Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان، امید حاجتی با بیان اینکه این مبلغ از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای موضوع ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات دولت ابلاغ شده، افزود: مبلغ ۶۱۰ میلیارد ریال در قالب ۴۴ پروژه به ۳۹ دستگاه اجرایی خوزستان برای مبادله موافقتنامه با سازمان مدیریت و برنامه ریزی ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از مهم‌ترین این پروژه‌ها، مقاوم سازی سیل بندهای شهرهای در خطر سیل در خوزستان به مبلغ ۱۱۶ میلیارد ریال است که برای ۳۰ شهرداری درنظر گرفته شد.

به گفته وی، همچنین مبلغ ۷۰ میلیارد ریال دیگر به استانداری خوزستان به منظور احداث و مقاوم سازی این سازه‌ها در دیگر نقاط خوزستان ابلاغ شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان بیان کرد: در بخش راهسازی و راهداری، پروژه نگهداری و حفاظت جاده‌ها در مقابل سیل نیز مبلغ ۸۰ میلیارد ریال برای اداره کل راه و شهرسازی خوزستان درنظر گرفته شد.

حاجتی با اشاره به پروژه‌های استحکام بخشی، احداث سازه‌ها و ابنیه فنی برای جلوگیری از سیل ادامه داد: در این رابطه نیز مبلغ ۱۵ میلیارد ریال برای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان ابلاغ شد.

وی خاطرنشان کرد: از سایر پروژه‌های این اعتبار می‌توان به لایروبی رودخانه کرخه حد فاصل حمیدیه تا هورالعظیم به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال، ساماندهی تالاب هورالعظیم به مبلغ ۱۵ میلیارد ریال، تقویت و اصلاح سیل بندهای رودخانه کرخه (فاصله حمیدیه تا هورالعظیم) به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال، ترمیم و اصلاح سیل بندهای کارون و دز به مبلغ ۳۵ میلیارد ریال نام برد که اعتبارات آن به شرکت سهامی سازمان آب و برق خوزستان ابلاغ شده است.

به گزارش ایرنا، شنبه هفته گذشته مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان افزایش ایمنی این استان در مقابل سیلاب‌های آینده را مشروط به اجرای طرح‌های سازه‌ای دانست و گفت: تاکنون هیچ اعتباری با وجود مطالعه و پیشنهاد طرح‌های سازه‌ای کاهش آسیب‌های سیلاب، برای خوزستان مصوب نشده است.

فرهاد ایزدجو اولویت طرح‌های سازه‌ای مقابله با سیل را شامل احداث، احیا و بازسازی کانال‌های سیلاب بَر بیان کرد و گفت: ساخت کانال سیلاب بَر «خسرج» برای انحراف سیلاب رودخانه کرخه به سه هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار، احیای «نهر مالح» یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار و احداث و احیای «نهر بحره» نیز به ۹۷۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارند.

وی، همچنین ساخت سیل بند را از دیگر طرح‌های سازه‌ای ضروری برای کاهش اثرات سیلاب دانست و افزود: سیل بندها باید توسط وزارت کشور احداث شود و در صورت تامین اعتبار، سازمان آب و برق می‌تواند این طرح‌ها را در حاشیه رودخانه‌ها و یا روستاها به اجرا درآورد.

۹۹۳۱ / ‏‬ ۶۰۳۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اعتبارات ایرنا خوزستان خسارت سیل وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۹۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تسهیلات ودیعه مسکن در خوزستان+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، یاور عسکری با اشاره به افزایش تسهیلات ودیعه مسکن در استان، گفت: در روش اول که براساس تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ و ماده ۶۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اجرا می‌شود، مزدوجین سال ۱۳۹۹ به بعد درصورتیکه بدون فرزند هستند، تسهیلات ودیعه مسکن به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان، فرزند اول ۱۶۰ میلیون تومان و فرزند دوم ۱۹۰ میلیون تومان با نرخ کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۱۰ ساله اعطا خواهد شد.

وی افزود: همچنین برای فرزند سوم به بعد نیز مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به عنوان ودیعه مسکن، ساخت یا خرید مسکن با مدت بازپرداخت ۲۰ ساله اعطا می‌شود.

عسکری درخصوص روش دوم اعطای تسهیلات مسکن که درحال حاضر در شبکه بانکی درحال اجراست، می‌گوید: متقاضی باید ابتدا در سامانه جامع طرح‌های حمایتی وزارت راه و شهرسازی ثبت نام کند و پس از طی کردن مراحل لازم، به شبکه بانکی معرفی خواهد شد.

مدیر شعب بانک مسکن در خوزستان ادامه داد: مبلغ تسهیلات در استان تهران تا ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها و شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت نظیر اهواز، آبادان و دزفول در استان خوزستان تا ۱۹۰ میلیون تومان، سایر شهر‌های استان تا ۱۳۰ میلیون تومان و روستا‌ها تا ۴۰ میلیون تومان در قالب ودیعه مسکن قابل پرداخت است.

وی می‌گوید: این تسهیلات با نرخ سود آزاد و مدت بازپرداخت ۵ ساله است.

دیگر خبرها

  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد
  • افزایش تسهیلات ودیعه مسکن در خوزستان+فیلم
  • تعرفه‌های خدمات دارویی ابلاغ شد+ جدول
  • تعرفه‌های خدمات دارویی ابلاغ شد
  • اعلام رای کمیته وضعیت در باره پرونده باشگاه ذوب آهن
  • ۸۰ درصد اعتبارات عمرانی به بخش عشایر دشتی اختصاص داده شده است
  • سرخپوش سابق پرسپولیس را محکوم کرد
  • مطالبات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت می‌شود
  • پرداخت ۲۲۰ میلیارد ریال تسهیلات صندوق کارآفرینی امید مهاباد