Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محسن شیخ الاسلامی معاون میراث فرهنگی استان تهران با اعلام اینکه؛ ظروف سفالی بدست آمده در حفاری چاه از ابتدا شکسته در دل خاک بدست آمده است گفت:: تنها مرجع اعلام اخبار باستان شناسی در استان تهران نظر کارشناسان معاونت میراث فرهنگی استان تهران است که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی می‌شود.

معاون میراث فرهنگی تهران گفت: سفال‌ها حین عملیات حفر یک حلقه چاه جذبی در خارج از محوطه امامزاده یحیی (ع) برای جمع آوری آب باران و آب سطحی کشف شد که پس از اطلاع از این موضوع کارشناسان معاونت میراث فرهنگی در محل حاضر و عملیات عمرانی متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شیخ الاسلام خاطر نشان کرد: اظهار نظر نهایی و اتخاذ تصمیم علمی در این خصوص منوط به انجام مطالعات باستان شناسی در محدوده مورد نظر بوده و با انجام هماهنگی‌های لازم با شهرداری ورامین و پژوهشکده باستان شناسی، پس از انجام مطالعات تکمیلی، نتایح اعلام خواهد شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: میراث فرهنگی کوزه های سفالی ورامین خالی و شکسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدعلی نجفی گیلانی شامگاه چهارشنبه در جمع فعالان فرهنگی و رسانه‌ای شهرستان املش اظهار کرد: شناخت ظرفیت‌های فرهنگی مردم پایه از اهداف مهم سلسله نشست‌ها و دورهمی ها است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر لزوم گفتمان محوری جلسات و نشست‌ها بیان کرد: طرح مباحث و ایده پردازی‌ها در نشست‌ها می‌تواند گره گشای بسیاری از مشکلات باشد.

وی به تشریح رسالت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی در عرصه‌های مختلف پرداخت و اضافه کرد: رصد و مقابله هوشمندانه با تهاجمات فکری، فرهنگی، رسانه‌ای و تبلیغی دشمنان دین، انقلاب و کشور از مهم‌ترین رسالت‌های این سازمان است.

حجت‌الاسلام نجفی گیلانی با بیان اینکه عرصه فرهنگ همیشه مظلوم واقع شده است، افزود: متناسب با شرح وظایف به عرصه فرهنگ و هنر امکانات داده نمی‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه الحمدلله دغدغه در مقابله با تهاجمات دشمن در مرزهای سرزمینی و در حوزه نظامی و دفاعی به بلوغ رسیده است، گفت: در بخش نظامی و دفاعی، هیچ کشوری جراَت مقابله با ایران اسلامی را ندارد اما در بخش‌های فرهنگی با تهاجمات بسیار گسترده‌تری روبرو هستیم که نیاز به تدبیر بیشتر مسؤولان کشور است.

وی حوزه فرهنگ و هنر را از پیچیده‌ترین بخش‌ها دانست و بیان کرد: همان اندازه که به درستی در حوزه نظامی توانستیم قدرت برتر باشیم باید در زمینه فرهنگی هم چندین برابر بیشتر از حوزه نظامی عمل کنیم.

حجت الاسلام نجفی گیلانی با بیان اینکه وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است، افزود: شناخت درست مسائل اجتماعی به غنا بخشی کارهای فرهنگی و هنری کمک می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه افکارسنجی از مهم‌ترین روش‌های شناخت مسائل اجتماعی است، گفت: با افکارسنجی درست و هوشمند نظام اولویت‌ها در کار فرهنگی شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه نوع فرایند تعاملی مردم با نهادهای حاکمیتی در انجام فعالیت‌های فرهنگی باید تغییر کند، افزود: نگاه خودپردازی به دستگاه‌های حاکمیتی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی اشتباه است و نتیجه نمی‌دهد و همچنین نگاه ابزاری به مردم هم فایده ندارد آنچه که مطلوب است هم‌افزایی و همکاری مجموعه‌های مردمی و حاکمیتی از برنامه‌ریزی تا اجرا است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر مردمی سازی فعالیت‌های فرهنگی بیان کرد: اجتماع میلیونی اربعین نمونه کار فرهنگی و تبلیغی مردم پایه است.

حجت الاسلام نجفی با بیان اینکه قرارگیری حاکمیت در کنار مردم به فعالیت‌های فرهنگی رونق می بخشد، گفت: نقش شتاب دهنده نهادهای حاکمیتی در انجام فعالیت‌های فرهنگی مردم پایه ضرورت دارد و باید مراقبت شود تا بیت المال جای مردم را نگرفته و در کنار مردم بوده نه جایگزین آنها نباشد.

کد خبر 6081619

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره کشفیات مرموز باستان‌شناسی در اصفهان / از کشف یک کوره اعجاب‌انگیز تاریخی تا لوله‌های عظیم آب و فاضلاب ۱۰۰۰ ساله و یک سازه عجیب مسقف احتمالا متعلق به یهودیان (فیلم)
  • همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی برای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • کاوش‌های باستان‌شناسی در پارس‌آباد و بیله‌سوار انجام می‌شود
  • وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است
  • برگزاری تمام الکترونیک دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تهران
  • حرم شاه عبدالعظیم مرمت می‌شود
  • کشف رود؛ اصلی‌ترین و بنیادی‌ترین عامل سکونت در مشهد 
  • مرمت حرم شاه عبدالعظیم طی ۶ ماه آینده
  • مطالعه و کاوش در ۵ محوطه باستانی استان اردبیل
  • تولید ۱۲۰ هزار تن گندم و ۵۰ هزار تن جو در ورامین