Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست سه ساعته ضمن ارایه گزارشی  از  اقدامات انجام شده از زمان تصدی در این مسولیت و در دست اقدام و برنامه های آتی،  وضعیت توزیع کاغذ نشریات در یکماه گذشته را تشریح کرد.   وی به تشکیل دو کمیته واردات و توزیع کاغذ، به روند تشکیل کمیته کاغذ در معاونت مطبوعاتی با دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: کمیته توزیع کاغذ مطبوعات از اردیبهشت‌ماه امسال با هدف توزیع مناسب و شفاف کاغذ مطبوعات، سرعت بخشی به مسیر ورود و توزیع مناسب و عادلانه کاغذ تشکیل شد و تا امروز تمام مصوبات خود را به صورت اطلاعیه اعلام و موارد تخصیص یافته را نیز در جداولی به صورت شفاف، در وبسایت معاونت مطبوعاتی منتشرکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  خُدادی همچنین رسیدگی به وضعیت رسانه‌هایی که در پی مسائل اخیر اقتصادی و گرانی کاغذ، با مشکلاتی مواجه شدند را از جمله اولویت‌های این کمیته عنوان کرد و گفت: با توجه به تاکیدات رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در بدو امر مقرر شد از ظرفیت تمام دستگاه‌های کشور برای کمک به وضعیت بازار کاغذ استفاده شود و تا امروز هماهنگی‌های خوبی نیز صورت گرفته است تا در تمام مراحل، از درخواست تا واردشدن کاغذ و نظارت بر توزیع، تحت نظارت دقیق باشد.   وی همچنین به دریافت چند درخواست جدید از موسسات وارد کننده کاغذ اشاره و اظهار کرد: با توجه به رفع موانع عملیاتی در بحث تخصیص ارز و تایید درخواست واردکنندگان، در هفته جاری درخواست چند شرکت واردکننده برای واردات حدود 3هزار تن کاغذ، نهایی شد که انشالله تلاش می شود در آینده نزدیک در اختیار نشریات کشور قرار گیرد.   خدادی با اشاره به برخی نقل قول‌ها در خصوص اختلال در توزیع و واردات کاغذ، از آمادگی معاونت مطبوعاتی برای دریافت نظرات، توصیه‌ها و پیشنهادات فعالان مطبوعاتی کشور در خصوص توزیع کاغذ و مشکلات احتمالی خبر داد و خطاب به مدیران رسانه‌ها گفت: با توجه به شرایط فعلی کشور، ضرورت دارد همه در هزینه‌ها و تخصیص اعتبارات صرفه‌جویی را مبذول و فرهنگ صحیح مصرف را ترویج کنیم.    خُدادی افزود: در شرایط جنگ تحمیلی اقتصادی امریکا علیه ایران، وظیفه رسانه‌ها صیانت از منابع کشور، نظارت دقیق و مطالبه شفافیت در امور کشور است.    وی با تاکید بر نقش برجسته رسانه‌ها در مقابله با هجمه خبری امریکا، اسرائیل  و کشورهای منطقه علیه مردم ایران به عنوان خط مقدم، ضرورت تقویت رسانه‌ها و بویژه مطبوعات را مورد تاکید قرار داد.

خُدادی تصریح کرد: نقش رسانه‌ها در رساندن صدای مردم ایران به جهان و از سوی دیگر، ایجاد فضای همدلی، همبستگی و مقاومت هوشمندانه در برابر توطئه‌های دشمنان در جنگ تحمیلی اقتصادی بسیار حائز اهمیت است.   معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد در عین حال تصریح کرد:  مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تلاش برای کاهش مشکلات را   وظیفه خود می‌داند و در حوزه مطبوعات، با توجه به بسیج همه سازمان‌ها، اولویت ما توزیع منابع بر اساس میزان موجودی اعتبارات و کاغذ است. وی ادامه داد: بر اساس هماهنگی‌های انجام گرفته، ارز دولتی برای واردات حدود 40هزار تن کاغذ مطبوعات در سال 98 تایید شده است که در صورت ورادات با نظارت دقیق بین رسانه‌ها توزیع خواهد شد.   بنابراین گزارش، مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی نیز در این نشست ضمن پاسخ به برخی انتقادها و سوالات حضار گفت: از این پس حمایت‌های صورت گرفته براساس گزارش شمارگان واقعیِ اخذ شده از نشریات، استعلام از چاپخانه و انجام راستی‌آزمایی‌های لازم صورت می‌گیرد.

