Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارش خبرگزاری‌های معتبر فرانسوی تا سال ۲۰۴۰ میلادی فروش کلیه خودروهای بنزینی و دیزلی در این کشور ممنوع خواهد شد. این خبر که به نقل از الیزابت بورن وزیر حمل و نقل فرانسه انتشار یافته است، بیانگر تصویب قوانین جدیدی برای حمایت بیشتر از تولید کنندگان خودروهای الکتریکی و هیبریدی است و بودجه مالی بیشتری را به توسعه کمی و کیفی ایستگاه‌های شارژ الکتریکی اختصاص می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: اولین آزمایش فنی خودروی Toyota Tundra Hybrid +تصاویر

پیشنهاد ممنوعیت فروش خودروهای دیزلی و بنزینی در فرانسه برای اولین بار از سوی نیکلاس هولوت وزیر سابق حمل و نقل فرانسه مطرح شد ولی به دلیل مخافت‌های برخی از سیاست‌مداران و خودروسازان روند تصویب آن به تاخیر افتاد. البته عدم حمایت امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه در سال ۲۰۱۸ نیز مانع دیگری برای پیشروی این قانون بود.

خانم الیزابت بورن در مصاحبه‌ای با یکی از رسانه‌های فرانسه گفت: ما تا سال ۲۰۵۰ میلادی به دنبال رسیدن به اید‌ه‌ال‌‍ زیستی در مورد آب و هوای فرانسه و اروپا هستیم. ممنوع کردن فروش خودورهای بنزینی و دیزلی گامی بسیار بزرگ در جهت کاستن از ورود آلاینده‌ها به هوا است. با تصویب و اجرایی شدن این قانون در آینده کودکان و نسل‌های بعدی از زندگی سالم‌تری برخوردار خواهند بود.

دولت فرانسه ضمن تصویب این قانون موارد زیادی را نیز به عنوان مواد موجود در آن به تصویب رسانده است. توسعه حمل و نقل ریلی، توسعه خطوط دوچرخه سواری در سراسر کشور و امکان ایجاد ایستگاه‌‍‌های شارژ الکتریکی خصوصی از جمله مواد گنجانده شده در این قانون است. هر چند اجرایی چنین قانونی در کشور همانند فرانسه که خود دارای خودروسازان مطرحی در جهان است خبر خوشایندی برای تولید کننده خودرو در جهان محسوب نمی‌شود ولی عزم راسخ اروپایی‌ها در عدم استفاده از خودروهای بنزینی و گازوییلی در آینده را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

قوانین جدید فرنسه برای مبارزه با آلودگی هوا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی بهترین ها اخبار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد

معاون رئیس شورای امنیت روسیه با اشاره به شکل‌گیری اعتراضات سراسری در گرجستان گفت:‌ ایالات متحده در این اعتراضات دست دارد و این اعتراضات رنگ و بوی نفوذ آمریکا را دارد.

به گزارش مشرق، پارلمان گرجستان در حال بررسی لایحه ای برای محدود کردن نفوذ عوامل خارجی در این کشور است. این لایحه به شدت در غرب مورد انتقاد قرار گرفته است زیرا با قانون مشابه روسیه مقایسه می شود که در آن از سازمان های دولتی و افراد دریافت کننده بودجه از خارج از کشور خواسته شده است، در این باره گزارش‌های لازم را ارائه کنند. فرایند تصویب این قانون به اعتراضاتی در گرجستان منجر شده است. در جریان بررسی این لایحه درگیری های متعددی در ساختمان پارلمان گرجستان رخ داد و اعتراضات خیابانی همچنان ادامه دارد.

دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه روز چهارشنبه در این پیوند در کانال تلگرامی خود نوشت:‌بگذارید کسی که این گونه فعالیت ها را اعتراضات خودجوش توصیف می کند، اولین سنگ را به انعکاس خود در آینه بیندازد. سناریوی کاملاَ آشنای هالیوودی در پشت این تجمعات دیده می‌شود.

رئیس‌جمهوری سابق روسیه گفت: ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۳۸ چنین قوانینی را در مورد کتاب ها دارد و استرالیا و اسرائیل نیز قوانین مشابهی درباره مقابله با عوامل نفوذ دارند. کشورهای اتحادیه اروپا نیز در حال تصویب این نوع قوانین هستند، چیزی که غرب در مورد آن چیزی نمی گوید.

وی ادامه داد:‌ اگر این (مقابله با عوامل نفوذ) یک قانون (در ریشه) آمریکایی است، پس (در گرجستان) نباید کسی را سرزنش کرد.

مدودف معتقد است: مشکل غرب با لایحه گرجستان، و همچنین با قوانین مشابه در قرقیزستان، این است که آنها یک «ایده روسی» هستند و نه یک ابتکار غربی؛ به همین دلیل است که با اعتراضات، زدوخوردها، فشارها و باج‌گیری‌های پولی مانند وقایع (۱۰ سال قبل) میدان مواجه می‌شود.

به گفته وی، ظهور اسنادی مانند قوانین عوامل خارجی نشان دهنده بی‌اعتنایی عمومی به «ارزش‌های آتلانتیک» است؛ این تحقیر حتی در کشورهایی که کاملاً مطیع آنگلوساکسون‌ها بوده‌اند رو به افزایش است و این تازه آغاز راه است.

دیدگاه کرملین

سخنگوی کرملین نیز روز چهارشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاری گفته بود:‌ تصویب قانونی در گرجستان در مورد مقابله با نفوذ عوامل خارجی مربوط به فدراسیون روسیه نیست.

پسکوف گفت: بسیاری از کشورها نظارت بر محیط سیاسی داخلی را دنبال می‌کنند، در این زمینه، آمریکا نخستین کشوری بود که چنین فرایندی را دنبال کرد و از این رو، این فرایند، به هیچ وجه روسی نیست؛ این موضوع به رویه تعداد زیادی از کشورها تبدیل شده است که اقدامات لازم را برای مقابله با نفوذ خارجی و تأثیر آن بر سیاست داخلی خود در دستور کار دارند.

وی ادامه داد: همه کشورها به هر شکلی اقداماتی را انجام می دهند، اما همه لوایح یک هدف را دنبال می کنند.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه با اشاره به برخی اعتراض‌ها به تصویب این قانون در گرجستان گفت:‌ انگیزه این اعتراضات از خارج از گرجستان است. آنها سعی می کنند از این روند سیاسی داخلی به عنوان ابزاری برای تحریک احساسات ضد روسی استفاده کنند، بعید است که این انگیزه ها از داخل گرجستان نشات بگیرد.

وی ادامه داد: این تحریکات ضدروسی احتمالاً از خارج گرجستان دامن زده می‌شود، ما این موضوع را کاملاً درک و تحولات را رصد می کنیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ممنوعیت راهپیمایی علیه رژیم صهیونیستی در پاریس
  • سفینه های فضایی بر روی زمین! + عکس
  • این خودروی پرطرفدار ۵۵ میلیون تومان گران شد !
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی(۳۰ فروردین ۱۴۰۳)+جدول
  • قصد رئیس جمهور گرجستان برای وتوی قانون عوامل خارجی
  • احتمال تغییر در رقم دستمزد ۱۴۰۳ کارگران قوت گرفت؟/ اعلام جزییات
  • مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • پذیرش ۱۵ هزار و ۸۰ خودرو در مرکز معاینه فنی شهرکرد
  • پیامدهای بیست سال ممنوعیت حجاب در فرانسه و اسلام‌هراسی بی حد و حصر