Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@00:31:39 GMT

تعطیلی20مؤسسه متخلف درحوزه علمی

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۱۵۹۹

وزیر علوم از برخورد با مؤسسات غیرقانونی در حوزه تخلف علمی و تدوین پایان‌نامه خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۲۰ مؤسسه غیرقانونی لغو شده‌اند و امتیاز کسانی که از سرویس‌های این نوع مؤسسات استفاده کنند، لغو خواهد شد. ناطقان: دکتر منصور غلامی در حاشیه اولین کارگاه بین‌المللی سیاست‌گذاری ترویج علم، فناوری و نوآوری که امروز در ساختمان مرکزی وزارت علوم برگزار شد، به آخرین اقدامات وزارت علوم برای مقابله با مؤسسات غیرمجاز صدور پایان‌نامه اشاره کرد و گفت: مقابله با رشد و شکل‌گیری مراکزی که تحت عنوان مراکز ارائه‌دهنده خدمات به کسانی که در حال تدوین پایان‌نامه یا مقالات علمی هستند و به تدریج به سمت انجام کارهایی که به لحاظ قانونی اجازه ندارند یعنی به حوزه تدوین مقاله و پایان‌نامه وارد شده‌اند، صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که متأسفانه برخی مؤسسات در دوره‌ای به حوزه تدوین غیرقانونی مقاله و پایان‌نامه ورود پیدا کردند، تصریح کرد: این اتفاق به خاطر تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی شاغل به تحصیل در مراکزی که امکانات کمی دارند و هیأت‌علمی‌های محدودی داشتند رخ داد، همچنین بعضاً این موضوع به کسانی مربوط می‌شود که در حین اشتغال، تحصیل می‌کنند که البته قاعده تحصیلات تکمیلی، تمام وقت بودن افراد است و اگر کسی چهار سال مسئولیت مهمی در کشور دارد و در آن دوره نیز در مقطع تحصیلی ارتقا پیدا می‌کند، قطعاً باید علامت سوالی بر روی این افراد گذاشت که با چه توانی این کار را انجام داده‌اند. بنابراین این موضوعات در کنار یکدیگر قرار گرفته و منجر به شکل‌گیری مراکز غیرقانونی برای پاسخگویی به آن ظرفیت‌های محدود و همچنین تدوین پایان‌نامه‌های غیرقانونی شده است.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: کاری که وزارت علوم انجام داد، بعد از اینکه قانون مقابله با تقلب علمی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، به این حوزه با کمک نیروی انتظامی و قوه قضائیه ورود پیدا کرد. در واقع خود وزارتخانه عملاً این قدرت را ندارد که بتواند اقدام ضابطی برای مقابله با این موضوع انجام بدهد، اما خوشبختانه همکاری با دستگاه‌های دیگر باعث شد که تعدادی از مؤسسات تعطیل شوند.

دکتر غلامی خاطر نشان کرد: با اقداماتی که صورت گرفت، بیش از ۲۰ مؤسسه غیرقانونی تعطیل شدند که دارای ۲۵ مرکز و واحد بودند که امکانات و مدارک آن‌ها به منظور بررسی‌های بیشتر منتقل شد و در این بررسی علاوه بر اینکه تخلف افراد در این مراکز مشخص می‌شود، کسانی که متقاضی و یا سفارش دهنده کار بودند نیز مشخص خواهند شد و اگر از سرویس این مراکز غیرقانونی بهره‌مند شده باشند، حتماً با آن‌ها برخورد انضباطی و قانونی صورت خواهد گرفت.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: از طرف دیگر با کنترل ظرفیت دانشگاه‌ها و تأکید بر اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید به صورت تمام وقت در دانشگاه‌ها باشند و با برخورد با منافذی که این تخلفات صورت می‌گیرد، می‌توانیم فضای مطمئنی را در عرصه فعالیت‌های علمی ایجاد کنیم. در واقع این در حالی است که نباید فراموش کنیم که اغلب دانشگاه‌های خوب ما که تحت حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم بوده و با دقت کنترل شده‌اند، عاری از این اتفاقات هستند و اگر هم مواردی از تخلف پیدا شود، با آن‌ها برخورد می‌شود. لذا عموماً مراکزی که وضعیت و امکانات محدودی داشتند، دنبال این نوع مؤسسات غیرمجاز بودند.

دکتر غلامی در خصوص جریمه‌های اعمال شده برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی که در حوزه تخلفات علمی فعالیت بکنند نیز گفت: این موضوع شامل دو مقوله است؛ اول اینکه افرادی که به این تخلفات کمک کرده باشند و طبعاً دانشجو و عضو هیأت علمی در کمیته‌های انضباطی مورد رسیدگی قرار می‌گیرند و کسانی هم که از این تخلفات بهره‌مند باشند نیز هر امتیازی که دریافت کرده باشند، لغو خواهد شد و این ممکن است در مراحل مختلف سطح متفاوتی از برخوردها را داشته باشند و حتی به باطل شدن پایان‌نامه منجر خواهد شد. منبع: ایسنا برچسب ها: تعطیلی ، موسسه متخلف ، حوزه علمی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تعطیلی موسسه متخلف حوزه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۱۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند

هدی ابوالحسنی با اشاره به مثبت شدن آزمایش اعتیاد دو جوان مصرف کننده داروی لاغری گفت: این دو جوان که هیچ سابقه مصرف مواد مخدر ندارند در هنگام استخدام با آزمایش مثبت اعتیاد روبه رو شدند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به رهگیری تولید و توزیع غیر قانونی این داروی لاغری در یکی از عطاری‌های مرکز شهر از شهروندان خواست؛ به هیچ عنوان دارو‌ها و مکمل‌ها را از عطاری‌ها، فضای مجازی و باشگاه‌های ورزشی تهیه نکنند.

ابوالحسنی، با اشاره به بازرسی بیش از ۳۰۰ عطاری استان در یک سال گذشته از پلمب ۲۲ عطاری متخلف خبر داد و گفت: داشتن برچسب اصالت و سیب سلامت از الزامات اقلام دارویی و بهداشتی است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم، تنها مرکز قانونی تهیه دارو را داروخانه‌های مجاز دانست و با بیان اینکه فروشندگان عطاری مجاز به تجویز گیاهان دارویی با هدف درمان نیستند تاکید کرد: عطاری‌ها فقط مجاز به فروش گیاه دارویی هستند و نه داروی گیاهی.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • علوم پزشکی قم۴۰۰میلیاردتومان طلب دارد/کمبودهزار نیرو درحوزه سلامت
  • حساب پس‌انداز برای این افراد غیرقانونی شد
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • مصوبه تشکیل حساب پس‌انداز کارکنان دولت غیرقانونی اعلام شد
  • کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود
  • تازه ترین اقدام برای رساندن دارو به درِ منازل / فروش اینترنتی دارو غیرقانونی است