 

در این نشست، ضرورت تقویت و افزایش همکاری بین رسانه‌ها در فضای حساس کنونی کشور مورد تایید حضار قرار گرفت.   همچنین قرار شد نشست دوره ای و مستمر بین معاونت و مدیران رسانه‌ها برگزار و سایر موضوعات مرتبط مورد تبادل نظر قرارگیرد.   «مسائل مربوط به کاغذ و لزوم نظارت بیشتر بر روند توزیع آن، موضوع طرح ترافیک و بیمه اهالی رسانه، تاکید بر شفاف‌سازی بیشتر اقدامات انجام شده در راستای کنترل بازار کاغذ و توزیع یارانه مطبوعات» ازجمله موضوعات مطرح‌شده مدیران مسئول رسانه‌ها در این نشست 3 ساعته بود که با حضور مدیر مسئول بیش از 80 روزنامه کشور برگزار شد. انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال مطبوعات وزارت ارشاد رسانه ها محمد خدادی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با اشاره به اینکه از سه مسیر سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت برای تامین منابع پروژه راه‌آهن تلاش‌هایی صورت گرفته است، بیان کرد: فعالیت اجرایی در این پروژه زمان‌بر است و این طرح یکی از مطالبات جدی مردم استان به‌ویژه مردم خرم‌آباد است.

ابوطالب شفقت روز پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه‌آهن دورود - خرم‌آباد با اشاره به اینکه این پروژه یکی از پروژه‌های مهم و راهبردی لرستان است، افزود: این طرح در دولت سیزدهم جزو مصوبات سفر رئیس جمهور قرار گرفت و طی یک سال گذشته این طرح ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

استاندار لرستان با بیان اینکه قرارداد ساخت این پروژه سال ۹۱ با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) منعقد و عملیات اجرایی آن همان سال آغاز شد؛ اما در پیچ و خم کمبود اعتبار ماند، افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح تا سال ۹۷، حدود ۳۸ درصد بود.

شفقت با اشاره به اینکه از سه مسیر سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت برای تامین منابع پروژه راه‌آهن تلاش‌هایی صورت گرفته است، بیان کرد: فعالیت اجرایی در این پروژه زمان‌بر است.

وی به اجرای ۳۳ کیلومتر تونل در این طرح اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه مردم استان انتظار تسریع در روند ساخت این طرح را دارند، از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از پروژه را داریم.

شفقت افزود: برای تامین اعتبار ادامه اجرای طرح مراوداتی بین قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و دولت بوده و املاکی در قالب مولدسازی در اختیار قرارگاه خاتم قرار داده شده که می‌تواند به ‌مرور از این منابع استفاده کند و این مهم در حال پیگیری است.

شفقت با تاکید بر اینکه حجم اعتبار پروژه بسیار سنگین است، افزود: پیگیر تامین منابع آن هستیم و از گرفتن سهم استان کوتاه نخواهیم آمد.

استاندار لرستان رقم مطالبات قرارگاه خاتم از پروژه راه‌آهن لرستان را ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • بررسی آخرین وضعیت طرح جذب منابع و سرمایه های خرد اتباع
  • پنجره‌ای رو به شفافیت
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • وضعیت رودخانه‌های «آه» و «سیاهرود» در آبعلی و رودهن پایش می شود
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند