Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@07:36:04 GMT

امروز تامین امنیت غذایی یک نبرد اقتصادی است

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۷۱۶۸

امروز تامین امنیت غذایی یک نبرد اقتصادی است

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی حجت‌الاسلام احمد احمدی پناه، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه، صبح امروز در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: امروز 40 سال از تاسیس جهاد سازندگی به امر امام(ره) می‌گذرد و در این 40 سال این نهاد مقدس از سوی نظام دیرین ماموریت‌هایی داشته است که به همه آن‌ها با از امر امام می‌گذارد و در این 40 سال این نظام ماموریت‌هایی داشت که با سربلندی از آن بیرون آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در دوران دفاع مقدس همراه با رزمندگان و حتی جلوتر از آنان پناهگاه ساخت و لقب سنگرساز بی‌سنگر را از آن خود کرد و امروز ماموریت این سازمان بحث تامین و امنیت غذایی است و گمان نکنم این ماموریت از ماموریت‌های قبلی کمتر باشد بلکه امروز بحث تامین امنیت غذایی یک نبرد اقتصادی است.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه بیان کرد: شیطان بزرگ در این راستا تلاش کرده تا جمهوری اسلامی ایران را با محاصره اقتصادی از پای درآورد و این ماموریت از ماموریت‌های قبل سنگین‌تر است. بحث ما امروز رسالت بزرگ همکاران در بحث تامین امنیت غذایی است. امروز سیاست نظام رهایی از تکیه به نفت است و برای تحقق این امر کشاورزی باید در محور نظام قرار بگیرد.
احمدی‌پناه خاطرنشان کرد: امروز بحث تولید در کشور روند خوبی دارد اما رونق تولید تنها در این وزارتخانه رقم نمی‌خورد بلکه دیگر وزارتخانه‌ها هم باید پای کار باشند تا بتوانیم اقتصادی بودن مساله کشاورزی را تامین کنیم.
در ادامه حسن جعفری، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، بیان کرد: یکی از مباحثی که سبب تشکیل جهاد سازندگی شد، بحث محرومیت‌زدایی بود. اولویت اصلی تشکیل این سازمان، حضور در مناطق محروم است و دیدگاه امام(ره) این بود که توسعه و عمران روستا پیشران توسعه کشور است. بنابراین انتظار ما این است که توجه ویژه و خاصی را به‌ حوزه روستاها داشته باشیم.
وی تاکید کرد: متاسفانه 73 درصد جمعیت خراسان رضوی را شهرنشینان به‌خود اختصاص می‌دهند و تنها 26 درصد جمعیت استان در روستاها ساکن هستند، بنا بر آمار، میزان روستاییان ما همچنان در حال کاهش و نگران‌کننده است.
جعفری بیان کرد: امروز باید به‌امر تولید در روستاها توجه کرد و انتظار می‌رود که جهادگران همانگونه که در زمان جنگ حضور داشتند، در جنگ اقتصادی نیز حضور داشته باشند. خودکفایی باید در همه حوزه‌ها باید مد نظر قرار گیرد و بدین وسیله ما به ‌راحتی می‌توانیم با توجه به ‌داخل بسیاری از مشکلات خود را مرتفع کنیم.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: در زمان جنگ، جان خود را فدای آرمان‌های انقلاب کردید، حال چرا امروز جان خود را معرض آرمان‌های جنگ اقتصادی قرار نمی‌دهیم؟ بحث تولید مهم‌ترین استراتژی جمهوری اسلامی در تقابل با تحریم است و چنانچه بتوانیم تولید خود را در حوزه‌های مختلف سامان دهیم، در مقابل آمریکا ایستاده‌ایم. رسیدن به ‌این امر شدنی است در صورتی که مدیران بتوانند زیرمجموعه را سامان دهند و کارشناسان به ‌درستی طراحی کنند.
جعفری ضمن تاکید بر اینکه در حوزه‌های حمایتی، حمایت کامل و صددرصد می‌کنیم، عنوان کرد: در این مسیر نباید از اعتماد مردم غفلت کنیم، همچنین اینکه بخواهیم از کشور دیگر دام وارد کنیم، زیبنده کشور و استان امام رضا(ع) نیست.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی سیاست و اقتصاد جهاد کشاورزی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۷۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رضا فتوحی درباره شعار سال و اهمیت آن در بخش کشاورزی گفت: امنیت غذایی مهمترین مبحث بخش کشاورزی بوده و باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردم محقق شود.
وی با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی نوعی مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی در طرح‌های برون‌مرزی است، افزود: این کشت توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این زمینه دولت بنا دارد تا به کمک سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور‌های دارای تفاهم‌نامه، کشاورزی فراسرزمینی انجام دهد.
به گفته فتوحی، شرکت‌های داخلی و بین‌المللی نیز می‌توانند کشاورزی فراسرزمینی در بخش عظیمی از کشور‌ها مانند روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، پاکستان، بخشی از کشور‌هایی آفریقایی مانند تانزانیا و ونزویلا در قاره آمریکا انجام دهند.
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشت فراسرزمینی و تحقق شعار سال در این بخش با افزایش تولید، یادآور شد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور برای تقویت امنیت غذایی را عملیاتی کنیم؛ البته فعالیت‌های مهمی در این زمینه انجام شده و در دست اقدام است.
وی افزود: با تحقق کشت فراسرزمینی می‌توانیم نیاز کشور به برخی محصولات را تامین کرده و با قیمت مناسب‌تری به دست مردم برسانیم.
فتوحی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران، افزود: کشت محصولات اساسی مانند گندم، جو، ذرت، دانه‌های روغنی دام و دامپروری در کشت فراسرزمینی مورد حمایت دولت سیزدهم و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.
به گفته وی، ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد و بر این اساس باید به دنبال حفظ منابع پایه و افزایش بهره‌وری آب و خاک باشیم، بنابراین افزایش تولید باید خارج از کشور و در راستای بهره‌مندی از منابع آب و خاک سایر کشور‌ها باشد تا امنیت غذایی را ارتقا دهیم.
مجری طرح کشت فراسرزمینی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی توسط کشور‌های پیشرفته در حال انجام است.
وی با بیان این که باید بخشی از نیاز کشور که از طریق واردات تامین می‌شود را از طریق کشت فراسرزمینی تولید کنیم، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت کشاورزی فراسرزمینی در کشور‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است.
فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی کشت فراسرزمینی برای امسال تا ۴۰۰ هزار هکتار است که براساس ضوابط خرید تضمینی، این محصولات توسط شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد.
مجری طرح کشت فراسرزمینی در پایان گفت: باید بیشترین بهره‌برداری از منابع سایر کشور‌ها را داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در کشور‌هایی مانند غنا، ارمنستان، پاکستان، برزیل، تاجیکستان و قزاقستان، کشاورزی فراسرزمینی در حال انجام است. 

دیگر خبرها

  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • تکذیب شکایت فرمانده فراجا از دروازبان استقلال/ شکایت یگان ویژه از حسینی
  • شکایت از سید حسین حسینی توسط پلیس اراک
  • شکایت فرمانده فراجا از دروازبان باشگاه استقلال صحت ندارد
  • فراجا شکایت از دروازه‌بان استقلال را تکذیب کرد
  • ماجرای شکایت فراجا از دروازه‌بان استقلال
  • تکذیب شکایت فرمانده فراجا از دروازبان استقلال
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی