Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-25@00:36:40 GMT

مخوف‌ترین زندان ایالات متحده

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۷۶۹۲

مخوف‌ترین زندان ایالات متحده

شاید اگر قرار باشد فهرستی از مخوف‌ترین زندان‌های معاصر در جهان بنویسیم، زندان آنگولا یکی از مخوف‌ترین و رعب آورترین زندان‌ها خواهد بود. این زندان در لوئیزینا واقع شده و اغلب به علت فشار شدید روی زندانیان رنگین پوست شناخته می‌شود.

زندان آنگولا به عنوان "الکاتراس جنوبی" و "مزرعه" نیز شناخته شده است که یکی از زندان های ترسناک در تاریخ ایالات متحده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زندان به کابوسی مهم در دهه های 1930 تا 1980 تبدیل شده بود، گرچه حتی دهه های بعدی نیز بسیاری از زندانیان مایل نبودند راهی آنگولا شوند.

شاید باورکردنی نباشد اما در دهه 1930 حدود 10٪ از زندانیان آنگولا کشته شدند.ریشه های زندان آنگولا به سال 1880 باز می گردد یعنی زمانی که ساموئل لارنس جیمز، یک زمین را برای کشت و زرع خریداری کرد و زندانیان را  راهی آنجا کرد تا کار کنند و همزمان محکوم باشند. با توجه به این که اغلب زندانیان این زندان را سیاهپوستان و بردگان تشکیل می دادند نام این زندان آنگولا شد.

 اوایل سال 1844، دولت لوئیزیانا محکومان زندان آنگولا را برای انجام امور مختلف اجازه می کرد. درواقع محکومان ضمن گذراندن دوران محکومیت خود موظف به انجام کارهای سخت و طاقت فرسا هم بودند، آن هم در حالی که تمام پول کار کردنشان روانه جیب مسئولان زندان می شد و غلب آنها تا زمان مرگ در شرایط سخت کار می کردند.

پس از آنکه داستان های خشونت آمیز داخل زندان از قتل و شکنجه تا کار اجباری  از دیوارهای زندان به بیرون نشت کرد، دولت کنترل زندان را در دست گرفت اما متأسفانه، وضعیت بهبود نیافت. حتی کار تا جایی پیش رفت که برخی از متهمان هنگام کار در مزرعه جان باختند.

 در دهه 1940، یک زندانی سابق آنگولا، ویلیام سدلر، مجموعه ای از مقالات را درباره زندگی غیرانسانی در زندان نوشت. او یک سرپرست را توصیف کرد که با یک نوار چرمی به جان زندانیان میفتاد و حتی برخی از افراد را با همین نوار کشته بود. صحنه های خشن دیگر مثل تهیدد با تپانچه آن هم در ساعات خواب، برهنه کردن زندانیان در هوای سرد و تهدید های جسمی و روانی از دیگر مواردی است که به آن اشاره شده است.

شرایط در سال های 1950 بسیار بد بود تا جایی که  31 نفر از زندانیان  به علت کار طاقت فرسا و پاپندهای آلوده و محکم همیشگی، تاندون های آشیل خود را از دست دادند و در اوایل دهه 70، به طور متوسط ​​12 زندانی، هر سال کشته می شدند. اغلب خشونت ها نتیجه تنش های نژادی سفید پوست ها با سیاه پوست ها بود. مجله Collier's در نوامبر 1952 این  زندان را به عنوان "بدترین زندان در امریکا." معرفی کرد.

در دهه 1970، حداقل 12 زندانی مورد ضرب و شتم قرار می گرفتند. در سال 1992، این زندان رکورد 1346 حمله و درگیری سالانه را داشت و با تلاش های متعدد این رکورد در سال2014 به 343 حمله کاهش یافت. مدیر جدید زندان تلاش کرد با کمک آمیزه های مذهبی و برگزاری مراسم مرتبط با کلیسا زندانیا را آرام کند و برای آنان برنامه های تفریحی بگذارد تا خشم خود را کاهش دهند.

 

انتخاب

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EIc برچسب ها: آنگولا ، ایالات متحده آمریکا ، زندان ، کلیسا

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: آنگولا ایالات متحده آمریکا زندان کلیسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندانیان گواهینامه‌ فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، با هدف توسعه اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان مسؤولان اداره کل زندان‌های استان تهران، بنیاد تعاون زندانیان و شهرک‌های صنعتی تشکیل جلسه دادند.

سید حشمت الله حیات‌الغیب مدیر کل زندان‌های استان تهران در جلسه‌ای که با توسعه اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان تشکیل شده بود، اظهار کرد: با ورود زندانی به زندان، خانواده وی دچار مشکلات معیشتی و اقتصادی می‌شوند و کمک به اشتغال آنان و تأمین معاش خانواده‌هایشان، امر ثواب است و اجر اخروی دارد.

وی تاکید کرد: یکی از رسالت‌های مهم سازمان زندان‌ها و نیز وظیفه ذاتی بنیاد تعاون زندانیان، توسعه زمینه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان به منظور پیشگیری از بازگشت آنان به چرخه جرم است.

رئیس هیأت اجرایی بنیاد تعاون زندانیان استان افزود: در حال حاضر ۲۰۰ کارآفرین با مجموعه زندان‌ها همکاری می‌کنند که برابر دستورالعمل صادره از سوی بنیاد تعاون زندانیان استان، حقوق و دستمزد ماهیانه یا روزانه دریافت می‌کنند که به حسابشان واریز می‌شود و کارآفرینان بر اساس این دستورالعمل می‌توانند بیشتر از سقف تعیین شده حقوق واریز کنند.

وی بیان داشت: زندانیان به دو صورت کارگاهی و نشسته در داخل زندان‌ها یا کارگاه‌های سطح شهر مشغول به کار هستند، زندانیان خارج از زندان نیز با حمایت مراجع قضائی که در دوره اخیر چشمگیر بوده، پس از پایان کار نزد خانواده‌هایشان بازمی‌گردند.

همچنین در ادامه مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان تهران ضمن ارائه گزارشی کوتاه از عملکرد یک ساله این مرکز گفت: در برنامه‌های سال جاری، تعداد مددجویان مورد نیاز کارگاه‌های شهرک‌های صنعتی برآورد شده، با همکاری دستگاه قضائی، آمادگی اعزام آنان را داریم.

محمدرضا تقی‌پور افزود: کارآفرینان شهرک‌های صنعتی با شرکت در این طرح، از معافیت‌های مالی و تأمین اجتماعی برخوردار خواهند بود.

وی همچنین تصریح کرد: مددجویان شاغل ضمن آموزش‌های تخصصی رایگان در رشته‌های شغلی و مورد علاقه خویش، گواهینامه‌های معتبر فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند که پس از اتمام دوره حبس از این مدارک جهت ادامه آن حرفه و حتی دریافت وام‌های خوداشتغالی بهره‌مند می‌شوند.

در این جلسه دو ساعته که سعید صادقی مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی استان، جمیاری معاون سلامت، اصلاح و تربیت و نیز مسئولان این حوزه‌ها شرکت داشتند، مقرر شد برنامه همکاری در مورد توسعه کارگاه‌های تولیدی داخل و خارج از زندان‌ها تنظیم و ارائه شود.

کد خبر 6085025

دیگر خبرها

  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • استفاده از پابندالکترونیکی برای زندانیان خوزستان۲۱درصدافزایش یافت
  • افزایش ۳۳ درصدی استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان در البرز
  • رشد ۲۱ درصدی استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان در خوزستان
  • زندانیان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند
  • زندانیان گواهینامه‌ فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند