Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آمل گفت: به دلیل هدایت سموم شیمیایی به نهر آب کشاورزی بیش از۲۰۰ قطعه ماهی تلف شدند. مهدی کشاورزیان در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، از تلف شدن ماهیان و سایر آبزیان در نهری واقع در روستای عربخیل آمل خبر داد و اظهار کرد: یگان حفاظت و کارشناسان اداره پس از اطلاع، سریعا به محل اعزام که شاهد تلفات ۴۷ قطعه ماهی زردپر، ۲ قطعه اردک ماهی و ۱۹۴ قطعه ماهی معمولی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه براساس تحقیقات بعمل آمده تلفات ماهیان در اثر تخلیه و هدایت سموم شیمیایی حاصل از فعالیت واحد پرورش ماهی به نهر مجاور آن بود، خاطر نشان کرد: پس از نمونه برداری از آب و نتایج بدست آمده، حاکی از آلودگی آب است و مسول واحد پس از شناسایی به مرجع قضایی معرفی و پرونده قضایی تشکیل شد.


رییس اداره حفاظت محیط زیست آمل در خصوص مجازات قانونی این جرم تصریج کرد: این اقدام طبق ماده ۶۷۹ و ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی جرم محسوب و مرتکبین به مجازات مقرر در قانون محکوم و این متخلف از جهت ضرر و زیان وارده به محیط زیست در صورت صدور رای قضایی از جهت تلفات ماهیان جزای نقدی به مبلغ حدود 6 میلیون تومان را می بایست به حساب دولت واریز کند.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب و خطر خروج تمساح پوزه کوتاه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، بنابر اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان پیرو بارندگی اخیر و سیلابی شدن تمامی رودخانه‌ها و سر ریز شدن اکثر سد‌های استان از جمله پیشین، زیردان و همچنین ادامه شرایط نامساعد جوی، خطر خروج تمساح‌ها از برکه محل زیست اصلی آنها وجود دارد.
از ساکنین در مناطق سیل زده درخواست می‌شود نسبت به تردد غیر ضروری در مناطق سیلابی، حاشیه رودخانه باهوکلات، هوتک‌ها، مرداب‌ها و مناطق حاشیه‌ای زیستگاه‌های حیات وحش تا زمان فروکش کردن سیلاب و برگشت به شرایط عادی، خودداری کنند.
به منظور پیشگیری از وقوع حوادث تلخ و حملات احتمالی حیات وحش به هم استانی‌ها توصیه شده در زمان مشاهده هر گونه جانور وحشی گرفتار در مناطق سیلابی، مراتب را به نزدیک‌ترین اداره حفاظت محیط زیست اعلام و یا با سامانه شبانه روزی ۱۵۴۰ تماس حاصل فرمایند.

دیگر خبرها

  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • سیلاب و خطر خروج تمساح پوزه کوتاه
  • کارگاه آموزشی مبانی محیط زیست درمدارس رشت
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه سیاهمزگی
  • دستگاه قضایی شهرستان بوکان حامی حفاظت از محیط زیست است
  • دستگیری بیش از ۷۰۰ شکارچی و صیاد متخلف در خوزستان
  • شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده راور دستگیر شدند
  • تلف شدن تعداد انبوهی ماهی قرمز در دریاچه شورابیل اردبیل
  • رهاسازی ۳۰ قطعه کبک در دامان طبیعت مرند