Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار قم گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان اوراق برای توسعه بلوار پیامبر اعظم(ص)به شهروندان فروخته‌شده است، حقیقت این است که ورود سلایق شخصی و بخشی مانع از رونق سرمایه‌گذاری در این بلوار شده است. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۸ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید مرتضی سقائیان نژاد عصر امروز در صدمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم که در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد، اظهار داشت: نگاه‌های منفی شورای عالی معماری و شهرسازی کشور مانع از ایجاد سرمایه‌گذاری در بلوار پیامبر اعظم(ص) می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:برای سرمایه‌گذاری در بلوار پیامبر اعظم(ص) تمام مصوبات و شرایط لازم از سال‌های قبل تأمین‌شده و اشکالات جدیدی که در رابطه با عدم امکان سرمایه‌گذاری در این بلوار مطرح می‌شود محلی از قانون و اعراب ندارد.

شهردار قم خاطرنشان کرد: به‌عنوان شهردار قم ضامن هرگونه سرمایه‌گذاری در بلوار پیامبر اعظم(ص) هستم و هرگونه مشکلی که در این رابطه به وجود بیاید شهرداری قم ضمانت حل‌وفصل آن را تضمین می‌کند، سرمایه‌گذاران نگران نباشند.

سقائیان نژاد تاکید کرد: با حل مشکلات فعلی سرمایه‌گذاری در بلوار پیامبر اعظم(ص) و تعاملاتی که باید در سطح استان و کشور انجام بگیرد، سرمایه‌گذاران نگرانی در رابطه با ادامه سرمایه‌گذاری و ارائه طرح‌های پیشنهادی نداشته باشند.

 وی عنوان کرد: مصوبات کمیسیون ماده 5 و همچنین مصوبات سرمایه‌گذاری از شورای عالی معماری و شهرسازی در رابطه با بلوار پیامبر اعظم(ص) گرفته‌شده است، فرمانداری باید نسبت به اهمیت مسئله سرمایه‌گذاری نگاه وسیع‌تری از خود به خرج دهد.

اوراق مشارکت پروژه خط یک قطار شهری تبریز 27 خرداد عرضه می‌شود2100 میلیارد تومان فروش اوراق مالی برای پروژه‌های شهر قم در نظر گرفته شدقزوین| بدهی پیمانکار از محل اوراق تسویه پرداخت می‌شود

وی با اشاره به اوراق مشارکت فروخته‌شده برای توسعه بلوار پیامبر اعظم(ص) گفت: 400 میلیارد تومان اوراق برای توسعه این بلوار به شهروندان فروخته‌شده است، حقیقت این است که ورود سلایق شخصی و بخشی مانع از رونق سرمایه‌گذاری در این بلوار شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم نیز خاطرنشان کرد: سنگ‌اندازی برخی نهادهای ملی در توسعه و رونق سرمایه‌گذاری در بلوار پیامبر اعظم(ص) کاملاً مشهود بوده و نگران‌کننده است.

روح‌الله امراللهی تصریح کرد: بلوار پیامبر اعظم(ص) تنها بلوار در سطح کشور بوده که تراکم 150 درصد و سطح اشغال 25 درصد در آن کاملاً رعایت شده است.

انتهای پیام/ ت

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۷۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین رشد اقتصاد در سایه سرمایه‌گذاری شرکت‌های جوان دانش‌ محور

مرتضی افقه اقتصاددان و استاد دانشگاه در خصوص چرایی عدم مشاهده نتایج چند دوره رشد مثبت اقتصادی در معیشت مردم در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: تا دهه ۷۰ میلادی رشد اقتصادی به معنای تغییر در معیشت مردم بود؛ اما پس از این دوران به دلیل تغییر ماهیت تکنولوژی صنعتی این شرایط متفاوت شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهوازادامه داد: پس از ایجاد تحولات صنعتی در دهه ۷۰ میلادی و پیشرفت تکنولوژی سرمایه بر و اتومات می‌شود که رشد اقتصادی داشت، اما توزیع درآمد صورت نگیرد و اشتغال ایجاد نشود. این موضوع به دلیل ماهیت رشد است؛ به همین دلیل از همان دوره به کشور‌های درحال توسعه تاکید می‌شد که به موضوع رشد فقرزدا بپردازند.

رشد اقتصادی عمدتا در واحد‌های صنعتی و اقتصادی سرمایه‌بر است

افقه تاکید کرد: بنابراین می‌توان رشد اقتصادی داشت، اما توزیع درآمد انجام شود و یا توده مردم از آن بهره‌مند شوند. همچنین می‌شود رشدی داشت که آثار آن به توده بیشتری از مردم تسری پیدا کند. در کشور ما رشدی که حادث شده است به خصوص در شرایط تحریمی عمدتا در واحد‌های صنعتی و اقتصادی سرمایه‌بر مانند پتروشیمی‌ها و فولادی‌ها بوده است.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: این نوع واحد‌ها صادرات دارند و با توجه به نرخ ارز درآمد و سوددهی آنها بالا می‌رود، اما با توجه به اینکه فعالیت آنها مبتنی بر تکنولوژی و اتوماسیون است و سطح اشتغال‌زایی پایینی دارند معمولا موجب رشد درآمد توده مردم نمی‌شوند.

وی تصریح کرد: این شرایط زمانی تشدید می‌شود که بخش زیادی از رشد اقتصادی فعلی ما در اثر تحولات نفتی بوده است. همچنین برخی از از رشد اقتصادی مربوط به واحد‌هایی می‌شود که در جریانات شیوع کرونا و همچنین تشدید تحریم‌های سال ۱۳۹۷ به مرز تعطیلی کشانده شده بودندو در حال حاضر با گشایش‌هایی که ایجاد شده است، احیا شده اند. از نظر می‌توان گفت که ایجاد اشتغال عظیمی اتفاق نیفتاده است که تعدادبیشتری از منافع رشد اقتصادی بهره‌مند شوند.

تاثیر دانش‌بنیان‌ها بر افزایش تولید و رشد اقتصادی

این عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار کرد: اصولا پیشرفت کشور‌های جهان در شرایط امروز مبتنی بر علم و توسعه تکنولوژی است. اگر علم و دانش از این روند حذف شود، تبدیل به فروش منابع می‌شود؛ بنابراین اگر قرار است که رشدی پایدار و مستمر داشته باشیم باید این رشد برپایه توسعه علم و تکنولوژی باشد.

وی ادامه داد: منشاء رشد اقتصادی بر پایه تولید و تکنولوژی انسان است و نه منابع طبیعی؛ از همین رو طبیعیت که اگر بخواهیم رشد اقتصادی در ایران را پایدار کرده و با نوسانات قیمت نفت و یا شدت گرفتن تحریم‌ها دچار افت و خیز نشیم، باید توسعه خود را به نیروی انسانی و گسترش فناوری متکی کنیم.

افقه تصریح کرد: به همین جهت لازم است که توجه بیشتری به دانش بنیان‌ها که هم اکنون بازوی تحقق این امر در کشور ما هستند داشته باشیم. البته باید در نظر داشته باشیم باید سیاست‌های ما در حقیقت به سمت توسعه تولید و حمایت از تولیدکنندگان باشد؛ چرا که متاسفانه در گذشته اخباری منتشر شد که بسیاری از دانش‌بنیان‌ها به دلیل مشکلات، در پی مهاجرت از ایران هستند.

شرط تامین زیرساخت‌ها برای جوانان دانشمند

وی در ادامه گفت: تاکید می‌کنیم که اگر قرار است که رشد اقتصادی مستمری محقق شود و منافع آن به جمع بیشتری از مردم برسد، باید بر روی شرکت‌های جوان و نوپا دانش‌بنیانی سرمایه گذاری کنیم که حجم اشتغال بالایی را نیز ایجاد می‌کنند. این سرمایه گذاری رشدی پایدار و با نرخ رشد سریع را به شرط تامین زیرساخت‌ها برای جوانان دانشمند فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده سهامداران و فعالان بازار سهام به رییس مجلس
  • انجام بزرگترین تونل نوری در بلوار پیامبر اعظم(ص)/جانمایی بیش از ۲۰۰ المان شهری در قم
  • ساختمان قدیم فرمانداری کرمان مرکز سرمایه‌گذاری خارجی می‌شود
  • گلایه رئیس سازمان بورس از سود بانکی ۳۰ درصدی؛ مردم به سمت سهام نمی‌آیند!
  • چرا امام برخلاف آستان قدس مخالف بازسازی بقیع و مناره پیامبر بود؟
  • ورود حجم قابل توجه‌ای سیلاب به شهر زاهدان
  • اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید فعال‌تر از گذشته باشند
  • ۲۰۰ شرکت در راه بازار سهام
  • تضمین رشد اقتصاد در سایه سرمایه‌گذاری شرکت‌های جوان دانش‌ محور
  • تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی