Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@20:02:55 GMT

۱۸ هکتار از اراضی سراوان رشت درگیر پسماند هستند

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۷۰۹۳

۱۸ هکتار از اراضی سراوان رشت درگیر پسماند هستند

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رشت گفت: ۱۸ هکتار از اراضی سراوان درگیر پسماند هستند و ۴۰۰ لیتر شیرآبه تولید شده در این زمین‌ها هزاران متر از آب‌های زیرزمینی را آلوده می‌کند. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۰ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حمزه عشوری عصر امروز در دومین جلسه شورای اداری شهرستان رشت در سال 98 اظهار داشت: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رشت طی چند وقت اخیر 93 مجوز برای احداث و بهره‌برداری و توسعه واحدهای مختلف صنعتی را صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رشت با اشاره به چالش‌های زیست محیطی این شهرستان افزود: 18 هکتار از اراضی سراوان درگیر پسماند هستند و 400 لیتر شیرآبه تولید شده در این زمین‌ها هزاران متر از آب‌های زیرزمینی را آلوده می‌کند همچنین 700 تن زباله روزانه تولید شده در شهرستان رشت نیز مشکلات فراوانی را ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه 90 هزار خودرو در خرداد امسال وارد استان گیلان شدند خاطرنشان کرد: ورود حجم زیادی از مسافران ترافیک زیادی را در استان گیلان و همچنین شهرستان رشت ایجاد می‌کند که این حجم ترافیک آلودگی‌های زیادی را در پی دارد.

فرآیند بازیافت پسماندهای پتروشیمی در گیلان با ضوابط زیست‌محیطی مطابقت داردرئیس انجمن متخصصان محیط زیست کشور: مدیریت پسماند اصلی ترین دغدغه در مدیریت شهری است12 درصد پسماند استان قم تفکیک می‌شود

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رشت بیان کرد: اقدامات مثبتی برای ریشه‌کنی گیاه سمی سنبل آبی در تالاب عینک رشت انجام شده است و امیدواریم با داشتن تعاملات بیشتر با شهرداری منطقه نسبت به پاک‌سازی کامل این تالاب اقدام شود.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت نیز در این جلسه اظهار داشت: نخستین خوشه برنج دو روز قبل در شهرستان رشت به بار نشست و با توجه به بارش‌ها، سال پر خیر و برکتی را در پیش داریم.

مسعود اسدی‌پرور گفت: با وجود برخی مشکلات، برنج، محصول استراتژیک استان گیلان، شرایط خوبی دارد و بالغ بر 90 درصد وجین نخست برنج و 60 درصد وجین دوم نیز انجام شده است و شرایط این محصول مطلوب است.

اسدی‌پرور با بیان اینکه کشت مکانیزه مزایا و معایب مختلفی دارد گفت: کاهش هزینه تمام‌شده برای کشاورز، افزایش راندمان تولید و کاهش بذر مصرفی ازجمله مزایای کشت مکانیزه است اما بیکار شدن تعداد زیادی از کارگران فعال در زمین‌های کشاورزی جزء معایب این نوع کشت است.

وی با اشاره به کارکرد صندوق خرد زنان در حمایت از زنان کشاورز افزود: در حال حاضر 10 صندوق در استان گیلان وجود دارند که هر صندوق 20 نفر عضو دارد و افراد می‌توانند از وام با بهره 4 درصد که 50 درصد آن را خود و 50 درصد را جهاد کشاورزی استان پرداخت می‌کند، استفاده کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: برای حمایت از زنان کشاورز و احیای سنت‌های قدیمی جشنواره‌های مختلفی در سراسر استان گیلان برگزار می‌شود که در آن به افرادی که به خاطر مکانیزه شدن کشاورزی بیکار شدند فرصت داده می‌شود تا محصولات خود را در این جشنواره‌ها عرضه کنند.

رئیس اداره آموزش‌ و پرورش ناحیه دو رشت نیز در این جلسه اظهار داشت: حدود 110 هزار دانش‌آموز در ناحیه 1 و 2 رشت هستند که برای پر کردن اوقات فراغت آنها برنامه‌های متنوعی تدارک دیده شده است.

ایرج قربان‌نژاد ضمن تأکید بر اختصاص منابع مالی بیشتر جهت ارائه برنامه‌های با کیفیت‌تر تابستانی توسط آموزش و پرورش شهرستان رشت افزود: کانون حضرت زینب(س) و دارالقرآن علامه طباطبایی در راستای ارائه برنامه‌های فرهنگی و قرآنی و هنری در رشت فعالیت دارند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت نیز در این جلسه با بیان اینکه فشار خون عامل سکته‌های قلبی و مغزی است گفت: قرار بود در طرح ملی کنترل فشار خون 285 هزار نفر در شهرستان رشت تحت پوشش قرار گیرند که تاکنون موفق شدیم فشار خون 3 هزار نفر را اندازه بگیریم.

جلال برشان با اشاره به اینکه استان گیلان رتبه نخست در اجرای طرح ملی کنترل فشارخون در کشور را دارد خاطرنشان کرد: 27 تیم سیار برای اجرای کامل این طرح در استان گیلان کم است و امیدواریم بتوانیم جمعیت باقی‌مانده را نیز پوشش دهیم.

انتهای پیام/ ت

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۷۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، رحمان ایرانپور از مبارزه علیه سن غلات از ابتدای سال بدون وقفه خبر داد و اظهار کرد: حدودا ۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی از ابتدای سال تاکنون مورد رصد و پایش قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه سن غلات از مهمترين آفات گندم و جو است افزود: اين آفت با تغذيه از گندم و جو در مراحل مختلف رويشی موجب كاهش عملكرد به عبارتی خسارت كمی و از بين بردن خاصيت نانوايی و خسارت كيفی می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان يادآور شد: سن‌های مادر پس از ترک محل‌های زمستان گذرانی به طرف مزارع سبز غلات پرواز کرده و  از شیره ساقه و برگ های جوان و سبز گندم تغذیه می‌کنند از این رو، خسارت در این مرحله کم و به جمعیت و تراکم حشره بستگی دارد اما چنانچه تعداد حشره در حد نرم مبارزه باشد مبارزه شیمیایی ضرورت پیدا می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۲۸ هزار و ۳۱۵ هکتار مبارزه با سن مادر در شهرستان همدان انجام شده است اضافه کرد: مبارزه علیه علف‌های هرز نیز در سطح ۱۴ هزار و ۴۰۰ هکتار در مزارع غلات صورت گرفته است.

ایرانپور در ادامه خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی‌ها در سال زراعی ۱۴۰۲_ ۱۴۰۳  حدود ۴۳ هزار هکتار از اراضی زیر پوشش مبارزه با سن غلات قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه علف‌های هرز رقیب گیاهان زراعی در جذب آب و عناصر غذایی به شمار می‌روند گفت: تاثیر علف‌های هرز در کاهش عملکرد محصولات زراعی قابل توجه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان در پایان اقدام به موقع بهره‌برداران در این حوزه را موثر دانست و بیان کرد: اقدام مناسب، این مانع بزرگ تولید را کنترل می‌کند از همین رو آگاهی کشاورزان در شناسایی عوامل موثر در کاهش عملکرد محصول و مبارزه جهت کنترل عوامل خسارت‌زا، در حفظ کیفی و کمی محصول تاثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد