Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: بخشی از جلسه امروز در خصوص استفاده از عزیزان ایرانی مقیم خارج از کشور بود که برای همکاری در دستگاه‌های دولتی کشور و نحوه اقامت دارای مشکلاتی هستند. ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، منصور کبگانیان عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در خصوص جزئیات صد و نوزدهمین جلسه ستاد راهبردی نقشه جامعه علمی کشور که در ساختمان شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، گفت: این جلسه در خصوص همکاری‌های بین‌المللی برگزار شد و در واقع دومین جلسه‌ای بود که به‌خاطر همکاری‌های بین‌المللی و اجرایی شدن سند جامع علمی بین‌الملل دو وزیر امور خارجه و اطلاعات نیز در آن حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در جلسه امروز پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند خاطرنشان کرد: محور بعدی جلسه تعیین کرد که طبق سند و مطالبه مقام معظم رهبری، نقشه راه دستگاه‌های علمی و امنیتی را مشخص کنیم، به‌صورتی که باید از افراط و تفریط در حوزه همکاری‌های بین‌المللی پرهیز کنیم چرا که رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه‌ای است و ما نیازمند حفظ شتاب علمی و همکاری‌های بین‌المللی در حوزه علم و فناوری هستیم.

کبگانیان ادامه داد: خوشبختانه حدود 11 دستگاه پیشنهادات و نقشه راه خود را ارائه دادند، البته انتقادی که به این نقشه‌ها وارد بود، برنامه‌ای بودن آنهاست تا نقشه‌ای بودنشان. من همین جا عرض کنم که نقشه راه‌ها زمان‌بر است و گاهی نقشه دستگاه‌ها با یکدیگر تداخل پیدا می‌کند، کما اینکه همین امر موجب کند شدن حرکت علمی بین‌الملل در کشور شده بود. به‌نظر می‌رسد تا کمتر از یک سال دیگر نقشه راه کلیه دستگاه‌ها معلوم شود.

کبگانیان: مرحوم احمدی بیشترین دغدغه را در زمینه عدالت اجتماعی داشت

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر مصوبه بسیار مهمی که در جلسه امروز مطرح شده است، افزود: اعضای جلسه به‌اتفاق تأکید داشتند که باید سازمان همکاری‌های علمی بین‌المللی در جمهوری اسلامی ایران ایجاد شود‌ لذا تصویب شد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی مفهومی و کلیات تشکیل این سازمان را آماده و در جلسه بعد ارائه کنند.

کبگانیان تصریح کرد: شخصاً فکر می‌کنم خلأ جدی ما نبود چنین سازمانی است که روابط بین‌المللی را تسهیل می‌کند. دانشجویان خارجی مرتب گلایه می‌کنند که چنین مواردی کند پیش می‌رود و گاهی حتی قفل می‌شود. البته طبیعی است که هر مصوبه‌ای موافقین و مخالفین خود را داشته باشد به همین خاطر اگر کلیات این مصوبه تصویب شد، وارد اساس‌نامه و جزئیات می‌شویم.

وی در خصوص اینکه همکاری‌های بین‌المللی با چه کشورهایی صورت خواهد گرفت گفت: در جلسه امروز اسم بسیاری از کشورها نام برده شد که تعدادی از آنها محدودیت بورسیه برای دانشجویان ما دارند. موانعی مطرح شد و بسیاری از آنها با هماهنگی دستگاه‌های علمی و امنیتی رفع شد و بعضی از آنها حتی نیاز به اصلاح قانون نیز ندارد.

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بخش دیگر جلسه در خصوص استفاده از عزیزان ایرانی مقیم خارج از کشور بود که برای همکاری در دستگاه‌های دولتی کشور و نحوه اقامت و... دارای مشکلاتی هستند. این مشکلات در جلسه گزارش داده شد تا بتوانیم از حداکثر ظرفیت نخبگان و متخصصین استفاده کنیم، اما چون وقت جلسه اندک بود بخش مهم آن یعنی استفاده از ایرانیان مقیم خارج از کشور که تمایل به همکاری و یا حتی استخدام در دستگاه‌های علمی کشور دارند باقی ماند و جمع‌بندی آن به جلسه بعدی موکول شد.

