Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست های اعمالی ستاد تنظیم بازار باعث شده است تا روند نزولی قیمت مرغ علی رغم ایجاد ضرر به مرغداران ادامه داشته باشد به طوری که هم اکنون نرخ هر کیلو مرغ زنده کمتر از ۸ هزار تومان و مرغ گرم ۱۰ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار تومان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مجموعه اقدامات انجام شده از سوی ستاد تنظیم بازار از انتهای سال گذشته تاکنون توانسته است نوسانات بازار مرغ را کنترل کند و روند کاهشی قیمت این محصول را از انتهای سال گذشته تاکنون شاهد باشیم هرچند که در پاره ای از اوقات قیمت ها باز از حدود تعیین شده بالاتر رفته اما ادامه روند کنترلی در بازار موجب شده تا منحنی قیمت ها به مسیر کاهشی تعیین شده برایش بازگردد و گاهی نیز قیمت ها حتی از قیمن مصوب تعیین شده یعنی 10 هزار و 500 تومان برای هر کیلو گرم مرغ منجمد و 11 هزار و 500 تومان برای هر کیلوگرم مرغ تازه کمتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین گزارش 21 خرداد متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار و لاشه مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۰ هزار و ۷۰۰ تا ۱۱ هزار تومان بود و در ادامه این روند 25 خرداد متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری به ۸ هزار و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار تومان رسید و این روند کاهشی همچنان ادامه دارد تا جایی که روز گذشته (27 خرداد) نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری به جز استان سیستان و بلوچستان کمتر از ۸ هزار و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۰ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار تومان بود.

 

در همین رابطه عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته است: «قیمت مرغ در بازار همچنان روبه کاهش است و وضعیت بازار مرغ مطلوب نیست. با توجه به افزایش چند برابری قیمت واکسن و ریز مغذی ها، مرغداران با معضل جدی در تامین نهاده‌ها روبرو هستند که این امر کاهش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری را به همراه داشته است.»

 

بنا به گفته «برومند چهار آیین» زمانی که مرغ با قیمت‌های غیر منطقی در بازار عرضه می‌شود، بدیهی است که مرغدار به استمرار روند تولید تمایلی نداشته باشد. به همین دلیل امیدواریم هر چه سریع‌تر نرخ مصوب مرغ اعلام شود تا مرغداران به استمرار تولید دلگرم شوند، در غیر این صورت تبعات کاهش جوجه ریزی به ضرر مردم و دولت تمام می‌شود.

 

این گزارش می افزاید: کارشناسان این بازار پیش بینی کرده اند که با توجه به واریز یارانه‌ها و حقوق کارمندان و کارگران، طبق روال معمول تقاضا برای خرید مرغ در روز‌های پایانی ماه افزایش می‌یابد که همین امر موجب می شود تا قیمت هر کیلو مرغ بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان افزایش یابد این در حالی است که قیمت های کنونی باعث شده است که به مرغداران ضرر برسد چرا که جوابگوی هزینه های آنها نیست و حتی با افزایش قیمت پیش بینی شده این قیمت ها جوابگوی هزینه تولیدکنندگان نیست.

 

کارشناسان این حوزه همچنین معتقدند که استمرار عرضه نهاده با قیمت‌های غیر متعارف به مرغداران زمینه را برای کمبود عرضه و افزایش قیمت مرغ در ماه‌های تیر و مرداد به همراه دارد در حالی که نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۵۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۴ هزار تومان است و اختلاف این موارد باعث شده بود تا ستاد تنظیم بازار تصمیم بگیرد دوشنبه ٢٠ خرداد جلسه‌ای تشکیل دهد تا در این جلسه قیمت جدید مرغ بررسی و تصویب شود. در این جلسه قرار بود که نمایندگان تشکل‌ها حضور داشته باشند و از حقوق تولیدکنندگان دفاع کنند اما برگزاری این جلسه تاکنون به تعویق افتاده است./

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز اردبیل دهه کرامت غنی سازی اوقات فراغت اوقات فراغت بیرجند خبرگزاری شبستان دهه کرامت در فارس خطبه نماز جمعه شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کاهش قیمت مرغ مرغ گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد

به گزارش همشهری آنلاین، بعد از حمله مقتدرانه موشکی وپهپادی به رژیم صهیونیستی، برخی منتظر طغیان قیمت ارز و ناآرامی بازارها بودند، اما در عمل نه‌تنها هیچ‌کدام از بازارها در شرایط به‌اصطلاح جنگی قرار نگرفتند، بلکه اوضاع در بازارهای مختلف آرام است؛ از بازار ارز و طلا گرفته تا بازار اقلام معیشتی مردم؛ به‌ویژه که اثرات هراس و ترس از جنگ از معادلات بازار حذف شده است. در بازار کالاهای اساسی هم ردی از تنش‌های ارزی یا سایه جنگ روی قیمت‌ها دیده نمی‌شود.

