Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-16@09:30:43 GMT

اینترنت پر سرعت به حق مدنی تبدیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۵۹۷۲

اینترنت پر سرعت به حق مدنی تبدیل می‌شود

ایتنا- قانون تضمین سرعت آفکام که موجب برخورداری مناطق دورافتاده از اینترنت پرسرعت می‌شود در ماه مارس سال 2020 اجرایی خواهد شد. - قانون تضمین سرعت آفکام که موجب برخورداری مناطق دورافتاده از اینترنت پرسرعت می‌شود در ماه مارس سال 2020 اجرایی خواهد شد.
 
به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی theinquirer سازمان مجوز خدمات جهانی (USO) به مشتریان و کسب‌وکارهای خود سرعت اینترنت حداقل 10 مگابیت بر ثانیه با سرعت آپلود 1 مگابیت بر ثانیه را باقیمت ماهانه برابر با 45 پوند یا کمتر وعده داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اعداد ارقام تنها نقطه شروع هستند و سازمان آفکام به‌عنوان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا اعلام کرده است که این اعداد و ارقام بر اساس میزان دیتای مصرفی کاربران تغییر می‌کند.
 
متأسفانه 620 هزار خانه و مکان اداری در سراسر بریتانیا با مشکل اینترنت کم‌سرعت دست‌ و پنجه نرم می‌کنند و بسیاری از این اماکن در مناطق دورافتاده واقع شده‌اند. مسلما مکان‌هایی که با مشکل اینترنت کم‌سرعت دست‌وپنجه نرم می‌کنند با اجرای قانون جدید یادشده کاهش پیدا می‌کند و در غیر این صورت افراد می‌توانند از تأمین‌کنندگان خود شکایت کنند.
   
بر اساس شرایط تعیین‌شده در مجوز خدمات جهانی، مشتریان می‌توانند با KCOM یا BT ارتباط برقرار کنند و در طی 30 روز به آن‌ها پاسخ داده می‌شود که آیا می‌توانند امکانات سرعت یادشده را دریافت کنند یا خیر.
 
آفکام توضیح داده است که: «بر اساس قانون‌گذاری سرویس جدید، هزینه تأمین ارتباطات برای خانه‌های واجد شرایط تا 3400 پوند پرداخت خواهد شد. اگر کار موردنیاز هزینه بیشتری در برداشته باشد، مشتریان می‌توانند هزینه اضافی را بپردازند یا به دنبال راه دیگری خارج از خدمات جهانی بگردند.»
  
3400 پوند برای ارائه این تجهیزات یارانه قابل‌توجهی است و می‌تواند منجر به برخورداری بسیاری از خانه‌ها و مکان‌های دورافتاده از اینترنت پرسرعت شود. این یارانه نه‌تنها برای اشخاص مصرف‌کننده، بلکه برای تأمین‌کنندگان نیز مفید خواهد بود و تجهیزات بیشتری به فروش خواهد رسید.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت اینترنت پرسرعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ درصد از مجوز‌های کاغذی به مجوز‌های جدید تبدیل شده اند

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، آقای سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: تاکنون حدود ۳۵۰ هزار نفر از دارندگان مجوز‌های کاغذی شناسه یکتا گرفته اند.
آقای سیاح گفت:حدود ۳ میلیون مجوز صنفی در کشور وجود دارد که از این تعداد حدود ۱۰ درصد شناسه یکتا گرفته اند.
رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار افزود: بر اساس قانون اگر فعال اقتصادی شناسه کد یکتا را دریافت نکند هیچ خدمتی از سوی بانک‌ها به فرد ارائه نمی‌شود و تمامی امکانات آب، برق وگاز قطع می‌شود و با اجرای این طرح بسیاری از کسبه‌هایی که پیش از این تخلف می‌کردند دیگر امکان فعالیت ندارند و با درگاه ملی مجوز‌ها به راحتی می‌توانند مجوز دریافت کرده وشناسه کد یکتا بگیرند.
دبیرکل اتاق اصناف کشورهم گفت: دارندگان مجوز‌های صنفی با ۳ روش میتوانند شناسه یکتا بگیرند.
آقای بنا نژاد گفت: دارندگان مجوز‌های کاغذی از طریق درج ۳ اطلاعات خاص واحد صنفی خود شامل شناسه صنفی؛ کد ملی و شماره تلفن همراهی که به نام واحد صنفی ثبت شده میتوانند کد شناسه یکتا بگیرند.
قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی از سال ۱۴۰۱ تصویب و اجرا شد که هدفش افزایش مشارکت مردم و بخش‌های خصوصی در اقتصاد است.
بر اساس قانون دو سال پس از اجرای این قانون همه دارندگان مجوز‌های کاغذی باید با مراجعه به درگاه ملی کد شناسه یکتا دریافت کنند.

فروزان حسن پور خبرنگار خبرگزاری صداوسیما

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۱۰ درصد از مجوز‌های کاغذی به مجوز‌های جدید تبدیل شده اند
  • گزارش جدید اسپیدتست/ وضعیت سرعت اینترنت ایران در جهان
  • افزایش سرعت اینترنت ثابت و همراه نسبت به ماه گذشته
  • افزایش سرعت اینترنت ایران علیرغم کاهش رتبه
  • افزایش سرعت اینترنت ثابت و همراه در کشور
  • راه‌اندازی نسل جدید اینترنت 5G در چین
  • نصب و راه اندازی تکنولوژی نسل ۴ همراه اول در روستای مسلمیه اهواز
  • نسل جدید اینترنت ۵G در چین راه اندازی می شود
  • اینترنت 5.5G چیست و چه تفاوتی با 5G دارد؟
  • ادعای عجیب مسئول اینترنت: سرعت اینترنت در کشور ۱۰۰برابر می‌شود