Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلین «حسن روحانی» روز دوشنبه هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید چین در تهران با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژه ای برای توسعه روابط با چین قائل است، افزود: دو کشور درباره مسائل منطقه‌ای و بین المللی اشتراک نظر دارند و این روابط پیوسته و رو به توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری روابط بلند مدت و راهبردی ایران و چین، بر ضرورت تسریع در اجرای توافقات بین دو کشور تاکید کرد و اظهارداشت: همکاری‌های تهران - پکن محدود به هیچ حوزه‌ای نیست و جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد روابط دو کشور را در همه حوزه‌ها بیش از پیش توسعه دهد.

رئیس جمهوری با بیان اینکه "حفظ استقلال" برای دو کشور بسیار مهم است، ادامه داد: یک جانبه گرایی مورد مخالفت هر دو کشور و مسیری نادرست و خطرناک برای منطقه و جامعه بین المللی است.

روحانی به حجم بالای سرمایه گذاری و همکاری‌های بین ایران و چین در زمینه‌های مختلف بویژه انرژی، حمل و نقل، راه آهن و ایجاد شهرک‌های صنعتی اشاره و خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی، اجرای سهل تر توافقات بین دوکشور اهمیت اساسی دارد.

وی همچنین، ایجاد پروژه "کمر بند – راه" را احیای جاده تاریخی ابریشم عنوان و تاکید کرد: از مشارکت بیشتر چین در توسعه بنادر جنوبی و حمل و نقل در ایران استقبال می‌کنیم.

رئیس جمهوری گفت: جمهوری اسلامی ایران از توسعه زیر ساخت‌ها برای ادامه روابط راهبردی و پایدار با چین استقبال می‌کند.

روحانی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران، علاقمند به حفظ برجام است، گفت: نقش چین در این باره بسیار مهم است و پکن می‌تواند کمک شایان توجهی برای اجرای تعهدات طرفین برجام کند.

وی با بیان اینکه همکاری دو کشور در حفظ ثبات منطقه اهمیت اساسی دارد، گفت: ایران و چین در کنار هم می‌توانند برای مبارزه کامل و ریشه کنی تروریسم در منطقه و آسیا همکاری کنند.

" چانگ هوآ" سفیر جدید چین در تهران نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهوری به سوابق تاریخی روابط گسترده بین دو ملت ایران و چین اشاره کرد و اظهارداشت: چین بدنبال تعمیق روابط راهبردی خود با ایران است.

وی با یادآوری اهمیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه، گفت: توسعه و همکاری هر چه بیشتر دو کشور در حوزه‌های فرهنگی، تجاری، انرژی و حمل و نقل سیاست چین است و با اجرای توافقات، اعتماد سیاسی و همکاری بین دو کشور افزایش می‌یابد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۲۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر آماده توسعه روابط با تاجیکستان است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده بعد از ظهر پنج شنبه در نشست مسئولان استان بوشهر با سفیر تاجیکستان با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با ۵ کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید ۷۴ درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت ۲۳ مجتمع پتروشیمی و تولید ۵۰ درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: ۹۳ درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود ۶ میلیون اصله نخل، تولید ۲۰ درصد خرمای کشور و ۵۰ درصد محصول میگو پرورشی را از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای ۱۶ بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشورهای جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان را دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی یکی از شهرهای استان بوشهر با یکی از شهرهای تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری ۲ کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: با توجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

کد خبر 6082065

دیگر خبرها

  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • استان بوشهر آماده توسعه روابط با تاجیکستان است
  • مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز
  • روابط دوستانه ۲ کشور زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی
  • ریاض و اسلام آباد در مسیر توسعه روابط همه جانبه
  • تغییر محسوس سیاست خارجی عربستان
  • مدیریت شهری اصفهان از مشارکت شهروندان در پروژه‌ها استقبال می‌کند
  • امیر آشتیانی: همکاری و مشارکت ارتش و سپاه منجر به خلق صحنه‌های بدیعی شد