Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی ظهر دوشنبه در نخستین کارگروه فرش دستبافت استان تهران طی سخنانی گفت: فرش دستبافت هویت و شناسنامه کشور محسوب می‌شود و از طرفی یکی از محصولاتی است که با رونق آن می‌توان سطح صادرات غیرنفتی را ارتقا داد.

وی افزود: نام ایران و فرش دستبافت در دنیا با هم عجین هستند و هیچ کالایی قدرت رقابت با فرش دستبافت را ندارد، اهمیت صنعت فرش دستبافت برای دولت تا آنجا است، که کارگروه‌های استانی فرش به ریاست استاندار تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران گفت: عمده این است که بتوانیم برند سازی در صنعت فرش را که متعلق به ایران و بخشی از هویت ملی ما محسوب می‌شوند را تقویت کنیم، عمده ترین فعالین فرش دستبافت بانوان هستند و باید بسترسازی مناسب برای اشتغال این قشر صورت گیرد.

محسنی بندپی ارز آوری صنعت فرش دستبافت در صادرات غیرنفتی را برای کشور بسیار چشمگیر دانست و اضافه کرد: بیمه فعالین در این صنعت و همچنین بیمه روستاییان و عشایر باید مدنظر قرار گیرد و مهارت آموزی و افزایش مهارت و در عین حال به روز بودن برای بافندگان فرش دستبافت بسیار حائز اهمیت است.

وی گفت: امسال مجاز به تخصیص ۱۰ درصد اعتبارات ارزش افزوده به ایجاد اشتغال هستیم و در استان تهران می‌توان در صنعت فرش دستبافت سرمایه گذاری کرد.

کد خبر 4643206

منبع: مهر

کلیدواژه: انوشیروان محسنی بندپی استانداری تهران تسهیلات اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۴درصدی ارزش صادرات از گمرک جلفا

به گزارش قدس آنلاین، محمدخلیلی عمده کشورهای مقصد صادرات از این مبداء گمرکی را کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان عنوان کرد و گفت: خشکبار، مشتقات نفتی و رنگ و سنگ نما عمده کالاهای صادر شده است.

وی همچنین میزان کشفیات قاچاق در سال گذشته از این گمرک را ۳۱۸ میلیارد و ۶۰۹ میلیون ریال اعلام کرد که حاکی از افزایش ۲۳۳ درصدی تعداد پرونده های متشکله با توجه به هوشیاری کارکنان این مجموعه در مبارزه با پدیده شوم قاچاق است.

خلیلی اظهار کرد: مجموع درآمد گمرک جلفا در۱۲ ماهه سال گذشته ۲۹۵میلیارد ریال است که این درآمد نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ با رشد ۴۷درصدی همراه بود.


وی همچنین از افزایش ۲۷ درصدی واردات کالا به گمرک جلفا در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: میزان واردات در ۱۲ماهه سال گذشته برابر با ۲۸۵ هزار تُن به ارزش ۸۶۷ میلیون دلار است.

خلیلی اظهار کرد: عمده کالاهای وارداتی در مدت ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ تخته و الوار، کشنده های مستعمل ، مواد اولیه سیگار و ام دی اف خام بود که از کشورهای ترکیه، آلمان، ژاپن و چین به کشور وارد شده است.

وی همچنین ارزش ترانزیت خارجی از مبداء جلفا را در سال گذشته ۸۹۳ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۲۰ درصدی داشته است.

مدیر کل گمرک جلفا تعداد مسافرانی که در سال گذشته از مرز جلفا تردد کرده اند را ۱۰۴ هزار و ۴۰۰ نفر برشمرد.

گمرک جلفا با سابقه بیش از یک قرن با وسعت ۵۰۰ هکتار از نظر امکانات و داشتن انبارهای بزرگ کالا یکی از بزرگترین گمرکات کشور است.

این گمرک قبل از تاسیس جمهوری های مستقل مشترک المنافع در انتهای مسیر قطار شوروی ـ جلفا قرار گرفته بود و حجم عظیمی از کالاهای ورودی به کشور از طریق راه آهن از این مسیر وارد کشور می شد.

پس از تشکیل جمهوری های مستقل اتحاد جماهیر شوروی این گمرک با جمهوری خود مختار نخجوان هم مرز شده است.

گمرک جلفا به واسطه دسترسی به امکانات ریلی (جلفا - تهران) و نزدیکی به کشورهای مشترک المنافع و نیز به دنبال فعالیت منطقه آزاد ارس مورد توجه تجار و بازرگانان قرار گرفته است.

فاصله این گمرک با تبریز مرکز آذربایجان شرقی ۱۳۵ کیلومتر است.

شهرستان جلفا با ۵۶ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۲۵ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع شده و از طریق رودخانه ارس با جمهوری خودمختار نخجوان و جمهوری ارمنستان مرز مشترک دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • بهادری جهرمی: مالیات بر ارزش افزوده به یک درصد کاهش یافت
  • مالیات بر ارزش افزوده کالا‌های اساسی به یک درصد کاهش یافت
  • تحقق ۱۱۸ درصدی تعهد اشتغال‌زایی استان همدان در سال ۱۴۰۲
  • استفاده از ظرفیت های مردمی در پروژه های اشتغال زایی با همت بنیاد برکت در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • افزایش ۲۴درصدی ارزش صادرات از گمرک جلفا
  • وصول ۱۳ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض در خراسان رضوی
  • کوکی‌های شخص ثالث از کروم حذف می‌شوند؟
  • اختصاص ۴۰ درصد سهم اشتغالزایی زنجان به فارغ‌التحصیلان
  • زمان اجرای افزایش مالیات بر ارزش افزوده