواهد بست و شما سالم به جامعه بازخواهید گشت.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد مبارزه با مواد مخدر سردار مومنی منطقه خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۱۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری