Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با اشاره به اهمیت حفاظت از باغات گفت: مدیریت شهری با داشتن ۶۹ هزار میلیارد تومان بدهی از درآمد تبدیل باغات به برج باغ صرف نظر کرده است تا منافع مردم در آینده حفظ شود.

 

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری شبستان، «مجید فراهانی» در جلسه هم اندیشی اعضای شورای شهر تهران و فعالان محیط زیست با عنوان سرنوشت باغ های تهران گفت: باغات بخشی از تاریخ و ثروت معنوی شهر ما محسوب می شود و باید برای حفظ این سرمایه معنوی و تاریخ زنده شهرمان بکوشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران افزود: برای حفظ و نگهداری پارک ها، رود دره ها، عمارت ها و باغاتی که به صورت گسسته و پیوسته در سطح شهر تهران وجود دارد، فرمول جدید و خاصی برای حفظ و نگهداری آنها داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه به جای فرستادن لعنت به تاریکی باید به این برسیم که چه شمعی را روشن کنیم، افزود: اگر به نظام مدیریت شهری گذشته انتقاد داریم باید اقداماتی که انجام می دهیم در راستای حفظ باغات باشد.

 

وی با بیان اینکه یک سوم درآمد شهر تهران تامین شده است، گفت: همه می دانیم که مدیریت شهری کشور و شهر تهران در سخت ترین شرایط اقتصادی به سر می برد و باعث کاهش درآمد مدیریت شهری می شود.

 

فراهانی با بیان اینکه شرایط و مشکلات اقتصادی باعث شده است که شهروندان تمایلی به ساخت و ساز نداشته باشند و درآمدهای شهرسازی کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: 9 هزار میلیارد تومان درآمد از محل شهرسازی به صورت مستقیم گرفته می شود که در اردیبهشت ماه سال جاری کمتر از 10 درصد درآمد شهری محقق شده است.

 

رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با بیان اینکه 69 هزار میلیارد تومان بدهی داریم، خاطرنشان کرد: روزی نیست که طلبکاران و بدهکاران مدیریت شهری مقابل ساختمان تجمع نکنند و در چنین شرایطی شورای پنجم تصمیم گرفت که برای حفظ منافع مردم در آینده از این درآمد یعنی تبدیل باغات به برج باغ صرف نظر کند، از طرفی باید برای حفظ باغات موجود توسط مالکان به آنها انگیزه داده شود.

 

فراهانی تاکید کرد: در کنار دغدغه حفظ محیط زیست باید به روش هایی بیندیشیم که مالکان به صورت خودجوش به سمت حفظ باغات بروند.

 

رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با تاکید بر اتخاذ روش های انگیزشی برای حفظ باغات توسط مالکان گفت: یکی از این رویکردها شناسنامه دار کردن باغات و اراضی مشجر شهر تهران بود که در دی ماه 97 محقق شد.

 

وی توضیح داد: در مناطق فرحزاد، کن و ازگل شهرداری تهران را ملزم کردیم که باغات و اراضی مشجر را شناسایی کند و برای آنها پایگاه داده مکانی و شناسنامه باغات ایجاد کند.

 

وی در ادامه با اشاره به شیوه های مختلف حفظ باغات تهران گفت: تملک باغات، دریافت عوارض قطع درخت، نظارت مستمر بر حفظ درختان و باغات از جمله رویکردهایی است که برای حفظ باغات باید به آنها توجه داشته باشیم.

 

فراهانی با اشاره به برگزاری جلساتی با وزیر ارتباطات گفت: با توجه به روش های جدیدی که در حوزه فضای مجازی وجود دارد، می توان از شیوه های جدید برای رصد درختان به صورت شبانه روزی و بدون حضور فیزیکی استفاده کرد و در صورت وقوع تغییر در فضای سبز تهران می توان از طریق ماهواره ای آن را رصد کرد.

 

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس شیراز بیرجند خبرگزاری شبستان دهه کرامت اردبیل ایلام کانون های مساجد جشن های دهه کرامت کانون های فرهنگی هنری مساجد باغ باغات باغبانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف مدیریت شهری در مشهد ایجاد زائرسرا‌های ارزان قیمت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در دیدار با شهرداران کلانشهر‌های کشور گفت: مشکل عمده ما در مشهد مربوط به آن دسته از زائرانی است که استطاعت مالی محدود دارند. برای این عزیزان، شهرداری مشهد باید زائرسرا‌های ارزان قیمت ایجاد کند تا زائران به دلیل مشکل مالی از توفیق زیارت محروم نشوند.

 آیت الله سید احمد علم الهدی افزود: عنوان مدیریت شهری، عنوان جامعی است که غیر از مدیریت خدمات شهری، مدیریت اجتماعی، سیاسی و بالاتر از همه فرهنگی شهر را هم دربر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه منظور از پیوست فرهنگی در خدمات شهری، ترویج فرهنگ دینی در جامعه است گفت: مهم‌ترین علتی که باعث بروز این نارضایتی‌ها می‌شود، نبود پیوست فرهنگی در کنار خدمات شهری است. مقصود بنده این است که بستری از خدمات فرهنگی تعریف شود تا به همراه خدمات اجتماعی و شهری، مردم از آن استفاده کنند تا شهرداری منحصر در یک جریان خدماتی محض نشود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: باید پیوست فرهنگی مبتنی بر ترویج فرهنگ دینی در جامعه باشد تا مردم به یاد بیاورند این خدمات از طرف دلسوزترین برادرانشان در مدیریت شهری به آن‌ها عرضه می‌شود.

آیت الله علم الهدی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت بهره گیری از فرصت دهه کرامت برای ترویج فرهنگ دینی در کلانشهر‌ها گفت: در این کشور، چالش‌های بسیاری وجود دارد که ریشه واحد همه آن‌ها در عرصه فرهنگ است. در یک قلم، همین موضوع ازدواج جوانان را ببینید. اینکه سن ازدواج بالا رفته، عمده ریشه آن در فرهنگی است که در جامعه شکل گرفته و براساس آن، جوانان تا زمانی که به استطاعت مالی یک مرد خانواده دار و کامل نرسند، ازدواج نمی‌کنند. اینجاست که بازهم پیوست فرهنگ دینی می‌تواند گره گشا باشد و مدیریت شهری هم در این عرصه‌ها وظایفی برعهده دارد.

دیگر خبرها

  • ارتقای کیفیت زندگی شهری به کمک رشد هوشمند
  • تکلیف مدیریت شهری در مشهد ایجاد زائرسرا‌های ارزان قیمت است
  • درآمد عجیب ۵۰ میلیونی در تهران!
  • حاجی بابایی: افزایش قیمت نفت تغییری در بستن بودجه ایجاد نمی‌کند
  • بانک رفاه کارگران دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد
  • نگاه توسعه ای به شهر در اولویت قرار گیرد
  • دستگيري ماموران قلابی در تهران
  • کشت نخیلات در ۴۷ هکتار از باغات کارون
  • تقسیم شورای شهر تهران به موافقین و منتقدین زاکانی
  • وانت‌بارهای سنندج در آستانه ساماندهی/بیکاری عامل ایجاد شغل کاذب