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با تأکید بر وضعیت مساعد تأمین، توزیع و عرضه مواد غذایی و کالاهای اساسی در بازار کل کشور، می‌گوید: بعد از مهار نوسانات قیمتی در دوره تعطیلات نوروزی که به دلیل تعطیلی کارخانه‌ها و توقف نسبی توزیع کالاهای وارداتی رخ داده بود، بازار در آرامش به سر می‌برد.

به گفته او، اتحادیه بنکداران مواد غذایی در کنار چندین دستگاه متولی نظیر وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، تعزیرات و سازمان حمایت در حال نظارت مستمر بر بازار هستند.

کنگری تنها تغییر و تحول در سطح بازار مواد غذایی را اعمال افزایش مجوزدار قیمت برای کالاهایی عنوان می‌کند که به دلیل افزایش دستمزد و سایر هزینه‌های تولید، توزیع و عرضه طبق روال هر سال با اندکی رشد مواجه خواهد شد.

او می‌گوید: کالاهای وارداتی همچنان با دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان وارد کشور می‌شود و افزایش قیمتی از محل واردات به آنها تعلق نمی‌گیرد و در بخش کالاهای تولید داخل نیز هیچ افزایش قیمتی بدون مجوز اعمال نخواهد شد.

بیشتر بخوانید:

جدیدترین قیمت شکر و برنج خارجی در بازار | برنج هندی و پاکستانی کیلویی چند شد؟

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با تأکید بر اینکه تأمین و توزیع کالاهای اساسی که با معیشت مردم سروکار دارد، با هیچ کمبودی مواجه نیست، افزود: کالاهای با نرخ دولتی، تحت نظارت اتحادیه بنکداران مواد غذایی توزیع می‌شود و علاوه بر اتحادیه، وزارت صنعت، جهاد کشاورزی، سازمان حمایت و سازمان تعزیرات نیز بر روند کار نظارت دارند؛ گرچه نظارت اصلی را خود اتحادیه انجام می‌دهد که ایراد و تخلفی در زنجیره صورت نگیرد.

طبق اظهارت کنگری، کالاهای دولتی در اختیار اتحادیه بنکداران موارد غذایی قرار می‌گیرد و این اتحادیه فرایندی تعریف کرده که در ازای هرگونه تحویل کالا دولتی، باید اسناد ارائه شود.

او می‌گوید: اتحادیه بنکداران مواد غذایی، محموله‌های کالاهای دولتی را به چند مباشر می‌سپارد و در ادامه به اعضای صنف، حواله‌های یک یا دو تن می‌دهد تا کالاها را از بنکداران تحویل بگیرند. در ادامه دریافت‌کنندگان حواله‌ها باید به‌صورت تراکنش فروش، اسناد ارائه دهند و مباشران نیز باید طبق حواله‌هایی که از اعضای صنف گرفته‌اند، پاسخگوی اتحادیه باشند.

به گفته رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی، این فرایند به توزیع عادلانه و گسترده کالاهای دولتی با قیمت مصوب کمک کرده و راه تخلفات احتمالی را سد کرده است.

کد خبر 845030 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها مواد غذایی خبر مهم قیمت - تنظیم بازار کالاهای اساسی حمله ایران به اسرائیل

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / روند ادامه‌دار کاهش قیمت سکه
  • مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید
  • کاهش قیمت دلار متوقف شد
  • کاهش قیمت دلار متوقف شد؟
  • قیمت جدید مرغ در بازار
  • کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار یزد
  • گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟
  • کاهش قیمت مرغ در بازار
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد
  • قیمت دلار با همان شدتی که رشد کرد، بزودی سقوط می‌کند