Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@00:43:33 GMT

سه پیغام از یک دیدار

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۵۴۳۴

سه پیغام از یک دیدار

«مردم ایران هراسانند و همه با نگرانی روز‌ها را دنبال می‌کنند و از فردای خود بیشتر از امروزشان نگرانند. دولت ایران هم خود را در بن بست می‌بیند و هیچ راهی برای رهایی از وضعیت موجود ندارد. اوضاع داخلی ایران بسیار آشفته است و تمام ارکان نظام جمهوری اسلامی به دنبال معامله‌ای با جهان هستند که بتوانند لااقل شکم مردم را سیر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدتر از همه، ترس عجیبی از جنگ در دل مردم ایران به راه افتاده و همه برای فرار از جنگ حاضرند به هر ذلتی تن دهند.»

این اوصاف تخیلی که در بالا گفته شد، ظاهرا به واقعیتی برای ترامپ و حامیانش تبدیل شده است. چنانکه رئیس جمهور آمریکا طی روز‌های اخیر همچنانکه در مقابل شومینه کاخ سفید روی صندلی راک خود لم داده و روزنامه‌های آمریکایی میخواند، انگار در یک رویای آمریکایی هم به سر می‌برد و با تصور اینکه ایران به بن بست رسیده، گمان می‌کند که با فرستادن نمایندگانش به ایران جهت میانجی گری، در آینده‌ای نه چندان دور به تمام اهداف خود در غرب آسیا دست خواهد یافت.

اما عمر این هپروت و لحظات شیرین توهم بسیار کوتاه بود؛ صبح پنج شنبه بعد از آنکه اخبار مربوط به دیدار شینزو آبه فرستاده ترامپ با رهبر انقلاب در رسانه‌ها پیچید، سکته‌ای به مثابه یک انفجار اتمی در مغز ترامپ رخ داد و چنان از هم پاشید و به خود پیچید که دیگر هوس فرستادن نماینده به ایران را نکند و توهمات ذاتی دولتمردان آمریکایی درباره ایران را از خود دور کند. ترامپ هرچند که همچنان لبخند می‌زند و چنان وانمود می‌کند که از نتیجه این دیدار هیچ تعجبی نکرده است، اما بزرگترین تصویر و تصور از واقعیت ایران را اکنون می‌تواند مشاهده کند؛ واقعیتی که کاملا برعکس آن توهم آمریکایی است که در ابتدای مطلب گفته شد؛ واقعیتی که در ادامه به آن می‌پردازیم:

«مردم ایران اگرچه با مشکلاتی مواجه هستند، اما نسبت به آینده امیدوارند و زندگی عادی خود را دنبال می‌کنند. دولت ایران هم در تلاش است تا بتواند مصائب ناشی از تحریم‌های ظالمانه آمریکا و اروپا را کم اثر کند و در این مسیر هیچ بن بستی در مقابل خود نمی‌بیند. ایران از مذاکرات محترمانه و عادلانه استقبال می‌کند، اما هرگز بر اساس توهمات غربی عمل نخواهد کرد و وارد هر معامله‌ای به هر قیمتی نخواهد شد. مشکلات کشور عمدتا راهکار داخلی دارد و با مدیریت داخلی، انضباط مالی، مقاومت، ایستادگی و تسلیم ناپذیری حل خواهد شد. ایران هرگز به دنبال جنگ با هیچ دولت و حاکمیت مستقلی نیست، اما اگر جنگی علیه ایران به راه افتد از هیچ نیرویی هراس ندارد و بدون ذره‌ای ترس و با قدرت تمام، درس بزرگی به دشمن خواهد داد تا عبرتی باشد برای همه زورگویان.»

این پیغامی بود که از دیدار نخست وزیر ژاپن با رهبر انقلاب به دولت‌ها در سراسر جهان مخابره شد تا بدانند که ایران تحت فشار و زور و تحریم، وارد معامله و مذاکره نخواهد شد و انتهای این درخواست، بن بست برای غرب است نه ایران.

دومین پیغامی که از دیدار شینزو آبه با رهبر انقلاب ارسال شد برای ملت‌های جهان به خصوص ملت ایران بود. اینکه باید در مقابل زورگویی ایستاد و هر جای دنیا در هر زمان که مردم در مقابل زور، زانو زدند و تسلیم شدند، به بردگی و ذلت کشیده شدند و هیچ عاقبت خوبی نصیبشان نشده است. نمونه اش همین افغانستان که این کشور با مردمش همچنان در اسارت آمریکا به سر می‌برند. نمونه دیگرش همین مردم ایران در قبل از دهه ۴۰ تا آنجا که در سال ۴۳ پس از تصویب لایحه کاپیتولاسیون، ارزش شاه ایران از سگ آمریکایی پایین‌تر آمد و امام خمینی (ره) به سخنرانی در این خصوص پرداختند که آن سخنرانی از جمله نقاط آغازین اعتراض مردم و انقلاب ۵۷ بود و امام (ره) یک گام بزرگ برای خارج شدن مردم ایران از اسارت آمریکایی‌ها را برداشتند و فرمودند: «اگر چنانچه کسى سگ آمریکایى را زیر بگیرد بازخواست از او می‌کنند، اگر شاه ایران یک سگ آمریکایى را زیر بگیرد بازخواست مى کنند و اگر چنانچه یک آشپز آمریکایى، شاه ایران را زیر بگیرد، مرجع ایران را زیر بگیرد، بزرگترین مقام را زیر بگیرد، هیچ کس حق تعرض ندارد چرا؟»

این عاقبتِ دوستی و صلح تحت فشار و زور است. مذاکره و صلح زیر پرچم بی ارادگی و وابستگی محض، نتیجه اش می‌شود کاپیتولاسیون. از ترس جنگ و رفع تحریم و مشکلات، تن به هر مذاکره‌ای بدهیم و هر لایحه‌ای را تصویب کنیم و به هر قیمتی وارد معامله و صلح با کسی شویم که یک چماق بزرگ دستش گرفته و می‌خواهد مدام بالای سرمان رژه برود و از گزینه‌های روی میزش بگوید. بدیهی است هر ملتی که تن به چنین صلحی بدهد و راضی شود که در برابر قلدری و زورگویی آمریکا پرچم صلح نشان دهد، به مرور زمان و بسیار نرم و در عین حال شیک و مجلسی، این واقعیت را شاهد خواهد بود که ارزش خود را از سگ آمریکایی هم پایین‌تر آورده است.

سومین پیغام حاصل از دیدار نخست وزیر ژاپن با رهبر انقلاب خطاب به دولتمردان ایرانی و مسئولان و کارگزاران نظام بود. پیغامی که البته طی سال‌های گذشته بار‌ها توسط رهبر انقلاب ابراز شده بود و ایشان از بی اعتمادی به آمریکا و خوشبین نبودن به آمریکا گفته بودند.

«توسعه درون زا» و «نگاه به دورن و امید به منابع داخلی» از دیگر مقولات مستتر در این پیغام بود. برجام تجربه‌ای بود که به همه ثابت کرد، «تدبیر و امید» با نگاه به «خارج از مرزها» محقق نخواهد شد و همه مشکلات ولو آنکه ریشه خارجی داشته باشد، می‌توان برایشان یک راهکار داخلی پیدا کرد. فرمایشات رهبر انقلاب به شینزو، این نکته را به دولتمردان و سایر مسئولان گوشزد می‌کند که اگر ایران با «فشار حداکثری» مواجه هست، باید «کار حداکثری» در داخل ملموس باشد. اینکه صرفا به مذاکره امید داشته باشیم و یا بدتر اینکه پس از شکست فرستادگان ترامپ به ایران با دستکاری تعمدی نرخ ارز و اوضاع بازار توسط برخی بدخواهان، طوری جلوه داده شود که همه مشکلاتمان در صورت سازش و مذاکره حل خواهد شد و حالا که نشد دیگر هیچ (!)، این کار‌های پوچ، نتیجه‌ای نخواهد داشت.

مردم هم البته به خوبی این مسائل را درک می‌کنند و اسیر دستکاری‌های بازار و خبرسازی‌های جعلی نمی‌شوند و به خوبی این واقعیت را فهمیده اند که اگر برخی مسئولان به جای باندبازی و بندبازی در سیاست، به کار و رونق تولید و حمایت از تولیدکننده داخلی و استفاده از ذهن و توان جوانان روی آورند، بسیاری از مشکلات سخت با خلاقیت همین جوانان قابل حل است و اراده این ملت، بزرگترین و قویترین پدافند است در برابر همه تهدیدات.   علی رضایی/ روزنامه نگار

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۵۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه ۱۳۶ مشهدی در دیدار مردمی رسیدگی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن داوری صبح دوشنبه در چهارمین جلسه دیدار مردمی اظهار کرد: چهارمین دیدار مردمی امسال است که در امتداد برگزاری ۴۸ نشست در سال گذشته، راهبرد نشست بی‌واسطه و چهره‌به‌چهره با مردم را دنبال می‌کند.

فرماندار مشهد گفت: البته به موازات شکل‌های دیگر ارتباط مردمی، در قالب این دیدارها تلاش داریم تا نفع دوطرفه به مردم و دستگاه‌های اجرایی برسانیم؛ زیرا بسیاری از این مطالبات، مدت‌هاست که در گیرودار مکاتبات اداری و بروکراسی سختگیرانه برخی دستگاه‌هاست و با رسیدگی مستقیم به آن‌ها، هم باری از دوش نهاد مربوطه برداشته می‌شود و هم کار مردم به سرانجام می‌رسد.

وی گفت: در وعده دیدار امروز به درخواست ۱۳۶ نفر رسیدگی شد تا این افراد به شمار بیش از ۸ هزار نفر مراجعه‌کننده در سال ۱۴۰۲ افزوده شوند.

داوری افزود: به‌طورکلی حدود ۲۰ درصد از مطالبات در حوزه مسائل حمایتی، ۲۰ درصد در عرصه تسهیلات، ۳۰ درصد مربوط به بخش اشتغال و مابقی مطالبات در عرصه ساخت‌وساز است.

کد خبر 6085610

دیگر خبرها

  • تخصیص ۶.۶ میلیارد ریال وام به نیازمندان شهرستان جم
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان
  • جریان مقاومت، دل‌های مردم جهان را تسخیر کرده است
  • تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • تأمین آب استان اصفهان نخستین مطالبه مردم و علما است
  • مردمی سازی موضوع سلامت یک ضرورت است
  • ایران در دفاع از اسلام و حق خود ذره‌ای کوتاه نمی‌آید
  • مطالبه ۱۳۶ مشهدی در دیدار مردمی رسیدگی شد
  • دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری
  • پیغام ۴بازیکن مطرح: می خواهیم پرسپولیسی شویم | ۲ بازیکن مغضوب یحیی در مسیر بازگشت