Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی گفت: ما به ضوابط و مقررات بین المللی احترام گذاشتیم و این آمریکائی ها بودند که 18 اردیبهشت سال گذشته از برجام خارج شدند و این است که ما دیگر تجربه تلخ برجام را تکرار نمی کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منوچهر خلیلیان کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز اظهار کرد: تجربه تاریخی روابط سیاسی دو کشور آمریکا و ایران نشان می دهد که کشور آمریکا بعد از انقلاب اسلامی متاسفانه در غالب های مختلف و در رنگ های مختلف شیطنت ها و فتنه هایی را علیه نظام جمهوری اسلامی داشته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه از همان ابتدای پیروزی جمهوری اسلامی آمریکا جنگ های متفاوتی در غالب جنگ سخت ، نیمه سخت، جنگ نرم برای براندازی جمهوری اسلامی ایران راه انداخته است بیان داشت: هدف آمریکا از راه انداختن این جنگ ها از بین بردن نظام جمهوری اسلامی ایران است.

خلیلیان تصریح کرد: ما بارها از طرف آمریکا تهدید و تحریم شده ایم که البته اینها حکم جدیدی نیست و از اول انقلاب تا کنون این مسئله ادامه داشته است.

وی افزود: آنچه برای ما مهم بوده این است که اعتمادی به کشور آمریکا و هیئت حاکمه آمریکا چه در دوران دموکرات ها و چه در دوران اوباما و چه الان  نداریم .

خلیلیان با اشاره به اینکه ما تجربه تلخ برجام را داریم بیان داشت: ما با اعتماد کامل وارد داستان برجام شدیم و به تعهدات خود عمل کردیم .

وی با تاکید بر اینکه ما به ضوابط و مقررات بین المللی احترام گذاشته ایم عنوان کرد: این آمریکائی ها بودند که 18 اردیبهشت سال گذشته از برجام خارج شدند.

آمریکائی ها به تعهدات بین المللی پایبند نیستند

کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: آمریکائی ها به تعهدات بین المللی پایبند نیستند و اتفاقا" قبل از برجام هم اینها کشورهای اروپایی و آمریکا را بازرسی کرده بودند که توپ را در میدان جمهوری اسلامی تحت عنوان پلیس خوب پلیس بد راه بیندازند.

وی ادامه داد: پلیس بد آمریکا بود که از برجام خارج شد و گفت من برجام را قبول ندارم و تهدید و تحریم هم کرد و آن  سه کشور اروپایی پلیس خوب شدند و توجه گر رفتارهای زشت دولت و رئیس جمهور آمریکا .

خلیلیان گفت: هنوز دیوار بلند بی اعتمادی بین ما و کشور آمریکا وجود دارد و رهبر معظم انقلاب همان طور که پنج سال گذشته در موضوع برجام هوشمندانه فرمودند من خوش بین نیستم به آمریکائی ها و کشورهای غربی در این قصه هم نخست وزیر ژاپن وارد کشور ما شد و حضرت آقا فرمودند ما ترامپ را به رسمیت نمیشناسیم که بخواهیم پیامی را برای آن صادر کنیم و این نشان دهنده آن است که آمریکا در برجام ، مذاکره ها و نشست هایی که با کشورها دارند نمره قابل قبولی نداشته است.

وی اظهار کرد: پیام این دیدار این بود که ما به دنیا ثابت کنیم کشوری هستیم که روی حرفمان میمانیم و پایبند به وابط ، مقررات و قوانین بین المللی هستیم اما آمریکا یک کشوری هستند که تلاش می کنند برتری خودشان ، قدرت خود را به رخ جهانیان مخصوصا" جمهوری اسلامی نشان دهند.

خلیلیان در پایان خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی حرف و پیامش روشن است و فرمایشات مقام معظم رهبری در قبال نخست وزیر ژاپن نیز کاملا"  روشن بود و رهبر معظم انقلاب حرفهایشان را به دنیا ثابت کردند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای عملیات وعده صادق

بامداد ۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ همزمان شد با اجرای عملیات وعده صادق و سیلی محکم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که این پاسخ نتایجی را دربر داشت که در ادامه بدان اشاره خواهد شد اما آن‌چیزی که بیش از همه چیز مایه مباهات و افتخار کشور ماست قیاس و مقایسه واکنش حاکمیت جمهوری اسلامی ایران به حکومت‌های ظالم دست‌نشانده پیشین بود؛ برای مثال در برهه جنگ جهانی دوم و آغاز یورش متفقین (انگلیس و شوروی) به سرزمین ایران از جنوب و شمال، رضاخان که در آن هنگام سلطنت را در دست داشت از واهمه و هراس آسیب دیدن خودش و خانواده‌اش، نیروهای مسلح ایران را خلع سلاح کرد، در پی آن متجاوزین به خاک ایران، بدون هیچ درگیری قابل توجهی، وارد ایران شدند و حتی پهلوی اول پس از مذاکره با محمدعلی فروغی(نخست وزیر دوره پهلوی) که از ایادی دولت انگلیس بود با خفت و خواری مجبور به استعفا و ترک ایران شد و در جزیره موریس تا آخر عمر و در تبعید سپری کرد.

اما اینک به حول قوه الهی و با توجه به توانمندی‌های نظامی و امنیتی که به برکت انقلاب اسلامی و خون مطهر شهدا و با نعمت ولایت فقیه و رهبری امامین انقلاب اسلامی حاصل شده، رژیم صهیونیستی پس از تجاوز و حمله مذبوحانه به محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه که در حقوق بین‌الملل و مناسبات جهانی به منزله تجاوز به خاک مقدس کشورمان تلقی می‌شود؛ نیروهای مسلح با محوریت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخی دندانشکن و سیلی سنگین به دشمن متجاوز و ناقض حقوق بشر در فلسطین اشغالی ، او را سر جای خود نشاند و نشان دادند که امنیت ملی، اقتدار و استقلال ایران اسلامی به هیچ عنوان قابل مدارا نیست.

لازم است در پایان، همانطور که در ابتدا بدان اشاره شد گوشه‌ای از دستاوردها و ره‌آوردهای این عملیات پیروزمندانه را به شرح ذیل برشمارم:

۱.تحقیر اقتدار پوشالی و شکننده آمریکا در مقابل اخطار جدی جمهوری اسلامی ایران در صورت حمایت و دفاع از رژیم صهیونیستی در پاسخ نظامی.

۲.ایجاد حس بی‌اعتمادی برای چندمین بار نسبت به آمریکا در کشورهای حوزه خلیج فارس پس از مشاهده ناتوانی آمریکا در حمایت از جنایاتکاران صهیونیستی در عرصه عمل.

۲.ردیابی دقیق و نقطه‌ای مکان‌های استقرار سامانه‌های دفاعی و پدافندی آمریکا در منطقه.

۳.افزایش اطلاعات از نقاط ضعف و قوت سامانه‌های پدافندی آمریکا و شناخت جامع و کامل از میزان توان رزمی و رهگیری همزمان این سامانه‌ها.

۴.اشراف اطلاعاتی و شناخت جامع و کامل از وضعیت دقیق نظامی و دفاعی رژیم خبیث صهیونیستی.

۵.وادار شدن بعضی کشورها به اعلام موضع صریح در قبال مسئله فلسطین و رژیم اشغالگر قدس و ایران در حین و بعد از حمله و شناخت دوستان وفادار و معرفی چهره مجهول منافقین و سلطنت طلبان و...به جهان اسلام.

۶.مشخص شدن عیار و قدرت واقعی توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران به دنیا و جلب مشتری در سطح جهان.

۷.کنار رفتن و از دور خارج شدن واژه «همه گزینه‌ها روی میز قرار دارد» از ادبیات سیاسی و نظامی دشمنان بعد از اجرای عملیات وعده صادق.

۸.معرفی ایران به عنوان یک کشور مبنادار و آماده مواجه در عمل برای دفاع از مظلومان جهان بر اساس تعالیم دین مبین اسلام و آیات قرآن بدون توجه به دو قطبی شیعه و سنی.

۹.معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از قطب‌های قدرت جهانی که از مرحله تست و گمانه‌زنی و روی کاغذ به مرحله عملیاتی و میدانی و تحمیل و تفهیم آن به افکار عمومی جهان رسیده است.

۱۰.اثبات دستیابی کسب موفقیت‌هایی در عرصه‌های نظامی و تسلیحاتی از طریق نمایش هارمونیک و هم‌ساز از رفت و برگشت‌های هماهنگ بین مردان عرصه دیپلماسی و عرصه میدان در قبل، حین و بعد از عملیات وعده صادق.

۱۱.افزایش محبوبیت ایران در افکار عمومی، جامعه بین‌المللی و انگیزش و برافراشته شدن پرچم غرور و عزت ایرانیان مسلمان و ایجاد یک بازدارندگی خاص و...

محمدرضا کوچکسرائی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی

انتهای پیام/

کد خبر: 1227609 برچسب‌ها انقلاب اسلامی رژیم صهیونیستی ایران سپاه پاسداران

دیگر خبرها

  • مدد الهی نظامیان متجاوز آمریکا را در طبس زمین‌گیر کرد
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • دستاوردهای عملیات وعده صادق
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...