Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشخبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، دکتر محمد اسماعیل مطلق با اشاره به خسارات سیل اخیر و پیامدهای سلامتی، تلفات انسانی و خسارات مالی موارد آمادگی در برابر سیل و روش های پیشگیری و کاهش خطر و خسارات مربوطه را مورد تحلیل قرار داد.

دکتر مطلق، وجود سامانه یکپارچه بهداشت "سیب" را نقطه قوت وزارت بهداشت در سیل اخیر دانست و گفت: آمادگی به موقع نیروها، گزارش دهی مستمر، حمایت های وزیر بهداشت، برگزاری مستمر جلسات، اقدامات پیشگیرانه بیماری ها و محیط در این بحران از نقاط قوت و همچنین تجهیزات ناکافی، تداخل وظایف سازمان ها در حین بحران، نبود زیرساخت مناسب، گزارش دهی آنلاین، پایین بودن درک خطر جامعه نسبت به مخاطرات موجود از نقاط ضعف بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به منظور ارتقای عملکرد مدیریت بحران به ویژه در وزارت بهداشت، تغییر در رویکرد نظام سلامت به رویکرد پیش فعال و تجهیز منابع هشدار و آموزش جامع به همه سطوح، تقویت زیرساخت های مدیریت خطر از جمله تدوین نقشه خطر، تصویب چارت تشکیلاتی دفتر مدیریت بلایا در وزارت بهداشت و دانشگاه ها و ایجاد یک سیستم اطلاع رسانی هماهنگ و منسجم و اصولی و نیز تجهیز منابع مورد نیاز در مواقع بحران باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

20 / 20 دکتر محمد اسماعیل مطلق مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت خسارات سیل اخیر عملکرد مدیریت بحران ضرورتِ تدوین نقشه خطر در کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت خسارات سیل اخیر عملکرد مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۷۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور

حسین مظفری، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به آخرین وضعیت ناطق سیل زده کشور، بیان داشت:بر اساس آخرین وضعیت این مناطق تا صبح امروز ۳۰ فروردین ماهدر استان‌های کرمان، جنوب فارس و هرمزگان شرای به حالت عادی و پایدا رسیده است.

وی با بیان اینکه تمرکز مدیریت امدادی روی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان است، ادامه داد:‌در حال حاضر میانگین بارش یکسال در سیستان و بلوچستان ۱۰۱ میلیمتر است در حالی که فقط در کمتر از ۲۴ ساعت در شهر زرآباد این استان ۲۷۰ میلیمتر، در کنارک ۲۳۰ میلیمتر و چابهار ۱۳۱ میلیمتر بارش داشته ایم.

سخنگوی مدیریت بحران کشور با بیان اینکه در استفندماه گذشته در دو هفته بارش‌ها به میزان ۲۳۰ میلیمتر رسید، گفت: این در حالی است که تنها در کمتر از ۲۴ ساعت در شهر زرآباد سیستان و بلوچستان ۲۷۰ میلیمتر بارش داشته ایم یعنی ۳ برابر میزان بارش در سیستان و بلوچستان تنها در کمتر از ۲۴ ساعت در زرآباد باریده است.

مظفری خاطر نشان با بیان اینکه ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سیلاب‌ها قرار گرفته اند، یاداور شد: برق بخش‌هایی از ۴۰۰ روستا در این مناطق عامدا قطع شده بود که اکنون برق ۹۰ درصد این مناطق وصل شده است. 

وی تصریح کرد: آب آشامیدنی بیش از ۷۰ روستا به علت سیلابی بودن منطقه قطع شده بود که امداد رسانی با ۱۲۰ تیم امدادی از هلال احمر در کنارک در حال انجام است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه ۳ محور اصلی و ۱۴ محور فرعی در سیستان و بلوچستان مسدو شده، ابراز کرد: امداد رسانی به این مناطق از طریق ۷ بالگرد توسط سپاه، ارتشو هلال احمر در حال انجام است.

مظفری با بیان اینکه فروکش کردن آب محور‌های یاد شده بازگشایی می‌شوند، افوزد: سد کهیر در بالادست کنارک ۱۷۰ میلیون متر مکعب ظرفیت خالی داشت که در کمتر از ۲۴ ساعت به ۳۲۵ میلیون متر مکعب آب رسید و برای اولین بار این سد جدید آبگیری شده است.

وی با اشاره به قطع شدن فیبر نوری در مناطق ایرانشهر، نیکشهر، خاش و قصر قند، گفت: تا پایان امروز این مشکل بررف می‌شود؛ ضمن اینکه در هرمز گان نیز حجم بارش زیاد بوده و در بخش‌هایی از معابر بندرعباس با آبگرفتگی روبرو شدیم که اکنون این مشکل برطرف شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد:‌حدود ۱۲ روستا در جاسک و بشاگرد با قطع موقت ارتباط روبرو بودند که تا عصر امروز باز گشایی می‌شوند.
مظفری با اشاره به اینکه تمام رها‌های اصلی استان هرمزگان باز است، خاطرنشان کرد: فیبر نوری این مناطق وصل شده؛ ضمن اینکه این استان به علت مجاور بودن با سیستان و بلوچستان استان معین خدمات امدادی است.

وی با بیان اینکه ره‌های اصلی استان کرمان باز است، افزود: آب، گاز و فیبر نوری در این استان وصل است؛ ضمن اینکه با لایروبی رودخانه‌های فصلی این استان در ۶ ماه گذشته باعث شده تا خسارت چندانی وارد نشود.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در بوشهر و جنوب استان فارس خسارتهاق چندانی به زیر ساخت‌ها وارد نشده، گفت:تا رسیدن به شرای عادی در این مناطق امداد رسانی ادامه خواهد داشت.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • رشد تولید فرآورده‌های طبیعی در کشور جلوتر از افق ۱۴۰۴
  • رشد تولید فرآورده‌های طبیعی در کشور فراتر از برنامه ۱۴۰۴
  • تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان مازندران
  • وزیر کشور: تمام دستگاه‌ها در حال کمک به سیل‌زدگان هستند/ خسارات ناشی از سیل جبران می‌شود
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • تناسب و ضرورت دو اصل مهم در دفاع مشروع حق طبیعی یک کشور است
  • ضرورت تدوین شاخص‌های حکمرانی در حوزه دارو و مکمل
  • وقوع سیلاب در کرمان خسارت جانی نداشت