Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-24@07:40:30 GMT

مهارت در آینده اولویت اصلی در جذب نیروی انسانی است

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۳۴۱۰

به گزارش ایلنا، در کارگاه آموزشی – مشورتی تدوین بسته آموزشی استانداردهای فرهنگ کار در ایران که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری موسسه کار و تامین اجتماعی و تیم پژوهش متشکل از اساتید و پژوهشگران دانشگاه و با حضور صادقی فر (معاون فرهنگی – اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، بی‌نظیر جلالی (مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی)، محمدرضا سپهری (رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی) و بوالهری (استاد دانشگاه) برگزار  شد، مباحثی پیرامون بررسی استاندارد‌ها، فرهنگ کار و راهکار‌های توسعه فرهنگ کار، معطوف به اقتضائات و الزامات آینده کار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سپهری (رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی) در مراسم افتتاحیه این کارگاه آموزشی گفت: آینده کار در جهان توام با تحول شکلی و محتوایی کار خواهد بود.

او با اشاره به تحولات جهان امروز بیان کرد: در آینده کار سیستم های هوشمند، وظیفه انتخاب منابع انسانی را برعهده خواهند داشت.

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی اظهار کرد: یادگیری به‌جای آموزش در حال گسترش است و در آینده ، مهارت نیروی انسانی اولویت اصلی را در جذب نیروی انسانی دارد.

او در ادامه به پیشنهادات بانک جهانی اشاره و اظهار کرد: تقویت مهارت نیروی کار کاربردی و توسعه کسب و کارهای پلتفرمی و دانش بنیان از جمله ضروریات است.

در ادامه این کارگاه آموزشی امینی، استاد دانشگاه و پژوهشگر در تعریف فرهنگ سازمانی اظهار کرد: فرهنگ سازمانی مجموعه‌ای از تعالیم مشترک اعضای یک واحد اجتماعی است که اهمیت توجه به فرهنگ سازمانی به‌طور مستقیم و غیر‌مستقیم بر عملکرد آن سازمان تاثیر دارد و از طرفی با تعیین اهداف کار، شیوه انجام کار، رفتار اعضا و نحوه ارتباط افراد با هم در ارتباط است.

او در ادامه هماهنگی و کنترل، کاهش عدم اطمینان، افزایش وفاداری سازمان، ایجاد تمایز بین سازمان‌ها و افزایش تعهد و ثبات سیستم اجتماعی را از جمله کارکرد فرهنگ در سازمان خواند.

امینی با طرح این سوال که آیا تغییر در فرهنگ سازمانی امکان‌پذیر است، خاطرنشان کرد: منبع شکل‌گیری فرهنگ سازمانی، رهبری سازمان است؛ رهبران و مدیران سازمان کارمندان را ترغیب می‌کنند تا به ارزش‌ها و اصول موردنظر آنها توجه کرده و مطابق با آن عمل کنند.

این پژوهشگر به سه شکل اساسی تغییرات فرهنگ سازمانی اشاره و اظهارکرد: تضعیف یا حذف برخی از ارزش‌ها و نگرش‌های موجود، ایجاد و تظاهر ارزش و نگرش‌های جدید در سیستم و اصلاح ارزش‌های فرهنگی موجود از جمله این تغییرات است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کار نیروی انسانی نیروی کار مهارت مهارت آموزی فرهنگ کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر جشنواره فرهنگی-هنری اتقان انتخاب شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد چکشیان معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت رفاه، کار و تعاون اجتماعی در مراسمی محمدرضا باقری مدیرعامل موسسه سوره هنر حوزه هنری را به عنوان نخستین دبیر جشنواره فرهنگی و هنری اتقان منصوب کرد.

در بخشی از متن این حکم آمده است: «انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی دقیق و منسجم، ضمن ترغیب و تشویق هنرمندان به حضور در بخش‌های مختلف جشنواره، زمینه بهره‌مندی از ظرفیت‌های بی‌بدیل و تأثیرگذار هنر در ترویج و تعمیق ارزش و جایگاه کار و تلاش و ارتقاء فرهنگ کارِ ایرانی-اسلامی را فراهم آورید.»
یادآوری می‌شود که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌هایهنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود. آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم
  • متوسط سن بازنشستگی به چند سال رسیده است؟
  • تعیین نحوه تامین نیروی انسانی و امکانات سازمان سپند **
  • تکامل فرهنگی در بستر جغرافیا شکل می‌گیرد/ اهمیت توریسم در ابعاد محلی، ملی و جهانی
  • دبیر جشنواره فرهنگی-هنری اتقان انتخاب شد