Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ سخنگوی هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری، جلسه دیروز هیات رئیسه خبرگان را تشریح و بیان کرد: اجلاس آینده مجلس خبرگان رهبری روزهای دوم، سوم و چهارم مهر در تهران برگزار خواهد شد و جلسه مشترک هیات رئیسه و کمیسیون های خبرگان نیز ۲۰ تیر تشکیل می شود.
به گزارش خرداد به نقل از سایت مجلس خبرگان رهبری، «آیت الله سید احمد خاتمی» با بیان اینکه طرحی نیز از سوی کمیسیون پاسداری از ولایت‌فقیه مجلس خبرگان به هیات رئیسه پیشنهاد شده بود که جهت بررسی بیشتر به مرکز تحقیقات علمی دبیرخانه مجلس خبرگان ارجاع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه امروز موضوعات مختلفی مطرح شد و اولین موضوع این بود که رسالت مجلس خبرگان رهبری در شرایط اضطراری انتخاب رهبر است و در این زمینه تکلیف را صحن علنی خبرگان تعیین خواهد کرد و مطلقاً تا کنون درباره رهبر آینده، صحبتی نشده و همه اینها به صحن علنی مجلس خبرگان موکول است و هیچکس در این رابطه خبری ندارد؛ چون اساساً موضوع آن مطرح نیست. مجلس خبرگان به هنگام لازم تصمیم می‌گیرد.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در جلسه امروز از موضع قاطع مقام معظم رهبری در برابر رئیس جمهوری آمریکا در دیدار با نخست وزیر ژاپن قدردانی شد. موضع عزتمندانه رهبر معظم انقلاب همچون مواضع امام راحل عظیم الشان بود که مایه افتخار انقلاب و نظام اسلامی شد و می توان گفت این موضع شجاعانه بسیاری از نقشه های چند ماهه ترامپ را به هم ریخت. ما برای وجود چنین رهبر شجاع، بصیر و دوراندیشی به خود می بالیم.
وی در ادامه از نقش مردم به عنوان صاحبان انقلاب اسلامی یاد و بر لزوم پاسخگویی مسئولان تاکید کرد و گفت: گفتمان پاسخگویی در این کشور باید گفتمان رایج شود. همه مسئولان در این نظام به همان اندازه که خود را موظف به خدمت و انجام وظیفه می دانند باید به همان میزان خود را در برابر مردم پاسخگو بدانند. فرهنگ الزام به پاسخگویی از مسؤولان عالی گرفته تا مسؤولان استانی و شهرستانی باید نهادینه شود و مسئولان محترم خود را ملزم به پاسخگویی بدانند.
آیت الله خاتمی افزود: صاحب این انقلاب مردم هستند و ما همواره حضور به موقع و مؤثر آنها در دفاع از انقلاب و نظام شاهد بوده ایم از جمله در سیل اخیر و امیدواریم مردم شریف ایران اسلامی همچنان در صحنه بمانند تا مشکلات سیل زدگان عزیز برطرف گردد. برچسب ها: احمد خاتمی

منبع: خرداد

کلیدواژه: احمد خاتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۹۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع بازرس جبهه پایداری از ریاست 4 ساله قالیباف بر مجلس /رئیس مجلس را متهم به تک روی می کنند / اعضای هیات رئیسه با تعارف کار می کردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی باقری نماینده زنجان در مجلس شورای اسلامی، درخصوص ترکیب مجلس آینده و انتخابات هیات رییسه مجلس آینده که مباحث مختلفی پیرامون آن مطرح می‌شود، گفت: مجلس یازدهم الحمدلله مسیر خوبی را در بحث پیگیری مشکلات مردم آغاز کرد و حضرت آقا هم این مجلس را تایید کردند و تاکید کردند این مجلس مشکلات مردم و مسائل کشور را محور کارها قرار دهد، موضوعات روز را پیگیری کند و مسائل اصلی مردم برای مجلس یازدهم اولویت داشته است. این مسیر تنها مسیر صحیحی است که چه مجلس یازدهم و چه هر مجلسی باید پیگیری کند لذا هر تغییر و تحولی در راستای تعالی و ارتقاء همین مسیر باشد درست است وگرنه صرفا پیگیری این که مسئول ها عوض شوند و افرادی که در صندلی ها قرار می گیرند تغییر کنند هیچ مشکلی را حل نمی‌کند.

وی در گفتگو با ایلنا، خاطرنشان کرد: این حرف به معنای آن نیست که ترکیب فعلی خوب است، خیر؛ اما به گونه‌ای نباید باشد که اگر تحولی مدنظر عزیزان نماینده دوره دوازدهم باشد محدود به تغییر فرد یا افراد شود. بله مجلس یازدهم اشکالات و نقاط ضعفی داشته که باید برطرف شود، منتها نقاط قوتی هم داشته که باید دنبال و تقویت شود.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پاسخ به این سوال که «شما این نقاط ضعف و اشکالات را متوجه رییس مجلس می‌دانید؟»، عنوان کرد: خیر، ضعف هیات رییسه. اتفاقا به نظر من رییس مجلس قوی بوده اما اعضای هیات رییسه با قدرت برخورد نکردند که رییس متهم به این شده که مثلا تک روی می کرده. به عقیده بنده اگر به آن میزانی که رییس وقت می‌گذاشت، سایر عزیزان هم وقت می گذاشتند با جدیت و بدون تعارفات سیاسی برخورد می‌کردند همان جدیتی که رییس مجلس داشت اگر سایر اعضای هیات رییسه هم داشتند، کارها بهتر پیش می رفت.

وی افزود: به نظرم پیش از آنکه ایراد را به رییس مجلس بگیریم باید به اعضای هیات رییسه بگیریم؛ نه به معنای اینکه کار نکردند، بلکه با تعارف کار کردند. خیلی از موضوعاتی بود که باید در دستورکار قرار می‌گرفت که هیات رییسه آن ها را در برنامه دستور قرار نداد.

باقری در پاسخ به سوالی درخصوص داوطلبان کرسی ریاست، ابراز داشت: آن چیزی که من پیگیری کردم فعلا جدی نشده، یعنی بعضی ها مطرح هستند یا دوست دارند مطرح شوند اما فکر می‌کنم تا پایان اردیبهشت ماه رایزنی ها و صحبت ها ادامه خواهد داشت و به این زودی نمی شود جمع بندی کرد.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری درخصوص تصمیم این تشکل سیاسی پیرامون انتخابات هیات رییسه مجلس تاکید کرد: هنوز هیچ تصمیمی در جبهه پایداری در این مورد گرفته نشده است. صحبت هایی صورت گرفته و ما هر هفته جلسه داریم که یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس و ریاست کمیسیون‌هاست اما هنوز برای تصمیم گیری زود است.

نماینده مردم زنجان ابراز داشت: کار جبهه در شورایی به صورت گروهی است لذا من صحبتی در این مورد نمی توانم داشته باشم، منتها نظر شخصی من این است که مهم‌ترین عاملی که در مجلس می تواند باعث کارآمدی مجلس باشد ترکیب هیات رییسه است نه لزوماً رییس.

وی ادامه داد: حتما باید تلاش کنیم که با همفکری تمامی نمایندگان مجلس دوازدهم کار پیش برود. ببینید کار مجلس کار گروهی و شورایی است؛ به هیچ عنوان رفتار فردی یا حزبی جواب نمی دهد بلکه باید تعامل، همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باشد که همه نمایندگان احساس کنند توانسته اند نقش آفرین باشند و اینکه هیات رییسه کارآمدی پای کار باشد.

باقری خاطرنشان کرد: نگاه شخصی من زمانی که با دوستان صحبت می کنم این است که همکفری و همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باید باشد، از نمایندگان اقلیت تا اصلاح طلبان، معتدلین، مستقلین و دوستان جبهه انقلاب همه باید با هم همدل باشند. ببینید یک موضوع کلانی در کشور است. حکمرانی در کشور درست پیش نخواهد رفت جز اینکه تمام مسئولان و کارگزاران نظام باهم وحدت و همکاری داشته باشند، این در سطح مجلس اتفاقا در یک بسته کوچک‌تر نسبت به کل نظام خیلی بیشتر نمود دارد.

وی اضافه کرد: هرکسی بخواهد غیر این فکر کند مجلس وحدت خود را از دست می دهد ما در مجلس یازدهم هرجا همدلی عمومی داشتیم کار را بهتر پیش بردیم و هرجا این اتفاق نیفتاده باعث دودستگی و چنددستگی شده است.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: تلقی شخصی من با توجه به برآیندی که از جلسات شورا و فعالیت‌های جبهه پایداری در این ۴ سال داشتم این است که حتما تلاش ما به این سمت است که همدلی و وحدت در عموم مجلس ایجاد شود، جبهه پایداری به هیچ عنوان به این سمت نمی رود که بخواهد رفتارهای انفرادی و تکروی از خود نشان دهد و تمام تلاش دوستان پایداری این است که وحدت و همدلی در کل مجلس باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898147

دیگر خبرها

  • خیز نبویان برای لیدری فراکسیون انقلاب در مجلس آینده
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • ممکن است چهره جدیدی رئیس مجلس شود/ هیات رئیسه ترکیبی از دو جریان اصولگرا خواهد داشت
  • نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟
  • دفاع بازرس جبهه پایداری از ریاست 4 ساله قالیباف بر مجلس /رئیس مجلس را متهم به تک روی می کنند / اعضای هیات رئیسه با تعارف کار می کردند
  • ماجرای ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی | نماینده‌ای داشتیم که به «مهسا امینی» فقط فحش نمی‌داد!
  • نماینده‌ای داشتیم که به مهسا امینی فقط فحش نمی‌داد
  • تاثیر منتخبین دور دوم انتخابات روی ترکیب هیات رئیسه مجلس آینده
  • بذر آینده کشور در مدرسه کاشته می‌شود
  • بذر آینده کشور در مدرسه کاشته می‌شود/ آموزش و پرورش قابل واگذاری به غیر نیست