Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@19:04:03 GMT

رکورد آقازاده‌های میلیاردر زده شد

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۳۸۳۲

رکورد آقازاده‌های میلیاردر زده شد

فرزند یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان دارو از سه سالگی صاحب ۹۰ درصد سهام یک شرکت واردات مکمل بوده است. ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، «آقازاده سه ساله ای با چند صد میلیارد تومان سرمایه»، شاید باورش برای شما هم سخت باشد اما در شرایطی که برخی از مردم محتاج نان شب هستند و موضوع آقازاده ها بیشتر از همیشه مورد توجه قرار دارد که صاحب یکی از بزرگترین شرکت های وارد کننده مکمل غذایی متولد 12خرداد 1386 بوده و این شرکت وارد کننده دارو چند میلیون یورو ارز دولتی و نیمایی دریافت کرده است و درآمد این آقازاده 12 ساله معادل درآمد چند صد پزشک متخصص 50 ساله است!

کمی جستجو در اینترنت و آمارنامه اتحادیه مکمل های غذایی نشان می دهد که این آقازاده فرزند یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان مکمل‌های غذایی، رژیمی، ویتامینی و گیاهی ایران بوده و در 3 سالگی صاحب 89 درصد سهام شرکت واردکننده مکمل های غذایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بر اساس اطلاعات شرکتی که این آقازاده سهام دار بزرگ آن است، در سال 89 و 8 سالگی این پسر بچه 800 هزار بسته مکمل غذایی به ارزش 2.7 میلیون یورو و در سال 96 و 10 سالگی سهام دار بزرگ آن 5.3میلیون بسته مکمل به ارزش 18.1 میلیون یورو با نرخ دلار آن زمان وارد کرده و 129 میلیارد تومان فروش مکمل غذایی داشته است.

سال گذشته و در 11 سالگی این آقازاده این شرکت وارد کننده مکمل‌های غذایی، 656 هزار یورو ارز دولتی و 4.2 میلیون یورو ارز نیمایی برای واردات مکمل‌ها دریافت کرده است.

قسمت جالب ماجرا این است که این پسر بچه میلیاردر دارای 39 پروانه مکمل وارداتی غذا و دارو با بیش از 20 میلیون مصرف کننده است و داروهای برند مشهور اروپایی و آسیایی را وارد می‌کند.

واکنش سرپرست سازمان غذا و دارو به سهام داری یک کودک

سرپرست سازمان غذا و دارو درباره سهامداری یک پسربچه دوازده ساله بر یک شرکت واردکننده دارو اظهار کرد: ما همم این خبر را شنیده ایم، این موضوع بحث مالکیتی است و ما در سازمان غذا و دارو بر کیفیت دارو‌های وارداتی و تولیدی تمرکز می‌کنیم و بر مسائل اقتصادی و حتی سوء استفاده‌های مالی نظارتی انجام نمی‌دهیم.

وی تاکید کرد: سازمان غذا دارو ابزار‌های نظارتی لازم در مسائل مالی شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی را ندارد و نظارت بر این مسائل در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو هم نیست و دستگاه‌های متولی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

سرپرست سازمان غذا و دارو تاکید کرد: ما بر کیفیت و سلامت دارو‌های تولیدی و وارداتی نظارت می‌کنیم تا دارو‌ها به درمان بیماری‌ها کمک کنند و اثربخشی لازم را داشته باشند و بیماران پس از مصرف دارو با عارضه‌ای مواجه نشوند.

 

سازمان غذا و دارو با مسئولان فنی شرکت ها طرف حساب است

شعیبی سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره اینکه اگر تخلفی صورت گیرد یا بخواهید برخوردی از نظر نظارتی با این شرکت یا شرکت های امثال آن داشته باشید، وضعیت چگونه است؟ پاسخ داد: ما 12 هزار واحد تولیدی غذایی و 400 واحد تولیدی مکمل و تعداد بسیاری شرکت واردکننده دارو و مکمل غذایی و گیاهی داریم و طرف حساب سازمان غذا و دارو مسئولان فنی این شرکت‌ها هستند.

وی ادامه داد: مسئولان فنی شرکت‌ها و کارخانه‌های دارویی و غذایی تعهدنامه محضری به سازمان غذا و دارو می‌دهند تا پایند اصول سازمان غذا و دارو باشند و مطابق منافع ما و سلامت مردم عمل کنند و کاری با سهامداران و بحث‌های مالی نداریم.

سوالات بسیاری با شنیدن این ماجرا به ذهن خطور می‌کند از جمله آن‌ها سهامداری یک کودکی 3 ساله با چه اهداف مالی و اقتصادی انجام شده و آیا با سوءاستفاده‌های مالی و مسائلی، چون فرار مالیاتی مرتبط است؟ از طرفی این مسئله که هر فردی می‌تواند صاحب یک شرکت واردکننده دارو یا مکمل غذایی باشد کمی چالش بر انگیز است چرا که دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی یک حوزه خطیر محسوب می‌شود و با جان مردم سر و کار دارد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست

ایسنا/آذربایجان شرقی با شرکت ۱۸۰۰ دانش آموز تبریزی رکورد «بزرگترین اجتماع طناب زنی» کشور شکسته شد.

همایش بزرگ طناب زنی به مناسبت هفته سلامت توسط تربیت بدنی شهرداری منطقه یک تبریز و با همکاری باشگاه ورزشی شهرداری، معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش و همچنین هیات ورزش‌های همگانی آذربایجان شرقی در پارکینگ شماره ۲ ائل گلی برگزار شد.

در این همایش بیش از ۱۸۰۰ دانش آموز ناحیه ۵ آموزش و پرورش تبریز شرکت کرده و طناب زنی کردند. 

پیش از این، رکورد ملی «بزرگترین اجتماع طناب زنی» با شرکت ۱۲۰۰ نفر متعلق به شهرستان قیامدشت استان تهران بود.

در پایان این برنامه ده‌ها دوچرخه و جوایز ارزنده از طرف شهرداری منطقه یک تبریز به قید قرعه به دانش آموزان اهدا شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری و همچنین شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز نیز در برگزاری این رویداد بزرگ همکاری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو که تبلیغاتش در اینستاگرام زیاد است
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد