Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-23@22:09:41 GMT

راز غار باستانی لانگیو در چین (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۲۸۰۵

راز غار باستانی لانگیو در چین (+عکس)

در سال ۱۹۹۲، مرد کنجکاوی به نام وو آنای، در نزدیکی روستای چینی شیان بیکون، شروع به خارج کردن آب برکه روستایش کرد. او معتقد بود که این حوضچه طبیعی نیست و آنقدر‌ها که مردم فکر می‌کنند عمیق نیست، و تصمیم گرفت این را ثابت کند. او تعدادی از روستاییان را متقاعد کرد و با هم یک پمپ آب خریدند و آب برکه را بیرون کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از ۱۷ روز پمپاژ، سطح آب آنقدر پایین رفت که ورودی یک غار مصنوعی باستانی آشکار شد و حرف آنای را تایید کرد.

به گزارش برترین ها، این غار که اکنون لانگیو نامیده می‌شود، یکی از بزرگترین حفاری‌های زیرزمینی دوران باستان است. در مجموع ۲۴ غار کشف شد که به صورت دستی حفاری شده اند، هرکدام حدود هزار متر مربع مساحت دارند و ارتفاع سقف آن‌ها به ۳۰ متر می‌رسد. مجموع مساحت کلی غار‌ها ۳۰ هزار متر مربع است.

ما می‌دانیم غار‌ها طبیعی نیستند، چون جای اسکنه روی دیوار‌های داخلی آن‌ها باقی است. تراشیدن با اسکنه طوری انجام شده که الگو‌ی یکنواختی از شیار‌های موازی به جای بماند که برخی فکر کنند نمادین است. این علائم شبیه به علائمی هستند که روی سفالینه‌های دیده می‌شود که قدمت آن‌ها به ۵۰۰ تا ۸۰۰ سال قبل از میلاد بازمی‌گردد. همچنین این غار راه پله، ستون و پیکره‌های پیچیده‌ای هم دارد.

طبق برخی برآورد‌ها، این غار‌ها بیش از ۲۰۰۰ سال پیش حفر شدند، احتمالا ۲۰۰ سال قبل از میلاد. تخمین تقریبی نشان می‌دهد که حدود یک میلیون متر مکعب سنگ خارج شده تا این غارها ایجاد شود. مطمئنا مورخان و مسافران باید به چنین پروژه بزرگی اشاره می‌کردند، اما هیچ سند و مدرکی پیدا نشده است، که با توجه به اینکه چینی‌های باستان دقت و وسواس زیادی در ثبت تاریخ دارند، عجیب است.

با این حال، نمی‌توان این را غیرمحتمل دانست که سازندگان غار‌های باستانی یک غار طبیعی موجود را گسترش دادند که می‌تواند چیز‌های زیادی را توضیح دهد. با این وجود، حفاری این غار پروژه بزرگ و ماندگاری بوده که توسط انسان انجام شده و همچنین یک راز خواهد ماند.

شیار‌های روی سقف و دیوار:

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۲۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بزرگترین رویشگاه طبیعی البرز به همت اهالی هیو

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ اهالی این روستا بیش از ۴ هزارو ۵۰۰ اصله نهال بر روی تپه کاشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • نمایشگاه آئین محوطه‌های باستانی اردبیل دایر شد
  • «نفرین شاه باستانی ایران»؛ مهمترین یادگار تاریخ
  • نفرین شاه باستانی ایران: افسانه پیروزی بر صخره‌های سرپل‌ذهاب
  • ایجاد بزرگترین رویشگاه طبیعی البرز به همت اهالی هیو
  • تصاویری از معبد باستانی در ایران؛ شاهکار نقش‌برجسته اژدها را ببینید
  • از سر به‌ راه کردن باباشمل‌ها تا تقدیم شهید در راه دین
  • جاذبه‌های طبیعی بندر زیبای خمیر
  • سالن باستانی شهر نقنه دچار نقص فنی شد
  • «مرمت آثار باستانی» در سالن فردوس موزه سینما