انتهای پیام/*

R1541/P/S1,1412/CT11 واژه های کاربردی مرتبط منصور کبگانیان شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ: خوشنویسی مزیت مطلق ما در هنر جهان اسلام است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر جمعه (۳۱ فروردین) پس از حضور در فرهنگسرای نیاوران و بازدید از آثار به نمایش درآمده در نمایشگاه قرآنی روایت باران در جمع خبرنگاران گفت: دولت در حوزه فرهنگ و هنر خودش را حامی بخش خصوصی و مردمی می‌داند زیرا وظیفه ما حمایت‌گری، نظارت و تنظیم‌گری است و هر میزان جریان مردمی حضور قوی‌تری داشته باشند می‌توان امیدوار بود این کار ادامه یابد و رشد کند.

خوشنویسی مزیت مطلق ما در هنر جهان اسلام است

وی افزود: هنر خوشنویسی در کشور ما با سابقه است و در آن پیشتاز هستیم به ویژه در حوزه هنر خوشنویسی مزیت مطلقی در جهان اسلام داریم که به دلیل وجود آیات و روایتی است که زبان بین‌المللی ما مسلمانان محسوب می‌شود و همه جا قابل ارائه است.

اثر «قیامت در قرآن» در ونیز بسیار مورد استقبال قرار گرفت

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نمایش درآمدن برخی از آثار در نمایشگاه‌های بین‌المللی تصریح کرد: چند سال قبل که به شهر ونیز رفته بودیم آثار آقای بدرالسما «قیامت در قرآن» بسیار مورد استقبال قرار گرفت با وجود اینکه با نگاهی دینی و قرآنی بود، در اروپا و در دوسالانه ونیز بسیار مورد استقبال واقع شد.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: امسال هم که دوستان به ونیز می روند بخشی را به نمایش چنین آثار ویژه‌ای از ایران به ویژه کارهای دینی و قرآنی اختصاص دهیم.

وی افزود: ما هم این رویکرد را دنبال می‌کنیم و در بسیاری از دیدارهای دو جانبه با وزرای کشورهای مسلمان آثاری را که براساس عرف دیپلماتیک هدیه می‌دهیم، اغلب آثار هنرمندان ایرانی به ویژه خوشنویسان است.

اجرای بازار هنری ایران از امسال

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد برگزاری اکسپو اظهار کرد: مصوبه ویژه‌ای از شورای عالی انقلاب فرهنگی را در این زمینه دریافت کردیم که اواخر اسفند توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و گام بسیار مهمی در این زمینه محسوب می شود، که بازار هنری ایران را از امسال اجرا خواهیم کرد.

وزیر فرهنگ خاطر نشان کرد: بنا داریم جریان هنر تجسمی به رشد مورد نظر در سال جاری و سا‌ل‌های آینده برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: خوشنویسی مزیت مطلق ما در هنر جهان اسلام است
  • حکمرانی در سلامت باید با حضور ذی‌نفعان طراحی شود/ سیاستگذاری با حضور متخصصان صورت می‌گیرد
  • انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی قزوین رونمایی می‌شود
  • با مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی استفاده از تک‌ماده برای ۴ درس امتحانات نهایی ممکن شد
  • تایید انتخاب ۱۰ رییس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • سند ملی «سبک پوشش اسلامی‌ایرانی» تصویب شد
  • ضرغامی: از شورای بین‌المللی «کمیته ملی موزه‌ها» و «محوطه‌ها و بناهای تاریخی» خارج نشدیم
  • تایید انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • تکذیب خارج شدن ایران از ایکوموس و ایکوم