Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@14:20:14 GMT

تلفات تصادفات درون شهری استان کرمان ۴۲ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۱۳۵۵

تلفات تصادفات درون شهری استان کرمان ۴۲ درصد کاهش یافت

رئیس پلیس راهور استان کرمان با اشاره به کاهش ۴۲ درصدی تلفات در تصادفات درون شهری کرمان در دو ماهه نخست امسال گفت: ۱۱۰ نقطه حادثه‌خیز در این هشت شهرستان شناسایی شده است. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۷ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، یوسف نجفی صبح امروز در شورای ترافیک استان که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان برگزار شد اظهار داشت: در سال گذشته بر اساس آمار پزشکی قانونی هزار و 74 نفر در استان کرمان بر اثر تصادفات جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از این تعداد 539 نفر در جاده‌های شمال و 239 نفر در معابر درون شهری جان خود را از دست دادند عنوان کرد: در دو ماهه امسال در تصادفات درون شهری 25 نفر فوت شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 42 درصد کاهش پیدا کرده است.

رئیس پلیس راهور استان کرمان با اشاره به اینکه شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، جیرفت، بم، زرند، بافت و کهنوج به ترتیب بیشترین آمار تصادفات و تلفات را دارند گفت: در سال گذشته در این هشت شهرستان در مجموع 239 نفر بر اثر تصادفات فوت شدند.

وی با بیان اینکه 110 نقطه حادثه‌خیز در این هشت شهرستان شناسایی شده که 10 نقطه در شهر کرمان است افزود: 38 درصد از فوت‌شدگان تصادفات عابرین پیاده بودند و 28 درصد نیز از رانندگان و سرنشینان خودروها بودند.

واژگونی علت 56 درصد تصادفات استان کرمان است69 نفر در تصادفات استان کرمان جان‌باختندتردد ایمن در جاده‌های استان کرمان در انتظار تامین اعتبار است

نجفی با اشاره به اینکه دلیل عمده تصادفات و تلفات درون شهری سرعت غیر مجاز بوده است گفت: اگر سرعت در معابر عمومی شهری کنترل شود قطعا آمار تلفات نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه 51 درصد تصادفات شهری در معابر اصلی مانند بزرگراه‌ها اتفاق افتاده است افزود: 66 درصد جانباختگان در مراکز درمانی فوت شدند و به عبارتی بعد از اینکه به بیمارستان رسیدند جان خود را از دست دادند.

رئیس پلیس راهور استان کرمان با اشاره به اینکه در سطح شهرهای استان کرمان 140 دوربین نظارتی وجود دارد بیان کرد: تعداد دوربین نظارتی در شهرهای استان نیازمند افزایش است.

بیش از 96 درصد تصادفات استان کرمان در 8 شهرستان به وقوع پیوسته است

غلامحسین زیوری مدیرکل دفتر شهری استانداری کرمان در این جلسه اظهار داشت: براساس شاخص‌ها و دستورالعمل‌های قانون برنامه ششم مصوب شده که آمار تصادفات تا پایان برنامه ششم توسعه به 31 درصد کاهش پیدا کند.

مدیرکل دفتر شهری استانداری کرمان با اشاره به اینکه بیش از 96 درصد تصادفات استان کرمان در هشت شهرستان استان به وقوع پیوسته است گفت: باید با برنامه‌ریزی نسبت به کاهش آمار تصادفات در این شهرستان‌ها تلاش کرد.

انتهای پیام/ ت

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۱۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید تیمور حسینی در این مراسم که با حضور وزیر بهداشت و جمعی از معاونان وزارت بهداشت در سالن امام جواد (ع) این وزارتخانه برگزار شد، ابراز امیدواری کرد که با همکاری دستگاه‌های اجرایی بتوان شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی بود.

وی به آمارهای تلفات تصادفات در ایام نوروز بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی اشاره کرد و افزود: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش ۱۴.۳ درصدی فوتی‌ها بودیم و در مجموع تصادفات شهری و جاده‌ای، ۹.۴ درصد کاهش فوتی داشته‌ایم.

سردار حسینی، وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در میانه دهه ۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌های راه‌ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های ۹۵ و ۹۶ بودیم اما مجدداً وضعیت به شرایط قبل برگشت و متأسفانه در سال گذشته نیز تلفات جاده‌ای از مرز ۲۰ هزار نفر گذشت.

رئیس پلیس راهور فراجا افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتارهای ترافیکی کاربران مؤثر ارزیابی و عنوان کرد: مؤلفه‌های مؤثر در کاهش حوادث، مصدومیت‌ها و تلفات را شناسایی کرده و می‌دانیم که چه اقدامی باید در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی انجام دهیم.

وی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث، یادآور شد: تمام تلاش ما باید این باشد که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضائی و نهادهای حمایتی، افزایش پیدا نکند.

سردار حسینی با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی، خاطرنشان کرد: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا از آب و هوا، غذا، بهداشت و سلامت، سرپناه و ارتباطات به عنوان نیازهای اساسی هر فرد عنوان کرد و گفت: همکاری پلیس راهور و وزارت بهداشت می‌تواند در تأمین سلامت مردم مؤثر باشد.

کد خبر 6086588

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • کاهش شمار قربانیان حوادث رانندگی در نوروز امسال
  • سوم فروردین؛ تلخ ترین روز تصادفات نوروزی امسال / افزایش شمار جانباختگان در معابر درون شهری
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • مرگ ۱۰۹ نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه