Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز و به نقل از روابط‌ عمومی موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، در حالی که هزینه برگزاری سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مبلغ ۲۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برآورد و پیشنهاد شده بود، با دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها و تأکید معاون امور فرهنگی در این خصوص، با تدابیر اندیشیده‌شده در شورای سیاست‌گذاری و کمیسیون معاملات، هزینه‌های برگزاری سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به رقم ۱۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسید که نسبت به هزینه‌های سال قبل که مبلغ نهایی آن درمجموع با لحاظ هزینه‌های بازرگانی، تبلیغات و بن اهدایی ۱۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعلام شده بود، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و نسبت به برآورد اولیه ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کاهش را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، مجموع درآمد‌های حاصل از برگزاری سی‌ودومین نمایشگاه کتاب تهران ۹ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان است. مابقی هزینه‌های نمایشگاه از محل اعتبار اختصاص‌یافته از طرف دولت برای برگزاری این رویداد تأمین می‌شود که تاکنون ۴ میلیارد تومان آن تأمین شده است.

همچنین یارانه اختصاص‌یافته به دانشجویان و طلاب، استادان دانشگاه و سازمان‌ها و موسسات در قالب بن کتاب در سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به این شرح است: مبلغ ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای دانشجویان و طلاب، ۶۰۰ میلیون تومان برای استادان و اعضای هیئت‌علمی، ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای اهالی قلم و ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای سازمان‌ها و مؤسسات، که در مقایسه با سی‌ویکمین نمایشگاه کتاب تهران مبلغ ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان افزایش به چشم می‌خورد.

انتهای پیام/

20 / 20 نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران هزینه و درآمد سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۴۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای بیش از ۱۷۰۰ جلد کتاب به کتابخانه عمومی دانشجو ملایر

ایسنا/همدان مسئول کتابخانه دانشجو ملایر از اهدای یک هزار و ۷۹۴ جلد کتاب به این کتابخانه در سال گذشته خبرداد.

مریم هنرجو در این باره اظهار کرد: در سال گذشته اهداکنندگان دانایی ۱۷۹۴ کتاب به این کتابخانه اهدا کردند و سالی خوب در سنت حسنه وقف را رقم زدند.
وی با بیان اینکه این کتابخانه با اجرای ۱۶۰ برنامه فرهنگی توانست میزبان علاقمندان به کتابخانه شود، گفت: در حال حاضر این کتابخانه دارای ۱۴۶۶ عضو فعال با حدود ۱۴ هزار و ۶۰۰ نسخه کتاب است.
هنرجو همچنین رونمایی کتاب «فریدون محمودی»، برگزاری دوره‌های آموزش نوشتن خلاق توسط «غلامرضا بکتاش» نویسنده کودکان و نوجوانان، برگزاری جلسات یک روز با حافظ، نشست کتابخوان فرهنگیان، برگزاری منظم جلسات کانون شعر و ادب رضوی با همکاری انجمن معراج، قصه گویی و معرفی کتاب در بخش کودک، برگزاری بیش از ده نشست کتابخوان را از جمله برنامه‌های شاخص اجرایی در سال گذشته برشمرد.


مسئول کتابخانه توحید شهر سامن نیز از برگزاری سه دوره کلاس آموزشی و دو نمایشگاه در راستای اجرای طرح کسب و کارهای کوچک در کتابخانه توحید شهر سامن در سال گذشته خبر داد.

سکینه تاجوک با بیان اینکه سه دوره کارگاه قالی بافی با همکاری اداره فنی و حرفه‌ای در این کتابخانه برگزار شد، گفت: در هر دوره ۲۰ نفر ثبت نام کرده و در پایان  مدرک معتبر قالی بافی را دریافت کردند. 

تاجوک افزود: درحال حاضر علاوه بر کلاس‌های قالی بافی دوره‌های خیاطی و قلم زنی هم با همکاری اداره فنی و حرفه ای و کمیته امداد امام خمینی(ره) ویژه بانوان تحت پوشش این کمیته در کتابخانه دایر است. 

وی به برپایی دومین نمایشگاه کسب و کارهای هنرجویان دوره‌های فوق در کتابخانه سامن در اسفند ماه سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: این نمایشگاه مورد استقبال قابل توجهی قرار گرفت و در این نمایشگاه که بازدید عموم و دانش آموزان را در پی داشت بازدیدکنندگان با مشاغل مختلف آشنا شدند.

مسئول کتابخانه‌های یادگار امام(ره) روستای انوج و شهید مومنی روستای طجر نیز از برگزاری دوره های کسب و کار در این دو کتابخانه خبر داد.

مهدی شیراوند اظهار کرد: در سالی که گذشت با اجرای طرح کسب و کارهای کوچک به صورت کلان در نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در دو کتابخانه روستایی اقدام به برگزاری دوره‌هایی برای نیل به هدف توانمند سازی اقشار مختلف جامعه برگزار شد.

شیراوند با بیان اینکه در دوره‌های خیاطی، نقاشی و قلاب بافی حدود ۴۰ نفر در هر دو کتابخانه به یادگیری مهارت پرداختند، مطرح کرد: قرار است در سال جاری نمایشگاهی از آثار این هنرجویان در معرض دید عموم برپا شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان همدان، وی از برگزاری دوره آموزشی تابلو فرش در سال آتی خبر داد و استقبال مخاطبان را یکی از عوامل تداوم این کلاسها دانست و  افزود: امروزه کتابخانه‌ها به مکانی برای تبادل اطلاعات و مهارتها تبدیل شده و پویایی این مراکز به خوبی مشهود است.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایشگاه فروش کتاب‌های علوم قرآنی در ارومیه برپا می‌شود
  • برپایی دومین نمایشگاه آثار نقاشی کودکان مبتلا به اوتیسم
  • اهدای بیش از ۱۷۰۰ جلد کتاب به کتابخانه عمومی دانشجو ملایر
  • افزایش پنج هزار پارکینگ در مصلی امام خمینی(ره) برای عموم/ مردم دسترسی‌های متنوع‌تری به نمایشگاه کتاب خواهند داشت
  • بازدید رمضانی و مدیران نمایشگاه کتاب از مصلی امام خمینی (ره)
  • بازید رمضانی و مدیران نمایشگاه کتاب از مصلی امام خمینی (ره)
  • وزیر ارشاد: استقبال از نمایشگاه قرآن فراتر از انتظار است
  • مراسم عقد تا رونمایی کتاب سر دلبران در نمایشگاه قرآن + عکس
  • افزایش پارکینگ‌های مصلی برای نمایشگاه کتاب
  • جزییات حضور انتشارات جمکران در نمایشگاه قرآن