Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده شرکت‌هاي توليد کننده فراورده‌هاي لبني : اگر دولتي از پول نفت براي پايين آوردن قيمت دلار هزينه کند، توليد را در کشور نابود خواهد کرد
به گزارش خبرگزاري آريا، غلامعلي سليماني مديرعامل شرکت کاله در ششمين جلسه شوراي راهبردي توسعه صادرات غير نفتي کشور افزود: اگر بخواهيم کشوري توليد محور باشد، بايد پول نفت را به جاي مصرف در راه کاهش دستوري نرخ ارز، در جاي ديگري هزينه کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي نبود فرهنگ مالياتي مناسب در کشور را يکي از علل اتکاي دولت به بودجه‌هاي نفتي دانست و گفت: امروز هر شخصي مي‌تواند همه اموالش را بفروشد و بدون آنکه ريالي ماليات پرداخت کند، همه آن پول را از کشور خارج کند در حاليکه در بسياري از کشور‌هاي دنيا همه اشخاص حقيقي و حقوقي مسئوليت‌هاي مالياتي دارند.
سليماني با انتقاد از نظام بانکي کشور گفت: متاسفانه اکثر مديران بانکي افراد اقتصاد داني نبوده اند و عمدتا سياسي هستند که در چنين شرايطي، کسي که علم آن کار را نداشته باشد نمي‌تواند به درستي کار کند و به فعالان اقتصادي مشاوره‌هاي درست بدهد.
وي با اشاره به اينکه چند نرخي بودن ارز نيز، باعث افت توليد در کشور مي‌شود افزود: با چند نرخي کردن ارز، صادرکنندگان هيچ جايگاهي در کشور نخواهند داشت و تيم اقتصادي دولت هم بدون هماهنگي با يکديگر عمل مي‌کند.
وي اضافه کرد: واقعيت ديگر آن است که دولت حمايت جدي از توليد و صادرات در کشور ندارد و عملکرد دولت ضد صادرات است و صادر کنندگان و توليد کنندگان نه در داخل کشور حمايت مي‌شوند و نه براي صادرات حمايت مناسبي دارند.
سليماني گفت: اين تحريم‌ها براي کشور ما نعمتي است که شايد بتوان از آن براي اتکا به توان توليدات داخل بهره گرفت و به آن متکي شد.
وي با انتقاد از سياست‌هاي ارزي و اقتصادي وزارت امور اقتصادي و دارايي در بخش‌هاي مالياتي و ارزي گفت: هنوز مشکلات ما با ماليات سال‌هاي 96و 97حل نشده است.
به گزارش صدا و سيما، سليماني افزود: انرژي خورشيدي که در کشور ما يک مزيت بزرگ است و مي‌توانيم روي آن سرمايه گذاري بيشتري کنيم همچنان مغفول است و توجهي به آن نمي‌شود درحاليکه مي‌توانيم با سرمايه گذاري در اين بخش، درآمد ارزي بالايي کسب کنيم.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۳۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان هامان هاشمی گفت : سال ۱۴۰۳ با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» آغاز شد، اما وجه تمایز این شعار با سال‌ های پیشین تاکید بر مشارکت مردمی در تولید و پیشبرد امور اقتصادی کشور است.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با بیان اینکه شعار سال ۱۴۰۳ همانند یک دهه گذشته حول محور اقتصادی نامگذاری شده است، اظهار داشت: پیام نامگذاری سال جهش تولید با مشارکت مردمی در سنوات گذشته در قانون اساسی بر مبنای اصل ۴۴ قانون اساسی درباره واگذاری کارها به بخش خصوصی رضایت کافی مقام معظم رهبری را جلب نکرده است که امسال قرار است این مهم با مشارکت مردمی محقق شود.

وی اضافه‌کرد: طبق قانون یکی از موضوعات مهم کوچک کردن دولت و کاهش هزینه های جاری دولت است که در نهایت باعث سرعت و چابکی بیشتر آن شود و بتواند به عنوان بالاترین رکن اجرایی کشور به عنوان کارهای نظارتی و ریل گذاری و تمرکز بر کارهای صحیح داشته باشد.

وی براین باور است که یکی از علل نامگذاری سال ۱۴۰۳ با شعار جهش تولید با مشارکت مردمی تلنگر مجددی به همه مدیران دولتی برای واگذاری موضوعات هم در حوزه تصمیم سازی در جایگاه مشورتی و هم در حوزه اجرایی با واگذاری اموری که قابلیت اجرا با بخش خصوصی دیده شده است، را دارد.

هاشمی تصریح کرد: با فرض اینکه برخی موضوعات امنیتی را کنار بگذارید، در سایر مباحث که ریشه اقتصادی دارند بخش خصوصی همیشه نقش آفرینی داشته و دارد و باعث شده که دولت علاوه بر کاهش هزینه ها به وظیفه اصلی خود یعنی نظارت بر اجرای امور توجه بیشتری داشته باشد.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: بنابراین با توجه به شرایط فعلی کشور، در سالهای گذشته شاهد این بودیم که بخش تاکیدی شعارهای سال مبنی بر موضوعات اقتصادی بوده که امسال جهش تولید علاوه بر کارآفرینی بیشتر، نقش آفرینی بیشتر کالاهای ایرانی در بازار داخلی و خارجی را در پی خواهد داشت حال این موضوع با پیوند مشارکت مردمی اتفاق میمون و مبارکی است که می تواند اتفاقات ارزنده ای را منجر شود.

وی اظهارداشت: این مهم بازمی گردد به اینکه مدیران ما چقدر سعی در اجرای صحیح تصمیم گیری ها داشته باشند که امیدواریم با تصمیم هایی که در بدنه دولت و لایه های پایین تر اجرا صورت می گیرد شاهد آن باشیم که بتوانیم اتفاقات بهتری را برای توسعه اقتصادی کشور رقم بزنیم.

هاشمی افزود: حال کمیسیون کشاورزی اتاق ایران آمادگی دارد، در کنار وزارت جهاد کشاورزی برای رفع موانع تولید، افزایش بودجه و رشد تولیدات کشاورزی داخلی واند نقش مشورتی خود را درکنار دولت داشته باشد.

دیگر خبرها

  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • ۵۰۰میلیون دلار پروژه توسط متخصصان ایرانی در سریلانکا اجرا شده است
  • قیمت نفت در بودجه چند دلار است؟
  • پاکستان، شریک استراتژیک/ فرصت ۱۰ میلیارد دلاری برای ایران
  • سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • اقدامات دولت برای کمک به تجارت